Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell hatlarını iptal ettirenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben geçtim Vodafone'a, bayiden imza verdim, 4 gün içinde mesaj geldi "sabah 6'da hattınız taşınıyor" diye. Saat gelince taktım sim'i aktive oldu hemen, mis.

Bakalım test ediyoruz daha, sorun yok henüz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dün bir numaramı taşıdım Voda ya, hala aktif olmadı ama bugün en az 3 defa aradı TCELL nooooluyos diye..Dedim, ensar, sene 2016 hala goller cepte, konuşma-internek 2 katı rakam alıyosunuz. Bir daha ararlarsa yine aynı şeyleri söylemeyip, konuşmalar kayıt altında tape lerden dinleyin diyecem.

Voda da başka bir kafa da dur bakalım. Bir hatla deneyelim.
Mesaj tarihi:
6 gün oldu ben başvuralı dün mesaj geldi yarından sonra saat 18:20 de taşıma gerçekleşecektir diye
18 yıldır aynı turkcell hattı kullanıyordum
hoskacal turkcell
Mesaj tarihi:
Turkcellde çalışan bir arkadaşa sordum dün gerçek mi Ensar yüzünden iptaller diye, abi bayağı gerçek ve o yüzden iptal içni arayanlara vicdanen karşı çıkamıyorum dedi.

Bu arada Ensar yüzünden Turkcell'e geçenler de varmış.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Turkcellde çalışan bir arkadaşa sordum dün gerçek mi Ensar yüzünden iptaller diye, abi bayağı gerçek ve o yüzden iptal içni arayanlara vicdanen karşı çıkamıyorum dedi.

Bu arada Ensar yüzünden Turkcell'e geçenler de varmış.

Vodafone'da Red'in Brand Manager'ı olarak çalışan arkadaşıma bende merak edip sordum. Ensar sebebiyle bir artış olmuş ama bekledikleri kadar değilmiş. Turkcell'de kayıp var ama internette abartıldığı kadar değil. Zamanında Gezi sebebiyle Garanti'ye yapılana benzeyecek gibi görünüyor gerçi Türk Telekom'a geçende vardır epeyi.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yaklaşık 15 yıllık Turkcell maceram sona erdi benim de, Vodafone'a geçtim. Red L, babam benden önce geçmişti, aile indirimiyle 4GB'a ödediğim parayı 12GB'a ödüyorum, tecavüze de ortak olmuyorum. Profit.
Mesaj tarihi:
ben de yillardir turkcell kullaniyorum. 10 gb pakete 80 kusur lira veriyorum platinum ayagina. vodafone'un spotify'li paketine gecsek mi diye dusunuyoruz. interneti falan nasil vodafone'un?
Mesaj tarihi:
Vodafonedan bi ben memnun değilim herhalde lan bu ne, herkes övüyor. Ofiste çekmiyor, devlet dairelerinin çoğunda çekmiyor, köye gidiyorum çekmiyor, lte si turkcell e göre yavaş.

Turkcell e göre en büyük avantajı paket fiyatları sanırım.
Mesaj tarihi:
Türksel harici bi operatöre geçecekseniz mutlaka evde işte falan nasıl çektiğini kontrol edin. Bizim şirkette vodafon kullanan bi arkadaş paso ağlıyordu, en son yeni taşındığı evde de çekmeyince bileklerini kesti =(
  • Yeni Oluştur...