Peregrin Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Drall said: Asıl manitasına "kız arkadaşım" diyen ılıktır. Yoksa niye cinsiyet belirtme ihtiyacı hissetsin ki Erkek adamın sevgilisi kadın olur Ben hatun diyorum, hatun'dan baska sey diyen iliktir asil. gizli ilik hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 ad3m said: Abi iki kız bir erkek hotel apart falan duyunca aklıma direk the pussy magnet geliyor ya!! AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH ayıp değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 hatun diyen kasabalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 hatun demeyen de sivaslidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Peregrin said: Drall said: Asıl manitasına "kız arkadaşım" diyen ılıktır. Yoksa niye cinsiyet belirtme ihtiyacı hissetsin ki Erkek adamın sevgilisi kadın olur Ben hatun diyorum, hatun'dan baska sey diyen iliktir asil. gizli ilik hem de http://i.imgur.com/e2VCbDv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 hikayeyi okumadım işteyim ama sunum olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 oooo, you're playin' so dirty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 wishmaster aslında who is your daddy demek istemiş. https://vimeo.com/1208703 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 BabacumMostors said: okumaya üşendim filmini bekliyorum+1 sabahın korunde acıyonuz böle konuları sonra hep kacıyor işte okunmazda simdi bu kadar sayfa. Baslıgı okudum sadece: Agır malsın kimbilir kıza sorsak ne piskopatlıklarını sölicek kendini kayıra kayıra yazdıgın yazıda bile haksız oldugun gun gibi ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 abi konuyu okudum. 1) OP nedir acilimi falan? 2) Kimse elemanin yazi tarzina laf etmemis 8-9 sayfa boyunca, ulan bir tek beni mi rahatsiz etti diye dusunurken bi kac kisi cikmis, allah razi olsun onlardan. 3) Kizi harlama bu kadar, birak aksin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Original Poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 moriarty said: abi kadınları bu kadar saf salak sanmayın. o senin söylediklerini bilmiyo mu sanıyosun. sana yeterince değer veriyorsa bunları kendi düşünür yapar zaten, senin kafasına kakman vs gerekmez. this. hani "düşünememiştir" veya "farklı düşünüyor" fln yalan lan. eşşek gibi düşünebiliyor işte. işine geldiği gibi davranıp salağa yatıyorsa da senin hissettiğin onun eğlencesinden daha önemsiz demek oluyor o kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 dusunemedim demek en buyuk yalan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 ya o fotodaki lord sa dalga gecme hakkımız varmış tribal dovme yuzunden sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 seksiliğini çekemediğiniz için böyle konuşuyorsunuz, tamamen kıskançlık yani. dürüst olalım birbirimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 logtrig said: abi konuyu okudum. 1) OP nedir acilimi falan? 2) Kimse elemanin yazi tarzina laf etmemis 8-9 sayfa boyunca, ulan bir tek beni mi rahatsiz etti diye dusunurken bi kac kisi cikmis, allah razi olsun onlardan. 3) Kizi harlama bu kadar, birak aksin gitsin. 1-yazar (original poster) 2-edenler oldu aralarda derelerde, hatta biri almancı kız senden daha iyi türkçe konuşuyodur dedi. dsfkjsfldk gerçi bana op.un tarzı hoş geldi, içten yazmış. 3-herkes de onu dedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 spare the rod, spoil the child. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Yaşlar ve olaylar :S insan çoluk çocuğa karışınca ne kadar boş geliyor lan. Benim kızım da böyle dramaların içinde maruz mu kalacak yoksa:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 rahat ol onlarin zamanina seriat filan olur..okuyacak firsat bile bulamayiz drama varsa bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bence hemen en yakın remzi kitabevine git ve reşat güntekin yaprak dökümü, çalıkuşu sonra ömer seyfettin kaşağı falan al. sonra tekrar bi dene anlatmayı ilk post gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 recaizede mahmut ekrem stilini kullanmis OP alisik degilsen carpar qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 okudum lan guzel yazmisin he. Okuttu kendini. DE Bazen insanlari o sekilde kabullenmen gerekir be bro. Burda yapabilecegin o iki arkadasla tanisip, 21 yasindaki delikanliya bi gorunmek. Kaldi ki kizin ilk kabahati, sana gelip bunlari anlatmak olmus. Uzun vadede adami katil edebilir bu huyu degismesse heh. Yani muhtemelen o zaten senin dusunduklerini biliyo ve farkinda. Sana gelip anlatio ki kavga falan edin. Sey gibi bisey, - Askim aksama ne giyim? > bilmem? - Ya kirmizi mini etekim var onu giymek istiorm > nono olmaz ->> AYH KISKANDI CHCEK - Tamam o zaman sari elbisemi giyiyorum. Zaten giymeyecek o etegi, duymak istio sende yalandan kiskaniver falan yani. Bide ortak bi kiz arkadasiniza soyle o tembihlesin bunu, her otu boku gelip anlatmasin sana, Bide arkadaslariyla tanis, mumkunse butun erkek arkadaslariyla. Bi gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 patice de okuyor mu bu postları suark :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 o yazdırıyor olm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 kız arkadaşlarınızın üzerine işemeyin. mental olarak verin o yakalarsan hayatını cicilerim senin mesajını. o zaman yemez kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar