Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Son 6 aydır 10 kiloya yakın aldım. Kedilerdeki bir parazit kilo almaya sebep alabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Tatliyi kis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 aldım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Kediyi bilmiyorum ama bagirsak kurtlari kilo aldirabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 hiç bişi yokken mi aldın abi? hayatında ne değişti son 6 ayda bira+pizza ikilisi haftanın 4 günü masandaysa çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Ohhh kıtlıktan çıkmış gibi ye ye, osuruğu köpeğin üstüne, kilosunu kedinin üstüne at, profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 hani kilo alma konusunda cok sey duydumda. sucu kediye atmak nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ben de 1 sene kedi bakmıştım o zamandan beri 30 kilo aldım, namussuz nankör hayvan biliyordum sebebinin o olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 hergun 1 kedi yemiyosan zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 KillJoy said: hiç bişi yokken mi aldın abi? hayatında ne değişti son 6 ayda bira+pizza ikilisi haftanın 4 günü masandaysa çok normal En son ne zaman pizza yediğimi bile hatırlamıyorum. Hatta yağlı, sulu yemekten zaten hazzetmediğimden işyerinde gece mesaisi yemeklerine bile gitmiyorum. Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Şuraya sorana kadar doktora gitseydin ya kediye suç bulacak kadar şüphelenmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Kardeş sen bir tiroid filan baktır istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Vardiyali calisiyorsan gece vardiyasi ve uyku düzeni bozuklugu da etkilemis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 RamsesII said: Kardeş sen bir tiroid filan baktır istersen Aynen tiroid baktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 cok basit git bi tahlil yaptır. Doktora bile görünmene gerek yok yanılmıyorsam... Tahlilde cıkar yamuk birşey varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 "nutella yerim" said: hergun 1 kedi yemiyosan zor gibi Muhahahaköhköhköh diye güldüm, zatürre olmuşum da gülerken öksürük tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Kış ayında kilo alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 arkadaş kedi yorumları ona göre yaparsak iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 @Op https://img-yemek2.mncdn.com/uploads/2014/12/durum-kilo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bizim kedi de mamasini tek basina yemiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 hacı salma kediyi sokağa, bakcak birini buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Akuma_Blade said: Son 6 aydır 10 kiloya yakın aldım. Kedilerdeki bir parazit kilo almaya sebep alabilir mi? yok. ic dis paraziti yapilmayan ya da ilk bir kac gun izole etmeden direk eve aldiginiz bir kediden alacaginiz sey parazit. o da kistik yapilara sebebiyet verebilir. bu arada evcil hayvan bu ihtimalin sadece bir kismidir. disarida iyi yikanmamis sebze meyve ve benzeri ile de ayni parazitlere maruz kalabilirsin. ozellikle disaridan cok yemek soyleyen birisi iseniz. cok sik duyacaginiz bir kelime, toksoplazma. tek hücreli bir protozonun sebep olduğu bir paraziter hastalıktır. ozellikle hamile kadinlarda risklidir. ancak disariya salinmayan, sokakta dolasmayan ve ic dis parazitleri veterinerde duzenli yapilan kedide bu riskiniz yok. ev kedisinde risk dusuk olsa da kedi kumunu temizlerken eldiven takarsaniz, pudrali olmayan ithal kumlardan tercih ederseniz, temizleme sirasinda basit bir ameliyat maskesi vb takarsaniz, kumu temizledikten sonra ellerinizi iyice yikarsaniz bu riski iyice azaltimis olursunuz. kedi genelde kendi kicini yalayarak parazitleri tuy uzerine tasiyabilir. ancak ic ve dis parazit mucadelesi yapan bir kedide bu ihtimal yoktur. gene her yemekten once elinizi yikarsaniz buyuk olcude bu risklerden de arinmis olursunuz. bu arada bunlarin hic birisi kilo aldirmiyor. lahmacunu, pizzayi azaltmani oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar