Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Night Manager (2016) - BBC One


Chastor

Öne çıkan mesajlar


"A night manager of a European hotel is recruited by intelligence agents to infiltrate an international arms dealer's network." said:




[video]https://www.youtube.com/watch?v=g-ZcaKdvML8?feature=oembed" width="459">



Başrollerde Tom Hiddleston, Hugh Laurie ve Olivia Colman var. Tom Hiddleston ve Hugh Laurie nin oyunculukları beni benden aldı.

Aradım ama konusunu bulamadım. Şu ana kadar iki bölümü çıkmış.Şiddetle tavsiye ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk bölümünde biraz noluyo lan falan diyorsunuz ama ikinci bölümle ilginçleşmeye başlıyor ve merak ettiriyor. zaten 6 bölüm olucakmış. zaman atlaması var dizide sürekli olarka. ilk bölümde 2 snee ikinci bölümde 6 ay atladı. 6 bölüm olucağı için heralde bu şekilde ilerletiyorlar zamanı. hikaye anlatımı ve oyunculuklar falan gayet iyi. sırıtan rol yok şimdilik gözüme çarpan.

öneririm diziyi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
3. bölümü dün izledim. İlk 2 bölüm efsane kaliteliydi. Hiddleston'ın karakteri çok daha gizemli ve iyiydi.

3. bölümü hiç sevmedim.


Jonathan Pine ilk iki bölümde daha net hatlara sahip bir karakterdi. Gizemli yapısı vardı. 3. bölümde eve sızmasıyla birlikte ara ara maymun sırıtışları yapması beni irrite etti. Çizgisini bozdu.

Ayrıca evin alarm bilgisini çocuk'dan alması. Alarm sırasında eve girmesi, bilmem kaç yıllık Corky'yi kovup bu adamı almaları. Ana kızımız ile aralarındaki bağın anlamsızca hızlı kurulması gibi hatalar var.

Soğudum diziden bu bölüm bir anda. Çok daha "zekice" kurgulanması gerekirdi bu olan bitenin. Yönetmen mi değişti diye baktım ama aynı yönetmen çekmiş. 4. bölüme bakıcaz artık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hugh Laurie esmiş, kötü karakter nasıl oynanır göstermiş. Bir dahaki Bond filminde oynasın o derece. Öte yandan Tom Hiddleston bence çok kötü bir performans sergilemiş. Casusluk konulu bir kurguda bu nası bi karakter ki durmadan suratında o "sevimli" sırıtışını izliyoruz. Adam sürekli aynı gülüşü yaptı. Yönetmeni de eşit derecede suçluyorum, bu adam sürekli sırıtıyım dememiştir herhalde.

Daha önce bir tek Thor'da izlemiştim, fena değildi orada. Burada acayip gözüme battı.

Bu türü severim, diziyi de sevdim. Tabi birçok şey tereyağından kıl çeker gibi oluyor, kitap uyarlaması yapılırken sadece izlenebilir olması hedeflenmiş. 18 milyon sterlin gömmüşler, boru değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 5 yıl sonra ...

Uyarlandığı kitabı bitirdikleri için yeni sezon materyeli aynı yazarın farklı bi kitabı olabilir, aynı karakterleri görmeyiz ya sanmıyorum. Zaten dizisi filmi yapılmayan tek kitabı buydu heralde lel. Bakınmıştım biraz, 2. sezon gelecek yazarlar üstünde çalışıyor diye haberler var ama aynı boş haber 2019da da çıkmış 2021de de. Belki covid movid girdi proje yürümedi falan ama, s02 çekseler bile ne house ne loki olmaz gibi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, axedice dedi ki:

Bu dizi çok güzelmiş, benim gibi zamanında kaçıran varsa izlesin amazon primeda. Hikaye god of wardan bildiğimiz klasik silah kaçakçısı hikayesi, biraz işte sıkmadan 6 bölüme sığdırabilmek için senaryoda girişilen kısayollar var ama o kadar rahatsız etmedi beni.

lord of war mı demek istedin

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...