Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Ampere / 30x

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

totemic said:

fiyatlar düşecek dendi ortada indirim falan yok fiyatlar aynı.

@deno
nasıl memnun kaldın mı inventus'tan bende ordan toplamayı düşünüyorum kasayı.

inventus'dan 8 9 senedir alışveriş yapıyorum ben.

çok profesyonel adamlardır, gönül rahatlığıyla al.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

-Deno- said:

genel kanı da bu yönde zaten bir pati de onayladıktan sonra sıkıntı yok. bir de zahmet olmazsa topladığın kasanın özellikleri yazar mısın? ell bin tane kombinasyon var neredeyse aklımda..

monitör,

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qe-1ms-144hz-full-hd-hdmi-dp-3d-gaming-monitor.html
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

-Deno- said:

iade edip yenisini alsam aynısı olmaz mı?

1070'lerde genel bir sıkıntı varmış sanırım.

Asdhsf coil whine mi cikti o ses

abi sanırım var. sadece belli oyunlarda gibi şimdilik.

cw mi nasıl emin olurum bilemedim, ama birkaç video izledim ses benzer epey.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

azıcık geç kaldın ama, şubat sonuna kadar alsan pazar alanında bahsettiğim 3 tane babalar gibi kampanyadan yararlanabilecektin.

istersen yeni kampanyaları bekle acelen yoksa.

sorma ya deli gibi kampanya vardı. bilmiyorum ki dolar da artıyor bir yandan referandumdan sonra ne olur belli değil. kararsız kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Oyunu oynarken olduğundan eminsin di mi? Giriş ekrani veya menüde duyuyor olabilirsin, onun olayı başka

for honor için konuşuyorum, hem menüde hem oyun içinde aynı düzeyde. akşam tekrar kontrol edicem.

daha önce 144 hz monitör kullanmamıştım. nvidia ayarlarından 144 hz'ye getirdim refresh rate'i, oyunda da 144 hz'ye getirdim. vsync falan açık. bir tek şu supersampling olayına girişmedim çok düşürüyor fps'yi diye. gerisi extreme ayarlarda.

fps sıkıntısı yok, benchmark falan gayet iyi de, ses sıkıntı ya. headset de çok kullanan biri değilim, ondan hepten batıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...