axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Blackice sen benim yaverim olsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 kayıp kardeşim falan diyordun, birine yaver olacaksan ben alıcam bilekays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 LFY PST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 lfy longer for YouTube commonly used with two-character-long emoticons that are not allowed in YouTube comments for being too short however, can be used for websites other than YouTube, and for comments other than emoticons :3 lfy PST Please Send Tell. Used for indicating that the person wants spoken to in-game through a private conversation. WTS Long Sword PST with offer! Group LFM PST. tiksindim şu internet kısaltmalarından yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Blackice dandik ya vazgeçtim bıngıl olsun benim yaverim. Ya da ben onun yaveri olayım. Nedir bu aktif role olan arzu. Pasif takılalım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 benim neyim eksik, yeterince absürt değil miyim, bana olsanıza yaver :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 dönüşlü dövdürürüz longer for youtube da çok iyiymiş pis oyun cahili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 dandik mi körin sağolsun benim yaverim kim olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 kaşların dökülmeye başlarsa aids olmuşsun demektir ama kızlarla şansın olabilir belki. kaşların halen suratında ise o gördüğünü sandığın iki kız kaşların demektir, paniğe gerek yok. keep calm and ağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Ben yaver istemiyorum yavercik istiyorum. Var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 herkesin yaveri title olarak yazsın. biri laf atınca öm gitsin yavere. yeni sistemde olmasını istediğim özellik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 bingildak said: hayatımda şu seviyede attention whoreluğu kadında görmedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 18 sayfa olmuş yine kaçırdık. sizin hayalleriniz lord argosun gerçekleri. respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 daha once hic aids olmayi hayal etmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 18 sayfa okudum, kimse bel soğukluğu dememiş. bel soğukluğudur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Lord şu kızlardan birini çağır, beline elini koysun, soğuk derse kesin bel soğukluğu olmuşsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 kızın eli soğuksa da el soğukluğu mu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 oy.. 18. sayfa hiç yaşanmamış gibi kilitleyebilir miyiz konuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 niye kitletiyosun abi? muhabbete dahil olamadın diye bu ne eziklik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 yoksa bunu yazarken sende oturmuş viski yudumluyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 pardon jack daniels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Bi dakka bi dakka patide ne zamandır Jack Daniels viskiden sayılmaya başlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 iyiki editleme butonu var mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 /topic umarım ölürsün. srs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar