Editor Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 bence alışılınca kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Genwa said: En iyi mousepade alışmak ya iş için, başparmakla canavar gibi kullananlar var. Oyun için silah gibi olması zevkli olabilir ama bunların. touch pad? apple'ın da var trackpad diye geçiyor. ama logitechin vardı ucuz modelleri. bunlar da rahat http://www.istartedsomething.com/wp-content/uploads/2013/02/logitech650.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 cs go'da, mouse'lardaki otomatik 2'li 3'lü basma tuşunu kullanan var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 a4tech mouse vardı bende bi ara, cs'de işe yaramıyordu o tuş. hangi oyuna göre ayarlanmış bilmiyorum ama silahlarda recoil management için işe yaramıyordu. kendim basıp rasgele bile olsa recoil ayarlasam daha efektif oluyordu. bıraktım kullanmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 noddle said: cs go'da, mouse'lardaki otomatik 2'li 3'lü basma tuşunu kullanan var mı ya? bloody v3 vardı bende. çalışıyordu fonksiyon fakat kullanmıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 G410 atlas spectrum almayı istiyorum turnuva editionmuş bu klavye ufak tefek baya hoşuma gitti lakin şöyle bir durum var numerik kısmı olmadığı için pişman olurmuyum uzun vadede. Evdeki pc ile sadece oyun/fim vs için kullanıyorum. Bir de onu alma şunu al dediğiniz bir ürün varsa tavsiye de alabilirim fiyatı 400 bandında şu an g410 un. çok fazla yukarı çıkmak istemiyorum fiyat olarak ama yinede düşünebilirim değecek bir şey olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 arada casual oyunlar oynamak istersen ve bunlar numaraları isterse gibi saçma durumlarda ihtiyacın olabilir. Onun dışında hızlı numara gireceğin zamanlarda "şifre - kart numarası" vs vs gibi durumlarda seni yavaşlatır. onun dışında sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 bu steelseries mekaniklerin türkçe layoutluları yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 G810 güzel ya klavye olarak da biraz tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 konuyu up'lanmış görünce, büyük enter'lı mekanik bakındım biraz şimdi de yok mu lan böle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 sabonis said: konuyu up'lanmış görünce, büyük enter'lı mekanik bakındım biraz şimdi de yok mu lan böle bişi? e benim aldığım var işte? http://core0.staticworld.net/images/article/2014/03/6gv2_1160-100251016-orig.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 shifti kucuk bunun, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Peki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Galiba K90 alacağım. Asus'un Horus'undan hiç haber yok hala 2 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 sipeyskeyk said: sabonis said: konuyu up'lanmış görünce, büyük enter'lı mekanik bakındım biraz şimdi de yok mu lan böle bişi? e benim aldığım var işte? http://core0.staticworld.net/images/article/2014/03/6gv2_1160-100251016-orig.png kaca aldin bunu tam modeli nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ne çirkinmiş abi alet, internet kafedeki 10 tl'e alınmış keyboardlar gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 razer blackwidow x tournament edition fena deil gibi. belki türkcede büyük enterlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 sipeyskeyk said: sabonis said: konuyu up'lanmış görünce, büyük enter'lı mekanik bakındım biraz şimdi de yok mu lan böle bişi? e benim aldığım var işte? http://core0.staticworld.net/images/article/2014/03/6gv2_1160-100251016-orig.png her aradığım klavyenin büyük enter'lısı var mı anlamında demiştim aslında da, yanlış ifade ettim kendimi. onun dışında sağ shift küçük sol shift büyük, kullanamam ben böle. bi de denmiş 10 tl'lik klavyelere benziyo diye, evet yani katılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 massdrop a bakın ama ucuz değiller. mech. massdrop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 massdroptan keycap takımı almıştım. 2 ayda geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 abi, Mouse G9x Klavye G105 alacaksınız bitecek gidecek. fiyat performans. konu kilitlenebilir. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Dragonfire said: massdrop a bakın ama ucuz değiller. mech. massdrop. bu site nasil calisiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 teknosa'ya git. microsoftun mouse + klavyesi 60 tl gibi bir şeydi. çok başarılı hiç bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Poll açılıyor taleplere göre, anlaşabildikleri yerlerden topluca çekiyorlar, katılım arttıkça fiyat düşüyor. Sonrada yolluyorlar. Login olmadan bişey göstermiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 onun dışında da çok güzel şeyler var. 57tl ye aldığım bir mosue var 10 tuşlu ve ışıklı (5 renk değişiyor 10sn de bir) ama kablolu. yanında da mosue pad hediyeli. sadece mouse modeli : frisby gaming mouse gx5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar