BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 doğruysa çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Her maili "high importance" tagleyip, her soru ve sitem cümlesi sonuna cümlenin kendisinden uzun "?!" ekleyen arkadaşlar, yapmayın, insan olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Bazen high importance tagı da yetmiyodu, bize gelene kadar oradan oraya savrulan maillerde şöyle başlıklar oluyordu: FWD: ACİL FWD: ACİL RE: SÜRELİ FWD: ACİL RE:SÜRELİ Bla bla bla konusu Her forward eden başına bi acil, süreli, kritik falan diye not düşüp öyle yolluyor, bir de hepsini büyük harf yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 böyle tipler arasında nasıl yaşıyorsunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 biz balkonda beslediğimiz için çok rahatsız etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ilk iş deneyimim böyle 'kurumsal' bir firmadaydı. 1,5 - 2 yıl dayanabildim bu tiplere, sonra 3 yıl boyunca orta ölçek bir kaç yerde çalıştım. ilk mesajda belirtilen 'Toplantıya sırf direktörlere vp lere vs gözükmek için gelip, bir boku dinlemeyip laptopunda takılan tipler'den birisi bendim zira toplantıların neredeyse tümü inanılmaz gereksiz ve önceki toplantıların özeti niteliğindeydi. hedefim bir şekilde ucundan ticarete geçiş yapmak, o zamana kadar kafam rahat takılırım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Gallant said: Bayagi iyi noktalara parmak basilmis. Bende eski isyerinden ornek vereyim. 11. Dota tabiriyle haftada 72 saat calisan Carry Departmanlarin, support departmanlar(HR, Finans, vs) tarafindan hakir gorulmesi. Veya bunun tam tersi. Aka. "Butun isi bizim departman yapiyor" havalari 14. Kafamiza atom bombasi dusmek uzereyken, "botlarin niye boyali degil asker" diye fircalayanlar. Aka. Ortada cok buyuk sorunlar varken, kucuk seylerden olay cikarma hastaligi abi şu ikisi ya. carry'leyen ekipteyim, eğitim ar-ge denetleme bla bla bi yerden vuruyor. vardiyalar boktan, şöyle olsun bu saat olsun daha rahat oluruz falan filan sayfalarca mantıklı gerekçeli mail, servisleri yettiremiyorlar, öbür yerden vuruyor. üstüne bi de tatil vs gününde bi kriz olup da ekip planlama çalışmıyorsa tam post-apo oluyoruz. kendi müdürlerim sürekli bi darlıyorlar onları zaten geçiyorum (gerçi haklılar da çoğu zaman). hele kar falan yağıp da biz alanda gecikmelerle, işe gelemeyen elemanların yerini doldurmakla şunla bunla uğraşırken "yoğun kar nedeniyle hq'dakiler yirim gin çilişicik <3" mailini görüp iyice deliriyorum. tam böyle çembere alınıp telsizle destek isteyip alamayan az rütbeli gibi gazlıyorum ekibi, o güzel oluyor ama dfasdf Gallant said: 16. Seni isten cikarken gorup, saatine bakanlar. Amk. sen gerzeksen, vaktinde isini bitiremediysen ben ne yapayim. şunun da tersini yapıyorum ben. geç mi kaldı lan bu yavşak diye kontrol ediyorum paso. hızlı da yükseldim kesin herkes uyuz oluyor >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Çoğu diye kısaltsak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 gereğinden fazla adamın dahil edildiği toplantılar (toplantıda bilgisayarı önünde açık mailine bakan biri varsa o adamın orada olmasına gerek yok) gereğinden fazla süren toplantılar (toplantı çok uzun sürüyorsa bir yanlışlık vardır) amacı, sonucu belli olmayan toplantılar (beklenen sonuç yok ki sonuç çıksın) sürekli şikayet modunda olan memnuniyetsiz adamlar (mouse'u bozuk diye haftalarca eziklenen herifler var, bi kere söyledin almadılarsa git bim'den 20 liraya al bitsin. maaşın düşükse iyi maaşlı bi yerde çalışmak için çabala ya da kapa çeneni) operasyonel görevlerde çalışanların memuriyeti (muhasebenin, idari işlerin artislenmeleri, memur gibi takılmaları, ona rağmen herkesi kastırmaları) mesaiye kalmayı süper bir şey sanan no-lifer'lar (kardeş benim bir hayatım var, arkadaşlarım ailem var, vakit ayırmam lazım, git sen de ayır iş zaten biten bir şey değil) sürekli yönetimle kavgalı adamlar (yönetime "rağmen" o şirkette bir şey yapamazsın, bir yaparsın ikide adamı gönderirler, uyum sağla rüzgara karşı koşma) her işi acil tipler (her işin acilse birkaç işin sonunda evin yansa bi bekle abicim denir) sosyal ilişkileri, politikayı beceremeyen tipler (abi iyiler sevilmiyor ya, işini iyi yapıyorsan herkes senden nefret eder abiğğeee, bu benim asosyalliğim değil yoksam) acayip önemli olduğunu düşünenler (yerine stajyerden bozma iyi kötü becerikli 3 aylık adamı getirsek işlerin çatır çatır yürüme ihtimali %110) bilgisini saklayan, koltuğunu korumaya çalışan tipler (o bilgi sen vermezsen başka yerden alınacak, kasmaya gerek yok bilgi toplumuyuz artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 mesela satış şirketinde prim sistemi getirmek yerine "aa öyle bi kaynak varsa ürün maliyetlerine yedirelim karlılığımız artsın" diyerek hissedarlara yaranmaya çalışan mal yöneticiler. yaşandı bu, şaka gibi ama gerçek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 herkesin her işinin acil olması diye özetlenebilir aslında ya. dünyanın en gıcık şeyi bu olsa gerek. bi tek senin işin çok önemli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 benim gicik oldugum bir tip yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 beni ise almamalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ortak çalışma kavramını toplantı zannedenler toplantı goy goyuna alışan tiplerin karar almayı becerememesi alt kademe yöneticiliği genel müdürlük sanan tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 vay anasini bu sikayet edenleri toplayip bi sirkete koysak demek, uc vakte fortune 100 a gircek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 iş tanımı diye bir şey ülkede biz ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 İşte öyle bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bunlari toplayip bi araya getirsen, o kadar elle bi seyi kaldiramaz, burda atip tutmak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 alın size epic plaza insanları kavgası. her telden çalan var. http://i.imgur.com/Q4ZqEVS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 alayı şopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Bu ne lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 huzur devlette diyorum inanmıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Huzur insan olmayan yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 huzur isyanda haci soyle birkaç kere bu ne yaa her isi bana yaptiriyosunuz zam da vermediniz zaten diyin hemen huzura erdirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 huzur ne istifa edicem kendimi kovdurur tazminat alırımcılıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar