Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 bence biz yine puan hesaplama işine girdiysek kesin 3. olarak çıkarız sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 İspanyayı yenme gibi yanlışlık yaparsak iyi oldu. Aksi halde kötü oldu. Sevineyim mi üzüleyim mi emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Net 0 puan ya bizim haha. Gol atamazsak Euro 96 ya doneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 arda ozan hakan calhanoglu 11de. terim akillanir ders alir diyenler nerede ?? terimi silkelim mi mac sonuna mi bırakalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Heh evi arabayi basicaz artik Ispanya'ya o zaman. Handikapli da yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ilk yarı 0 olsun, gerisi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 çıkardığı 11e göre savunma ve orta saha süper oynamış. ilk maçın sonucunda suçlu olan ilerde top alamayan cenk mis sdfsd ulan ya önüne 5 tane top atıldı 3unu kalecinin üstüne diğerlerini dışarı attı ya o yüzden burak oynayınca sıkıntı kalmayacak. Çünkü orta saha show yaptı ilk maçta savunma pozisyon vermedi sdfsd imPARAtor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Sotto said: Heh evi arabayi basicaz artik Ispanya'ya o zaman. Handikapli da yaninda. ben kasayı bastım valla, bir de nolito ve morata gol atar aldım sdfsad nolito'dan özellikle bekliyorum. gökhan çok yalnız kalacak orada orayı bayağı zorlar. topalda içeride morata ile uğraşmaktan destek veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Zaten bu tarz kadro ve dizilisle gol atma imkani goremiyorum. 2-0 3-0 direk skor o kadar mantikli geldi ki su an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 gg beyler ben arabayı satmaya gittim ispanyaya vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 topal'ı stoper oynatacağına bari semiş oynasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ispanyaya 1.49 oran veren delirmiş siteler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 valla ne yalan soliyim, o kadar sevmememe ragmen, burak in yerine batuhan karadeniz'i koysak az da olsa sansimiz olurdu. milli takimin pivot forvete ihtiyaci var. burak'tan ancak hali saha forveti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 en az 3 yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 https://youtu.be/EymAJQ-Ki3U Benim hala umudum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 lan o kadro ne ya en az 4 yeriz. topal hala DC oynuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 mehmet batdal falan oynasa daha çok forvetlik yapar burak'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 https://cdn.meme.am/instances/500x/36914334.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 O kadar da degil de sikinti Burak'tan cok oyun mantelitesi ve dizilis ile alakali. Yoksa tek forvet Burak olur Cenk olur kimi koyarsan koy birsey farketmeyecek. Kaldi ki sikinti yine orta saha muhtemelen. Ya acikcasi sacma konusmayayim ama kaleye bile gidemez gibi geliyor bu kadro ya. Nasil baslayacagiz bilmiyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 terim inada binmiş belli.ozan 11 de deniyor hadi geçmiş olsun. biz bitti demeden 5 yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Turkiye boyle zor maclarda alakasizca iyi oyun cikartiyor genelde. Galibiyet alabiliriz, supriz bir mac olacak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 silva pique/ramos morata 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 tecavüze az kaldı kazayla filan yenmeyelim de g.tu kalkmasın topcuların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 37-0 yenilelim Fatih yürüyerek dönsün ülkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Offf fena sürklase olacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar