Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ekşi sözlükte hani yazılanları silmeye başladılar ya o olayı burada düşündüm de burası kapanırsa ne bilem bir şey olursa ya da böyle azalma olursa üzülürüm lan valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Kıyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 http://www.hurriyet.com.tr/ubam-genel-muduru-ismail-karakasin-kirli-camasirlari-40066158?_sgm_campaign=scn_a0046116293a0000&_sgm_source=40066158&_sgm_action=click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bal tutan parmagini yalar..demis atalarimiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 neyi siliyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 patiseyler.com sevgilisi geçmişte grup yapan gencin dramı konusunda yapılmış en güzel 10 espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 hadi hep beraber oynadığımız oyunları nicklerimizi yazalım sene 2016 csgoda bile beraber oyun oynadığımız (öhmm taşıdığımız) adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ahmedinejad said: patiseyler.com sevgilisi geçmişte grup yapan gencin dramı konusunda yapılmış en güzel 10 espri buraya hem fav butonu istiyorum sdfgsfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 hobaa habere gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 haber ayrı başlığı hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Bizdede olmustu zamaninda benzer sey :P Yonetim ama damnatio memoriae kasip Sevmedigi kisilerin postlarini yok etmisti ki etkileri bugun bile suruyor bi uyeler icin :( karanlik gunlerdi, site yeni sisteme geciyoruz diyip aylarca kaybolurdu, under construstion logosu ruhumuza islerdi. Bir uyenin banlandigi bir topicte hatta "ne oluyor ya? :(" yazan zirt banlandigi gibi "oha budu uctu" yazanda banlaniyordu, turbulansli bu donemde hatta "konuları duzgun acin isimiz gücümüz var sizlemi ugrasicam?" diyen consule cevap yazdigim icin site tarihinde ilk ve son defa yorungeye surgun cezasi Almisti su anlatan gariban. Modern paticik bu reign of terror sonrasi olusmustur, sorsaniz klasikciler eskiden daha guzeldi buralar der filan, cahiller iste Tarihimizi bilelim Saygilarimla @laurelinhocanizanlatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 nolmuş ekşi'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Tam tersi de yaşandı, bi şekilde kavgalı ayrılan eski tanıdık üyelerden biri (Apache'ydi galiba) "madem ban yedim dönmem, silin bütün mesajlarımı, burada geçmesin hiç ismim" demişti, yönetim silmeyince olay büyümüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 apache ama nickini hakediyordu asdffdsa iyi cocuktur ya ama ergenlik vs den kaybettiydi o donem, hala buralarda eminim ben :P apachi&devochi ruhu zaten forumun iliklerine isledi artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yav said: nolmuş ekşi'ye? tasarım ve üyelik sözleşmesi değişmiş herkes yazdıklarını siliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 baya iğrenç bir yer olmuştu okurken monitöre kafa atasım geliyordu iyi olmuş komple silebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yeni tasarımını ben de beğenmedim ekşinin ancak sözleşmede ne değişti de birden millet ayaklandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 dasBock said: yeni tasarımını ben de beğenmedim ekşinin ancak sözleşmede ne değişti de birden millet ayaklandı? şöyle ki herkes kendi yazdığından sorumlu bilgilerini veriyor ekşi senin polise birde eğer yarın öbür gün oradaki yazı bir yerde yayınlanırsa ekşi sözlük telif alıcakmış ama yazara para vermicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 dasBock said: yeni tasarımını ben de beğenmedim ekşinin ancak sözleşmede ne değişti de birden millet ayaklandı? https://seyler.eksisozluk.com/ şunu açtılar ama yazarlardan izin de almadılar telif falan da ödeme niyetleri olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 oha eksinin yaptığı alenen ipnelikmiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ssg gittikten sonra boku cikti sozlugun, debe'ye giren entryler facia ztn. 10-12 yasinda cocuklar yaziyor lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Llama tam friends deki Joey sin abi sen ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Eskilerden cok insan ya birakti patiyi, ya da yeni hesapla anonym yazmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ben ekşidende 2 hesap banlatmıştım ya ilk zamanları ey gidi ey haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Laurelin said: Bizdede olmustu zamaninda benzer sey :P Yonetim ama damnatio memoriae kasip Sevmedigi kisilerin postlarini yok etmisti ekşi'deki olay biraz daha farklı ya. ekşişeyler açtılar, üyelerin yazdığı mesajlar direk sitede gözüküyor. o üyelere sorulmadan ve gelen kardan yararlanmadan böyle bişi yapmalarını protesto etmek için mesajları silmeye karar vermişler. gerçi artık contentin önem taşımadığı bi dönemdeyiz, eski mesajların varlığı pek bi önemi yok o yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar