bajazet Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kireneli aristipposlar resurrect oluyor yetişinn!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 sorunun cevabi bu videoda. https://www.youtube.com/watch?v=AUfQUzPjDuI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ahahah tam 12 den olmuş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ya bi de şöyle bişi var bence, evli kadın falan cart diye senle sevişmek istemez çoğu zaman aranızda gene bi muhabbet bi flört etme durumu olması lazım zaten, evli bi kadına öyle yaklaşıyosan sıkıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 okumadım: cevap veriyorum. evet eşim evli hemde benimle ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 nileppezdel said: Şu kısımda yani. Bence dahildir, çünkü her şey birbirine bağlı ve birbirini etkilerken bizim seçimlerimiz de bunlardan farklı düşünülemez. Sorunu cevaplamak gerekirse tekrardan, bir kadını durup dururken ayartmaya çalışmak bence ahlaksızca olur. Ama kadın zaten kafada kendi dilemmasını aşıp bana yanaşırsa benim tamam demem bence ahlaksızca olmaz. Bu yeterince net oldu mu? Olmadıysa da yapacak bir şey yok gerçi dediğim gibi konuya bakışımızda temelden farklılık var. Hayat.. :) Hah burada ayrılıyoruz abi. Mesela aksiyonuna itinayla kocayı dahil etmemen, ve aksiyonun kendisinin sana bir birey olarak kendini kirli hissettirmemesi zaten ahlaki pusulanı çiziyor. Yani o seçim esnasında elinde o adamı incitmemek anlatabiliyor muyum. Evliliği de geçtim ilişkidesin tamam mı, adamın teki böyle bir ikilemde senin sevgilinle. Ve adam yapmıyor, ilişkide diyor. Senin gözünde yeri büyür tahminimce. ve senin burada durusunun hatun üzerinde de büyük etkisi var. İnsanlar her zaman yaramazlıklarına ortak bulmayı sever usta. Ve tercihlerini yüzlerine vurdugunda da geri çekilme tekrar gözden geçirme nadir olan birşey değil. Ama en en önemlisi ben kendime yakıstıramam usta. Egom karadelik gibi oldugu için moral superiority'den ödünç vermem yani dfg. http://i.imgur.com/PFGQgBa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Dragonfire said: okumadım: cevap veriyorum. evet eşim evli hemde benimle ::o http://cdn.makeagif.com/media/8-13-2015/OcMTgD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 İşte aslında ayrıldığımız nokta elinde bir şey olması. Sevgilim flört eder hallenir de adam "dur öpme sevgilin var" derse adam gözümde büyüyebilir ama sevgilim her türlü küçülür ve istediği kadar özür dilesin o ilişki her türlü biter. Yani bir kız bana net hamle yaptıysa zaten iş işten geçmiştir. Ondan sonrasını affeden zaten yatsa da affeder kanımca. Sonuçta aynı derecede incitici bir ihanet bence. Niyet olması yeterli. Bu durumda adamın üzülmesini engelleme şansım olduğunu düşünmüyorum. O yüzden dedim ya nötr olma durumu diye. Kadını gidip ayartırsam, sarhoş edip aklını bulandırırsam vs. sonra bundan faydalanırsam allah belamı versin zaten. Neyse birbirimizi güzelce anladığımızı düşünüyorum en azından. gg wp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Xunn bir ekran kartına onurunu satan birine göre fazla moral sın bu akşam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kaç kişiyle evli olduğuna bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 soruyu şöyle değiştirsek de gerçek ahlakmeisterler ortaya çıksın "çok arzuladığınız bir karşı cinsle, tek gecelik olacak ve bitecek, tarafların partnerleri de bunu bilmeyecekler" birlikte olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Tabi tabiii taş gibin evli hatun, geçmiş karşına, açmış bacaklarını siz olmaz yapmam dersiniz. La bi gibin başkasını kandırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 alkolluydum bilmem ne. yapmak baska, dogru oldugunu savunmak baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Dragonfire said: okumadım: cevap veriyorum. evet eşim evli hemde benimle ::o http://www.reactiongifs.com/wp-content/gallery/no/frodo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 evliyle de oldum sayılır ama asıl evil biriyle oldum. o bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ilginçmiş, anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 lawful mu chaotic mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kadın çok ısrar ederse olurum. etmez ama heralde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 sipeyskeyk said: Xunn bir ekran kartına onurunu satan birine göre fazla moral sın bu akşam :) Aa şimdi hatırladım senin "Erkek adam aldatır." diye bir postun vardı, dansımız öyle başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Eskiden olsa hayir derim ama yas ilerledikce ahlakcilik zayifliyor. Siyah beyaz da degil hicbisi. Iliskisi olan bi kadini ayartmaya calisacagimi sanmiyorum, bugune kadar da iliskili kadinlara duygusal ve otomatik olarak fiziksel olarak da bloke oldum falan zaten. Ama karisik mevzular olabilir neticede. Evlilik falan da o kadar über bir kurum degil. Nolcagini bilemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ascraeus said: soruyu şöyle değiştirsek de gerçek ahlakmeisterler ortaya çıksın "çok arzuladığınız bir karşı cinsle, tek gecelik olacak ve bitecek, tarafların partnerleri de bunu bilmeyecekler" birlikte olur musunuz? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Black-ice said: kadın çok ısrar ederse olurum. etmez ama heralde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 sdfd sabonis aynı yorumu yapcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Masakari said: Tabi tabiii taş gibin evli hatun, geçmiş karşına, açmış bacaklarını siz olmaz yapmam dersiniz. La bi gibin başkasını kandırın. konuya yazanların %90'ı ayak çekiyor yapmam diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar