Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

k1nJo said:

ben portekiz kazansın istiyorum ya. kötü de oynamıyorlar aslında ama gol atamıyor herifler enteresan bi şekilde. lanetledik adamları.

Klasik Portekiz malesef. İzlerken kötü de değiller dediğin gibi, zevk veriyor oyunları, takım da çok ofansif ama gol gelmiyor. Malesef iş Ronaldo'ya kalıyor çoğu zaman. Son maçta da penaltı kaçırdı 1% ihtimal falandır ama olmadımı olmuyor işte..
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

ben portekiz kazansın istiyorum ya. kötü de oynamıyorlar aslında ama gol atamıyor herifler enteresan bi şekilde. lanetledik adamları.

Bugün facebookta "on this day"de gördüm. Bi önceki turnuva'da yine Portekizin bal yapmayan arı futboluyla ve sürekli direklere takılan Ronaldo ile dalga geçmişim bugün. Adamlarda standart bu demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

applev0dka said:

Rewendor said:

Eldekinin en iyisi Burak yine. Elde başka bi 90 dk sahada hiçbişey yapmadan gezinen Cenk var. Burak en azından koşu yapıyor, defansı zorluyor, rakibin keyfine göre tam kadro ileri çıkmasını emgelliyor.

sürekli ofsaytta kosup dokunduğu her topu net eziyor adam.
atilan her pasta ya ofsaytta ya kontrol yeteneği sıfır. takimin el freni resmen

Doğru, ama kafanı kaldırdığında topu atacak adam görüyorsun en azından. Cenk arada kayboluyodu, el freniyle bitecek atak başlamadan bitiyordu. Rakip de sürekli defansta çaba harcıyo tutmak için.

Haa yeterli mi? Şu anki performansıyla değil, ama daha iyisi şu anda yok gördüğüm kadarıyla.

ilk iki mactaki dizilisin de alakası var.
burak ilk kez oynamıyor sonuçta ilk maçta 1 kere dokundu topa onda da kaleden uzaklaştı. cenk'in top alamama sebebi zaten ileriye top gelmemesi .d kkanatlı oynayınca çıkıyoruz iste ama olk maclarda ortada oynuyorduk kanada inmiyorduk göbekte oyun kitleniyor rakip stoperlerin kucağına oturuyorduk.
suan kanat oyuncuları ile geniş alanda oynuyoruz stoperler arası mesafe de açık daha rahat forvetler için.

ama işte burak ofsayt ve top kontrol bilgisi sifirin altında..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...