khalad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 rival 600 ve 650 deki kauçuk problemi olmasa bende ondan istiyorum ama oyun oynarken ellerim terliyor ve adam akıllı mouse bulamadım belki razer mamba alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 eğer biraz el biraz fazla terliyorsa o kauçuk açılıyor ya kesin işin iyi yanı despec garanti kapsamında değiştiriyor bu sorunla giden mouseları. steelseries için bunlar bakıyor garanti işlerine. hangi firmadan alırsanız alın onlara gidiyor teknik servis için. direkt gönderim yok, aldığınız firma üzerinden kabul ediyorlar sadece. aldığınız yere de bağlı tabi ne kadar hızlı ilgilenecekleri vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Bright said: Yandan: buradaki arkada kalan fare hangi marka/model? ismi yazilanlari arattim benzemiyor gibi. boyutu ve tasarimi hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Cooler Master MM530 veya MM531 sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 emektar deathadder black edition bozulmadi ama ben gittim bi rival 310 bide rocketninjanin herkese uymaz ama bence en iyi pad dedigi coolermaster mp510 aldim. mouselarimi hep cok uzun sureler kullandim o yuzden 4-5 mouseum oldu max rival 310 suana kadar en iyisi diyebilirim. deathadder black editiodna guzelmis ama yavas hareketlerde jitter acaipmis rivala gecince cok fark etti o acidan. tabi cok mouse var piyasada g403 alicaktim bu 250 liraya geldi adeksten bide denedim filan oturdu elime. Neyse mevzu mouse degil zaten. az mouseum oldu ama hayvan gibi mousepad degistiren biri olarak coolermaster mp510unu hyplemak zorunda hissettim kendimi. Normalde qck filan en best seller padlerin hepsinde 3-4 ayda bir artik benden mi kaynakli bilmiyorum mousein bi yapisma durumu oluyordu atiyorum 2-3 sn durdu mouse oldugu yerde iterken sanki ilk uyguladigim guc biraz fazla olmak durumunda oluyordu. bu hissi yasamaya basladigimda gidip mousepad aliyordum o yuzden cok pad denedim. mp510 acaipmis hakketen. zowienin zimpara gibi padlerinide kullandim. logitechde hatta artisan bile cartta bekliyor adamlar direk japonyadan yolluyor bu arada direk siteden fx serisi hayateler 250 tlye geliyor direk oradn fyi. pad fetisi olanlara. neyse mp510da cok acaipmis hemde ucuz epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 rival 310 eski değil mi baya, o kadar vermişken 100 daha çıkıp 600 almak daha çekici gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 600 denedim elime gelmedi bi rahat edemedim ya. yoksa onu alcaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 gelecek kablosuz mouselarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 rival 310 benimde daha çok hoşuma gitti. death adderin sağ tuş bişey oldu hazır alıp geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 tek skinti benim icin arada bi sag tusa misclick yapiyorum cok hassas alisicam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 steelseriesin rival 105 ve rival 300s diye iki modeli daha girdi satışa bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 glorious gaming mouse çıkarıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 305'TEN BAŞKASI YALAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Razer Deathadder Elite SteelSeries Rival 310 Logitech 403 Prodigy Corsair IronClaw RGB çok kararsızım, ellerim büyük diye ironclaw mantıklı geliyor ama corsair kullanmadım hiç. tt black v2 var şuan sorun çıkarıyor çok, ne alayım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Deathadder ve rival 310 buyuk el. claw kullaniyosan baska seyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Bu arada rjn glorious un mouse u begendi baya. Tutus olarak zowie ec2 sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 agresif fingertip kullanıyorum ama claw değil, clawa yakın ama o kadar da sinirli değilim. işte deatadder rival evet ama hangisi daha dayanıklı daha iyidir bunların? bugün bir ton 403 güzellemesi okudum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 el tiplerine takılmayın mouse akıcıysa her türlü tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Ben side panellerdeki soft touch in birakma sorunu olmasa direk rival 600 onercem herkese de, cidden sorun bu. Bi ayda atiyo o yumusak dokunun altindaki cift tarafli bant. Adamlar 3. Paneli yolladilar bana. Her ay bi tane yoklarlar bu gidisle. Ama direk onlardan aldim diye boyledir eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 ellerin vajiş gibi terliyor da bantı mı gevşetiyor yoksa bant hakikaten o kadar dandik mi? niye acaba ya o seviyede bir farede sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 300 civarına bulunuyor deathadder elite, alınabilir iyi mouse. rival 600/650 nin yan taraflarındaki kauçuk parça kalkarsa garantiye giriyor bu arada trde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Aral da outlet satışı var , ben kendime bulamıyorum diye razer naga hex aldım, elimdeki saçmalamaya başlamıştı. Kutusu biraz hasarlıydı ama cihazın kendi tertemiz. Bir bak istersen. https://www.aralgame.com/razer-deathadder-mouse-outlet?filter_name=deathadder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 (düzenlendi) bi tane g102'im var. en ucuz locitek. aşırı memnunum. 1-2 sene önce fln aldım. ama bozulup duruyo. çift tık fln yapıyor. çıkarıyorum 100 tllik everestimi takıyorum. bi kaç ay sonra g102'yi tekrar taktığımda düzelmiş oluyor. bi kaç ay sonra yine aynı döngü. asdf abi bu nedir ya? bu işi tam nasıl çözücem ben. yetti artık her 2 senede bir yeni mouse almaktan baydım. sırasıyla son 6-7 yılda 2 tane thermaltake bozdum, 1 tane rival 600 bozdum teknosa değiştirmedi işte para verdi. onla g102 aldım o da böyle. o everest de yıllardır gık demeden çalışıyor. valla gidip 200 tllik fln bi everest almayı bile düşündüm bi ara. elim şuna gitti hatta: https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-smx-r50-howl-usb-siyah-rgb-isikli-macro-usb-oyuncu-mouse.html mis gibi mouse işte alsam mı acaba sanki pro fps oynuyoruz aa kü. Haziran 13, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 On 03.05.2019 at 11:19, Xenus dedi ki: glorious gaming mouse çıkarıyormuş Ben aldım, top tier ama şekli bana uymadığından Zowie S2'ye döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 6 saat önce, Darksun dedi ki: Aral da outlet satışı var , ben kendime bulamıyorum diye razer naga hex aldım, elimdeki saçmalamaya başlamıştı. Kutusu biraz hasarlıydı ama cihazın kendi tertemiz. Bir bak istersen. https://www.aralgame.com/razer-deathadder-mouse-outlet?filter_name=deathadder elite degil o model expert/essential vs bisey galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar