applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Şimdi ben Şubat ayı başında mezun oldum, gerçi daha okula gidip mezuniyet işlemlerini başlatmadım diploma almadım ama sistemde mezuniyete hak kazanmış görünüyorum neyse. Ben iş falan arıyorum bir yandan tabi askerlik şartı arıyor her yer. Az önce biriyle konustum telefonda askerliği hallet gel dedi. Bu arada benim sağ kulağımda işitme kaybı olduğu için askerlikten muaf olma durumum da var. e-devlet üstünden girip askerlik durumunu sorguladım 31/12/2019 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor. Erteleme sebebi: 35C öğrenci EYT şimdi ben diplomamı aldığım zaman bu tarihte oynama olur mu ? ya da ben şubeye gidip beni askere alın diye başvursam GATA'ya sevk cıkarttırıp muafiyeti kovalamaya calıssam nolur, olur mu 2020yi beklemicem sanırım asdsafa yarın bir askerlik şubesine gidicem de burda benzer bişey yaşayan varsa fikrini alayım dedim. bu arada ani bir kararla yurt dışı master'ı da kovalayabilirim, kafalar karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 kulak muafiyet sebebi. çok yakın arkadaşım, acemilikte abi sen buraya nasıl geldin diye gönderdiler herifi tezkere aldı. bir kulağında 80-90 civarı duyma eksikliği var zannedersem. şurdan tsk sağlık kuvvetleri yönetmeliğine alalım seni madde 19'da bir şeyler diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 mezun olduğun anda gidip 2 yıl mezuniyet tecili almazsan direkt askersin. o 2019 öyle kalmıyor öğrencilik bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Benim olay bu, B grubunun altında yazmıslar, B grubu da elverişli değildir grubu. bakalım test sonucu kac cıkacak. 3. Bir kulağın işitmesi normal olduğu halde diğer kulakta saf ses odyogramda konuşma frekanslarında total işitme kaybı veya 90 dB ve üzerindeki işitme kayıpları (Bu maddenin değerlendirilmesinde 100 dB seviyesindeki klik stimulusla yapılan işitsel uyarılmış potansiyeller (ABR) testinde cevap elde edilememiş olması şarttır). ayrıca onu dediğin iyi oldu slip biran önce hem mezuniyeti hem raporu halledeyim eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 kaç doğumlusun apple? lisans mezunuysan 2 yıl tecil hakkı veriyor 29 yaşını doldurmadıysan. gerçi 2019'a kadar tecilli gözüktüğüne göre otomatik öğrencilikten 90 doğumlusun sanırım. bir de o 2019 olmayacak artık, 2018 olacak mezuniyet belgeni verince. seneye patlat bir yüksek otomatik al tecili yine çalışacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 91 ocak doğumluyum abi. bügün okula gittim diplomamı aldım, pazartesi de askerlik şubesine gidicem, biran önce şu yükten kurtulup işe başlamayı dusunuyorum cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Abi bedelli çıkmıcağına inanıyosan gidip yapmak daha mantıklı ya 5 ay sonuçta öbür türlü sadece erteliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 valla yapmayı dusunmuyorum, direk muafiyet kovalıcam. tabi alırlarsa yalan olurum ayrı dasdsasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 2 sene tecil hakkı da var. Ben öyle yapıcam biraz çalışıp sonra gidicem. Tabi herkesin planı farklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 baktıgım işler hep askerlik işini halletmiş adam arıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 applev0dka said: 91 ocak doğumluyum abi. bügün okula gittim diplomamı aldım, pazartesi de askerlik şubesine gidicem, biran önce şu yükten kurtulup işe başlamayı dusunuyorum cunku bebeymiş daha. bize abi diyecen bundan sonra. bana kalırsa bedelli fln beklemeyin diplomayı aldığınız gibi direk gidin askere. ben öyle yapmıştım hayal meyal hatırlıyorum şu an. 6 sene olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 mezun olduğun sene içinde tecil etmezsen, diğer sene askersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 giden gitsin ötelemeyin savaş çanları çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 yok öyle bişey abi nasıl sallıyosunuz ya mezun olduktan sonra geç tecile gidersen para cezası kesiyolar sadece. senin 2 sene tecil hakkın yaptırsan da yaptırmasan da sabit. ben işte baya geç gitmiştim para cezası kestiler 100 tl mi ne sonra askere gitmeye karar verip tecili bozdum bu sefer de 50 tl indirim yaptılar vatan sever bir delikanlı olduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 gitmicem lan askere falan sadasfa ölürüm olum gidersem, sağdan düşman gelse gg. ama cidden %90 askerden muaf olucam kafasındayım, alırlarsa pis sıçarım sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 bu durumda kör topal herkesi alıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 pek güvenme ya, alırlar valla askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 O kadar kantır oynadınız bari bir işe yarasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 gidersen zaten ya kantincisin ya da tuvaletçi. sana silah vericeklerini mi sanıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 sıçtınız lan 5dk da moralimin içine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Anhora said: O kadar kantır oynadınız bari bir işe yarasın sdf adam silver 3 rütbelilerin arasında sonuncu oluyo. oynuyo demiyoruz biz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Ahahaha o zaman sözümü geri alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 global olarak gidersen general yapıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 road2global o zaman. bendeki şans isveçle falan savaşa gireriz lel. Aiko said: gidersen zaten ya kantincisin ya da tuvaletçi. sana silah vericeklerini mi sanıyosun :) bölümle alakalı veriyorlar geyiği vardı ? kimyageri nereye koyuyorlar ki sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 tuvalet temizliği de kimyasal maddelerle yapılıyor sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar