Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bende onu diyorum. bukkake kötü bişey değil herkesin bi kere yaşaması lazım
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 senko said: Nasıl ha 2 ha 5 Evlendiğin kişinin gangbang mağduru olması iyi bişi mi iyi ya da değil o senin bakış açına göre değişir. sonuçta yasamıs ve paylasmıs, kabul edip etmemek sana kalmıs bişi lakin, dürüstlüğe vurgu yaptım ben orda
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bukkake var mı yok mu sor ona göre devam edelim tartışmaya
neutrino Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Ortalama kaç ml bukkakke sayılır ving?
Loex Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 boynuna doladığım iki tane kız bakire olarak evlendi varın siz düşünün
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bingildak said: niye mağdur oldu lan kadın gangbang yaptı diye? aynen abi. mağdur olan kadın değil, herif bence
Voys Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 fmm yapmışsa ffm de yapar. Kaçırma derim
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ya sonuçta başkasıyla beraber olmuş bi kadını köyde direk eliyolar mesela. kadın olarak görmüyolar. sen burda diyosun 2 kişiyle beraber olmuş. şeyapmıyorum diyosun. ama köyden bakire almaya kalkana hor gözle bakıyosun. şimdi burada ölçüt nedir? yani köydeki adam sana gavat gözüyle bakıyor bakireyle evlenmezsem. hani bu kimin genişliği ben onu merak ettim. sen o kadar geniş misin demek istiyorum. (belli ki kız geniş)
neutrino Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Aynı anda olmadıysa geniş olmayabilir. Sıralı şekildeyse uzunluk hesabı formülü kullanılmalı.
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Vingthor said: bende onu diyorum. bukkake kötü bişey değil herkesin bi kere yaşaması lazım protein maskesi..
Shean Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 gangbang değil bu 3 kişi olunca. 5-6 falan lazım sdfkg belkide sevgilisi alıştıra alıştra gangbang yaptıma getiricek. ortayaşlı + yaşlı erkeklerle ntr'd : DDDD
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ADAM BAN BAIT ATMIŞ BEYLER, KAÇIN BAŞLIKTAN
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Loex said: tam sayı verebiliyosa şöyle bi hesap yapalım http://static.fjcdn.com/large/pictures/19/a0/19a0bc_5514543.jpg şu iyi yalnız kaynamasın
Nako Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Sana da iki kişi ayarlasın, sen de yap ödeşin. Sonra ayrıl.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Cocostar said: Neyse sağolun herşey için moralman biraz çöksemde sindiricem herhalde bir şekilde bişiyler yapıcaz artık Bu arada trolleme falan yok ya eski üyeyim genelde okuyucuydum. Gerizekalı olduğum için cevap yazıcak bişiyler bulamıyordum O zaman sana abi tavsiyesi klsajdakl (valla). Sindirebilirim sanıyorsun ya? Sindiremezsin. Ha benim başıma senin durum kadar ağırı da gelmedi bu arada. Daha basit şeyleri bile sindiremiyor insan evlendiği kişide.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Senin hatunun kasedini izledim ben cff den çekilme. Gayet başarılı.
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 soylenenleri fact alip tartisiyoruz yine. diyelim ki bi kizla tanistik, iyi aile kizi evlenmelik, konusuyoruz. konu eski iliskiler, her ay baska kizlayim, duzenli bi de fuckbuddyim var, 3lu 4lu denedim. her hafta barda discoda hatun pesindeyim der miyiz? demeyiz. ne deriz, eski sevgilimden ayrildim. 3 ay oldu. kiz ne demis, bi kere alkol alip 3lu yaptim. gercege uyarlarsak kizin universite hayati college fak fest seviyesinde gecmis buyuk ihtimalle. ne mutlu ona. simdi sen bu yasina kadar bi elinde kamci, diger elnde lube, bi ona bi oburune, onune gelene bir tekme seklinde takildigini hayal et, kizlar tecrubeli, pozisyon cesitliligi var. yaslar citir. enerji yuksek. vur patlasin cal oynasin. sonra da kizin teki gelicek tecrube desen misyoner, ay isigi kapat utandim. ay bakma. ay gidiklandim. ay orami elleme. ee sen bu kizla tatmin olucak misin? tabi ki hayir. napacaksin, ya ben buyum diyip kendini gostereceksin, sonuc; kiz flash tvde kocam beni dillemek istiyo diye aglayacak canli yayinda. ya bu kiz evde dursun cocuguma anne falan olur diyip gecesi gunduzu baska, batman gibi yasayacaksin. ya da ayrilacaksin. sen bu hikayenin saf kizisin OP. tost yapilan kiz da batman. ordan planla yapacagini
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 marty şu konuda haklı. kız bunu anlattıysa gerisinde anlatmadığı şeyler hakkında nabız yoklaması yapıyordur muhtemelen. bunu göze almak lazım. başından benzer bir şey geçmiş ve sonunda aldatılmayla sonuçlanmış biri olarak tavsiyem her şeyi çoooook yavaştan alman. kızın sevgisinden ve sadakatinden emin olmadan asla evlilik adımı falan atma.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 amma büyüttünüz he altı üstü sevişmiş, ha 5 kişiyle ha 2 ha 1
Öne çıkan mesajlar