Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Humble Bundle'ı Kaçırmayın

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

Company of Heroes Complete Edition
Warhammer 40,000: Dawn of War – Master Collection
Medieval 2: Total War Collection
Rome: Total War Collection
the SEGA Genesis/Megadrive Strategy Pack
Humble Monthly için %10'luk indirim

şunlar sadece 1$'lık paket. (Tabii cömert olursanız hayır kurumu vs gidiyor para diye daha fazla da verebilirsiniz.)

12$'a Total War: ATTILA ve Company of Heroes 2: Master Collection (Steam'de 100,00 TL) var.

Kaçıran vallahi üzülür.

https://www.humblebundle.com/sega-strategy-bundle
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

her sene çıkıyor crack'i ya, yine çılgın sattı. sürekli en çok oynananlarda ve satanlarda oluyor. SEGA komple verince arada mecburen kaynamıştır

valla ben dikkat ettim. Biri foruma yazdı crack'i malum sitelere düştü diye. Steam'e bir baktım direk %50 indirime girmişti oyun asdaf.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Bende yok, ben kaçırmayacağım.

Amma meraklısınız milletin hevesini kursağında bırakmaya, adam ne güzel gelmiş haber vermiş işte.

silph haklı, buranın pati olmasıyla da alakası yok. artık bedavaya dağıtılan ürünler oldu bunlar neredeyse...
Sosyal ağlarda paylaş

Silph ve BoneC saçmalamışsınız gerçekten, ülkenin başındaki Tayyip olunca, vatandaş da minik Ağaoğulcuklarına dönüşmeye başlıyor haliyle.

Hayattan kişisel beklentilerimi tatmin edecek standartlarda yaşıyorum, elbette hayatta her istediğime yetecek kadar param asla olmadı, olabileceğinden de şüpheliyim ama beni eğlendirecekse, bir oyuna 100-150 lira vermekten de gocunmam.

Kaç yaşındasınız ikiniz, aileden gelen maddi durumunuz nedir bilmiyorum ama halen ailesinden harçlık alacak yaşta değilsinizdir diye tahmin ediyorum, senelerdir görüyorum ikinizi de forumda. İnsan çalışmaya başlayınca büyük bir vaktini işi kaplıyor. Üniversitedeyken sabahlara kadar dota attığımız insanların çoğu beyaz yaka profesyonel şu anda. Şahsen kendime ayırabildiğim zaman son derece limitli. Neticede geleceğim nokta şu, bedavaya da verebilirlerdi bu oyunları ve benim haberim olmayabilirdi, çünkü yakından takip edemiyorum uzundur. Çünkü şu anı kurtarmak ve geleceğe yatırım yapmak derdindeyim. Böyle olunca da, günde 1-2 kere baktığın forumda, haftada 1-2 saat oynayabilecek bile olsan, seveceğin ve oynamaya fırsat bulamadığın oyunlarla ilgili böyle bir bilgi verilmiş olması iyi oluyor insan için.

O yüzden isterse 100 kere verilmiş olsun önceden, ben 101.'ye denk geldim, onu da buradan öğrendim ve konu amacına ulaştı. En son 10 sene önce komik olan fakir şakalarını ve Bone"Orjinal kutulu oyunlarım var"Crusher'lığı bir kenara bırakalım rica ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

boneci bilmem de benim o fakir postlarını nasıl ciddiye alıp wot döşemişin asdfg. barizdi :/ hayır önceki bundlelarda 1 dolar, bu da yani oradan fark etmenizi isterdim trollü :]

yalnız sega'nın en az 5. bundle falan sanırım bu, aaa publisherlardan en fazla bundle yapmış olan büyük ihtimal bunlardır. o yüzden öyle ayrı konu flaş haberlik olayı pek yok bence ama her zaman bir şeyi yeni gören oluyor tabii o ayrı, yaradıysa sana güzel olmuş konu
Sosyal ağlarda paylaş

Total War: Americas'ı torrentleyip oynardım vakti zamanında, Apache'lerle Long Campaign'de inanılmaz keyif alarak bayağı da bir oynadıktan sonra, torrent versiyonundaki bir bug'dan dolayı, high tech bir üniteyi çıkaramadığımı farketmiştim, acayip canımı sıkmıştı, içimde kalmıştı o olay.

Sırf onun acısını çıkarmaya bile yeter yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...