senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 onu iptal ettirecekken dusunecektiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 walla iyi oldu tcell kalitesi artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Ben daha iptal ettirmedim taaam mı? Ama bu gidişle istesemde olmayacak gibi..İnternet mevxusu da aynı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Ben geçtim Vodafone'a, bayiden imza verdim, 4 gün içinde mesaj geldi "sabah 6'da hattınız taşınıyor" diye. Saat gelince taktım sim'i aktive oldu hemen, mis. Bakalım test ediyoruz daha, sorun yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Vodafoneda şu ana kadar yaşadığım tek sıkıntı 3g'nin kimi zaman çekmemesi oldu, turkcellde böyle bir derdim yoktu. 4.5g yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ensar S01E02 çıkmış bahaneyle konu uplansın http://www.birgun.net/haber-detay/ensar-vakfi-nin-skandallari-bitmiyor-9-kadina-santajla-tecavuz-iddiasi-112072.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Ya kontörlüler hep daha ucuz faturalıdan, taahhüt dolsun kontörlüye geçicem enayi gibi hissetmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Dün bir numaramı taşıdım Voda ya, hala aktif olmadı ama bugün en az 3 defa aradı TCELL nooooluyos diye..Dedim, ensar, sene 2016 hala goller cepte, konuşma-internek 2 katı rakam alıyosunuz. Bir daha ararlarsa yine aynı şeyleri söylemeyip, konuşmalar kayıt altında tape lerden dinleyin diyecem. Voda da başka bir kafa da dur bakalım. Bir hatla deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 6 gün oldu ben başvuralı dün mesaj geldi yarından sonra saat 18:20 de taşıma gerçekleşecektir diye 18 yıldır aynı turkcell hattı kullanıyordum hoskacal turkcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Turkcellde çalışan bir arkadaşa sordum dün gerçek mi Ensar yüzünden iptaller diye, abi bayağı gerçek ve o yüzden iptal içni arayanlara vicdanen karşı çıkamıyorum dedi. Bu arada Ensar yüzünden Turkcell'e geçenler de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Aket-Atum said: Turkcellde çalışan bir arkadaşa sordum dün gerçek mi Ensar yüzünden iptaller diye, abi bayağı gerçek ve o yüzden iptal içni arayanlara vicdanen karşı çıkamıyorum dedi. Bu arada Ensar yüzünden Turkcell'e geçenler de varmış. Vodafone'da Red'in Brand Manager'ı olarak çalışan arkadaşıma bende merak edip sordum. Ensar sebebiyle bir artış olmuş ama bekledikleri kadar değilmiş. Turkcell'de kayıp var ama internette abartıldığı kadar değil. Zamanında Gezi sebebiyle Garanti'ye yapılana benzeyecek gibi görünüyor gerçi Türk Telekom'a geçende vardır epeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 http://haber.sol.org.tr/toplum/erdogandan-tecavuzcu-ensarin-sponsoru-turkcelle-ozel-tesekkur-156019 Ozel tesekkur de gelmis. Taahhute gun sayiyoruz :X. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Yoğun data kullanan, okumuş kesimin tamamen terketmesi gerek Turkcell'i bence de, bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 bende turkcell den pttcell e geçtim. taahhütsüz takılıcam biraz hem her türlü daha ucuz. baktım olmuyor vodafone yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Yaklaşık 15 yıllık Turkcell maceram sona erdi benim de, Vodafone'a geçtim. Red L, babam benden önce geçmişti, aile indirimiyle 4GB'a ödediğim parayı 12GB'a ödüyorum, tecavüze de ortak olmuyorum. Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 türk telekoma geçmek isteyen olursa mesaj kutum boş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ben de yillardir turkcell kullaniyorum. 10 gb pakete 80 kusur lira veriyorum platinum ayagina. vodafone'un spotify'li paketine gecsek mi diye dusunuyoruz. interneti falan nasil vodafone'un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 su gibi akıyo vodafone bi sıkıntı yok, avea hala yer yer sıkıntılı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Turkcell sonrası Vodafone keyif vermedi bana açıkcası ama iş görüyor genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 turkcell dışında cinemaximum kampanyası falan olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 vodafone a ben de geçicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Vodafonedan bi ben memnun değilim herhalde lan bu ne, herkes övüyor. Ofiste çekmiyor, devlet dairelerinin çoğunda çekmiyor, köye gidiyorum çekmiyor, lte si turkcell e göre yavaş. Turkcell e göre en büyük avantajı paket fiyatları sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Türksel harici bi operatöre geçecekseniz mutlaka evde işte falan nasıl çektiğini kontrol edin. Bizim şirkette vodafon kullanan bi arkadaş paso ağlıyordu, en son yeni taşındığı evde de çekmeyince bileklerini kesti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 17 yıllık turkcell hattımı vodafone yaptım şerefsizlere para vereceğime çekmesin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar