Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Ampere / 30x

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende update i yaparken zırt diye kapanıyor ya, sizde update bitince cmd ekranında bir şey yazıyor mu yani yaptığını anlayabiliyor musunuz?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Şimdi sorum var kısa ve öz,

Elimde gtx 960 4gb 128 bit modeli var. Monitörüm 1440x900 60-75 hz bir monitör. Aklımda bu kartı verip üstüne para verip 980ti almak vardı. Sizce boşa yatırım mı olur ? Neden derseniz FPS düşüşü yaşamak istemiyor 2-3 sene. Aklımda BDO ve Revelation oynamak var. Güzel bir gpu alayım diyorum almışken. Yoksa 970 veya 980 alsam bana aynı performansı mı sunar ? Monitör malum.
Mesaj tarihi:
Abi her güncellemeden sonra. Ölüyor sanki artık. 2 senedir kullanıyorum tak demiyordu da artık böyle miladım doldu gibi bir his vermeye başladı. Drop vs olmaya başladı. Fps problemi vs. Temiz format attım dedim hani virüs felan vardır da yok yani.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yaza doğru takarsın.

ekran kartı için bilmiorm ama i7 işlemci için 80-90 derece bile performans kayıpsız sıcaklık, ilk seri i7 laptoplarda 97 derece görmüşlüğüm var render alırken.

70 altı gayet iyi sıcaklık
60 altı OC yapsana ne duruyosun sıcaklığı
Mesaj tarihi:
sorun kartın kaç derece olduğu değil ki abi, sıkıntı yaşayan kısmın sıcaklığı sana bildirilmiyor yani sadece core sıcaklığını görüyorsun. bu esnada vram yanıyor falan evgalardaki sorun buydu. o yüzden tak derim
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1170 çıkar ya 1 sene sonraya 400$'a 1080TI diye

Aynı kartı 3 tur satacaklar işte herhalde Titan X, 1080TI ve 1170 diye sdfsd

Çok artıyor ekran kartı performansları, bir noktadan sonra durmak durumunda kalacaklar, hayırlısı
Mesaj tarihi:
1080 fiyatının düşmesi süper oldu ya.

ben bir tane daha alıp, monitoru 4k a çıkartacağım büyük ihtimal.

çok güzel modeller geliyor bu önümüzdeki çeyrekte.

1ms, ips panel, 27", 140hz, gsync, 4k

fiyatların oturması 6 ay falan sürer, 2018 başında 600-700 dolara alabileceğiz gibi.

2x1080 ile çoğu oyun max ayarda 60 fps üzerinde şu an.
Mesaj tarihi:
veya 1080 i satıp, 1080ti takıp, monitor alırken ikincisini takmakta mantıklı olabilir. 2x1080ti taksan, 4k monitor taksan büyük ihtimal çocuğuna bırakabilirsin. ölene kadar gider.
  • Yeni Oluştur...