Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=TUf9937KOhw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ciksa direkt alir oynarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 baya kaliteli çalışmışlar, hlltim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Bu adamları bi süredir takip ediyorum, baya sağlam çalışıyolar. Şu Zeki Müren animasyonunu yapanlar aynı zamanda https://www.youtube.com/watch?v=VLd_iKco-Do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Super Karakter cizimleri az daha detayli olabilir de iyi kurgulanmis teraziye tikladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 türkiye'deki animasyoncular işin baya piri zaten. game of thrones vs çoğu çalıştı zaten tr şirketleriyle. çok iyiyiz ve çok kalifiye adamlarımız var diyebileceğimiz ender alanlardan her yönüyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Zeki muren rekormus lan vay anasini. Ne yapiyo oglum bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 moriarty said: türkiye'deki animasyoncular işin baya piri zaten. game of thrones vs çoğu çalıştı zaten tr şirketleriyle. çok iyiyiz ve çok kalifiye adamlarımız var diyebileceğimiz ender alanlardan her yönüyle. şunu biraz açsana ne animasyonu bu flash'dan mı bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ne flashı abi. hayır 2d olsun 3d olsun, motion olsun, efektler olsun. hollywooddan tutun, hbo dizileri olsun çoğunda çalıştı türk şirketleri. çünkü gerçekten çok yetenekli adamlar var bu alanda. hem de diğer ülkelerle yarı yarıya fiyatlar. dolayısıyla bize geliyolar. hatta game of thronesda bir kısmı(white walkerslı sahnelerden biri) arkadaşımın abisi ve şirketi yapmıştı geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 oktar hoca kedicikleri salıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Kısaca post production diyosun yani. Sana şöyle açıklama yapayım. Ben uzunca bir süre bu sektörde çalıştım. Türkiyeseki piyasayı filan da iyi bilirim. Bahsettiğin kalite mevzusu türkiyede çok iyi adamlar var yurtdışındakiler bile burada yaptırıyor değil. Türkiyede bu işi dünyadaki benzer örnekleri kadar ya da yakın derecede yapabilecek adamlar var fakat bazen bu şirketlerin ya da şahısların iş takvimi istemci firmaya uymayabiliyor ve çeşitli kanallarla dünyanın herhangi bir yerinde yapabilecek bir firma bulup yaptırılabiliyor. Zaten mevzu render farm üzerinde döndüğü için proje teslimi vs. çok problem değil. Ama şu var bizim bi işi yapma süremiz 10iken adamlardaki ekiple 3e inebiliyor istense. Biz mesaisiz proje bitsin diye kıçımızı yırtıyoruz adamlar mesai bitince çıkıp gisiyo umrunda değil. Böyle zamanlarda da bizim burdan firmalar tercih edilebiliyor. Bir keresinde siemensin uluslarası bi konferansta gösterilecek stereoscopik 3d reklamını yapmıştık. İşin 5 güne yetişmesi gerekiyorsu kimse kabul etmedi ama bizim patron etti. Günde 2-3 saat uykuyla yetiştirmeye çalıştığımızı biliyorum. Neyse biraz karışık yazdım belki de durum özetle şu türkiyede özel bir şey yok. Mevzu time/value Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Oha cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 zeki mürende çok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 hava attı ya ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 sanssizsansli said: Kısaca post production diyosun yani. Sana şöyle açıklama yapayım. Ben uzunca bir süre bu sektörde çalıştım. Türkiyeseki piyasayı filan da iyi bilirim. Bahsettiğin kalite mevzusu türkiyede çok iyi adamlar var yurtdışındakiler bile burada yaptırıyor değil. Türkiyede bu işi dünyadaki benzer örnekleri kadar ya da yakın derecede yapabilecek adamlar var fakat bazen bu şirketlerin ya da şahısların iş takvimi istemci firmaya uymayabiliyor ve çeşitli kanallarla dünyanın herhangi bir yerinde yapabilecek bir firma bulup yaptırılabiliyor. Zaten mevzu render farm üzerinde döndüğü için proje teslimi vs. çok problem değil. Ama şu var bizim bi işi yapma süremiz 10iken adamlardaki ekiple 3e inebiliyor istense. Biz mesaisiz proje bitsin diye kıçımızı yırtıyoruz adamlar mesai bitince çıkıp gisiyo umrunda değil. Böyle zamanlarda da bizim burdan firmalar tercih edilebiliyor. Bir keresinde siemensin uluslarası bi konferansta gösterilecek stereoscopik 3d reklamını yapmıştık. İşin 5 güne yetişmesi gerekiyorsu kimse kabul etmedi ama bizim patron etti. Günde 2-3 saat uykuyla yetiştirmeye çalıştığımızı biliyorum. Neyse biraz karışık yazdım belki de durum özetle şu türkiyede özel bir şey yok. Mevzu time/value e aynı şeyi söylüyorsunuz aslında. moriarty de türk şirketleri dünya çapında animasyon işleri falan yapıyor dedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Kendi ağzı yok mu, sen moriarty'nin avukatı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 önemli olan hangisi daha haklı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 cok iyi lan. kedi aduket cektigi an koptum zhahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 iki taraf da sessiz, kesin wot yazıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 moriarty 3. tekil şahıstan girdiği için bu müsabakada biraz daha geride ama iyi bir aragaz ile liderlik koltuğuna oturabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 wot yazacak bişey yok ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Ben de çok beğendim, tek bir yere takıldım, Challengers - Şöhretin Bedeli. Savaşçılar falan olsaymış o da bari, ya da full ingilizce gideymiş. Ama çizimlerden animasyon içeriklerine, seslere baya keyifli ve sağlam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 wot yazacak bişey yok tabii. öyle uzun olmuş sanki ilk mesajama çok kısa bişey anlatıyodu. neyse ben moriarty'i sanki hbo filan özellikle türkiyedekilerle çalışıyorlar çünkü biz çok iyiyiz diyor gibi algılamış olabilirim. belki öyle bişey dememiştir. sıkı kalçalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar