sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 16 aralık'ta evlendim ben de. "Kokteyl" yaptık, aperatifleri kuvvetli tutarak. Şiddetle tavsiye ederim. Milletin ayı gibi içip eğlenmesine fırsat vermeden 19:30 gibi işi bitirdik. Hem ailelerin istediği "organizasyon" olmuş oldu, hem de milletin ağız kokusunu çekmedik. 2-3 saat sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 boring pati mantıklı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Bizim arkadaş da aynı Sipeyskeyk gibi evlendi, en süper düğün çeşidi. Hem öyle evlenmeyi kabul eden kadın, bir ömür mutlu edecek kadındır. Evlenen herkesi tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Tebrikler arkadaşlar. 90 gün sonra fark edeceksiniz ki 90 gün öncesiyle bi fark yok. Hatta evlenmeden öncesiyle de bi fark yok hayat aynen devam ediyor. Evliliğin pek bi olayı yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Oha vakiflara bagis niteliginde nikah zimbirtilarini almak cok cok mantikliymis ya. Hem tasarimlari da minimal ve guzel, cok hosuma gitti valla. Nisan ayinda evleniyorum ben de, bi tek mekani ayarladik, nikah memuru gelinlik davetiye falan hak getire. Bu arada memur demisken, nikahi restoranda yapicaz o yuzden memuru getirmemiz lazim. Mekan Kartal'da, biz ise Uskudar ve Pendik'te kayitliyiz, dolayisi adami nerden getirecegimiz bi soru isareti. Nikahi farkli ilcede kiydirmak istersen kendi ilcenden izin belgesi falan alman gerekiyo galiba, oyle olursa 2 tane falan izin almamiz gerekcek, sonra memurun lojistigi var falan. Bu is en kolay yoldan nasil cozulur ya var mi bilen, fikri olan vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 abi kokteyl en mantıklısı. Ama güzel bir kokteyl olacak 2 hıyar havuçla falan değil, şöyle iki de dönecen bitecek. Yapmış olmak için yapılan şeyler çok daha vahim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 axedice said: 90 gün öncesiyle bi fark yok. Hatta evlenmeden öncesiyle de bi fark yok hayat aynen devam ediyor. Evliliğin pek bi olayı yok aslında hatun başka ülkede yaşıyor , onun yanına gitcem ben de 1-2 aya kısmetse, bi 15 gün balayı yaptık , sonra bastı gitti hatun direk döndüm bile normal hayata evde göbeğimi kaşıyorum zati türkiyede de beraber yaşamıştık 1 yıl fln , çocuk olana kadar çok bi değişiklik öngörmüyorum hayatlarımızda ikimizin de Suark said: boring pati mantıklı geldi ++ bekar patilerle görüşmeyek. sipeyskeyk said: 16 aralık'ta evlendim ben de. "Kokteyl" yaptık, aperatifleri kuvvetli tutarak. Şiddetle tavsiye ederim. Milletin ayı gibi içip eğlenmesine fırsat vermeden 19:30 gibi işi bitirdik. Hem ailelerin istediği "organizasyon" olmuş oldu, hem de milletin ağız kokusunu çekmedik. 2-3 saat sürdü. tebrikler biz de böyle düğün yapmak istiyorduk doğrusu , ama nerden fiyat alsak kokteyl ve yemek arasında çok büyük bi fiyat farkı vermediler , asıl gider , mekan kirasıydı , en azından ordu evinde , o yüzden yemekliye döndük. resmi bir kokteyl diye yola çıkmışken kendimizi halayda bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Kojiroh said: Biz şişliye kayıtlıydık beşiktaşta yaptık nikahı ama belge falan istemediler diye hatırlıyorum. Sadece daha fazla para veriyordun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Topluca tabirler evlenenlere Bilen biliyor benim de 15 ay oldu evleneli Evlilik öncesi kavga tartışma kıskançlık vs. derdiniz yoksa hemen evlenin, su çok güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Kojiroh said: Nisan ayinda evleniyorum ben de, bi tek mekani ayarladik, nikah memuru gelinlik davetiye falan hak getire. ben araştırma yaparken karşılaştım , fake nikah memuru hizmeti var en kötü ihtimal onu getirirsin ayrıca damatlık ve gelinliği şimdiden çözmeyi düşünebilirsiniz , kışın daha ucuz fln oluyormuş bu dalgalar , düğünler yazın ve bahar daha yogun oldugundan davetiye olayı böyle yapınca hem daha anlamlı , hemde çok daha ucuz oldu gidip böyle süslü püslü bi davetiye yaptırmak istesen, tanesi 8-10 tl'den fln başlıyor. bu wwf davetiyeleri tanesi 3 tl. nikah şekeri yerine magnet aldık , onu da wwf'den ,rahatlıkla öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Bekarlar olarak azinliktayiz sanirim patide artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 esh in esinin telefonu satilikmis panpa..full kadin numarasi yuklu vericekmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Kojiroh said: Nikahi farkli ilcede kiydirmak istersen kendi ilcenden izin belgesi falan alman gerekiyo galiba, oyle olursa 2 tane falan izin almamiz gerekcek, sonra memurun lojistigi var falan. Bu is en kolay yoldan nasil cozulur ya var mi bilen, fikri olan vs? Böyle bi olay yok, kıydıracağın yerin nikah dairesine gidiyorsun tarihte anlaşıyorsun o kadar. 100 lira gibi bide para alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 senko said: Bekarlar olarak azinliktayiz sanirim patide artik... köylü gibi evlenenleri görünce azınlıkta olmak daha iyi olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 ben düğün yapmadan evlendim, ben de köylü sayılır mıyım? ayrıca haftasonu kahvaltıyı evde yapıyoruz hep. oradan da bi kanaat notu rica edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 nedir bu düğün düşmanlığı yav. düğün günüm, gün boyu en çok eğlendiğim günlerdendir sanırım. düğüne katılan genç-arkadaş nüfusuyla da alakalı olsa gerek gerçi bu dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Dugunde eglenen var mi ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 pişti mi olduk özellikle mi yazdın anlamadım asfgsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 axedice said: Tebrikler arkadaşlar. 90 gün sonra fark edeceksiniz ki 90 gün öncesiyle bi fark yok. Hatta evlenmeden öncesiyle de bi fark yok hayat aynen devam ediyor. Evliliğin pek bi olayı yok aslında Yeterince hazır olarak evlenen herkes böyle dedi benim çevremde. Çocuk olayı bambaşka ama, direkt game changer, hayat boyu bir daha dönüşü olmayan bir değişim getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 toplumsal yozlaşmadan ötürü sevilmiyor düğün. çünkü yozlaşmışlar sdfh. güzel bir düğünde hem eğlenilir hem eğlendirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Esh said: Dugunde eglenen var mi ya sdfg Başkasının düğününde eglenioz kendi dugunumde ne kadar eğlencem görücez dkkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 MasterHapLo said: bana nisanda ilk dans muzigi onerisi lazim. Turkce olsun gelenlerin % 80'i evinde zorla tuttuğum % 50 den. Düğünde whitesnake çaldıracam kimse engel olamaz. http://www.youtube.com/watch?v=C_8X9-drUPc https://www.youtube.com/watch?v=wMWqR5y32n0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Kendi düğününde eğlenen insana rastlamadım şu ana kadar ben. Oradan oraya koşturmak, 100 kişiyi öpnmek karşılamak, bi sürü detayla uğraşmak derken beyin bir süre sonra kendini kapatıyor omurilik devreye giriyor diyorlar. Öyle organizasyon nereye götürürse anahtar kelimeleri duyup omurilikten ona tepki veriyomuşsun "ilk dans" "masa dolaşma" "takı" "pasta" gibi. Sonunda da böyle rüya gibi (iyi olay tarif eder gibi değil ama sanki hani zihin kendini bi olaydan soyutluyo ya sonra gerçekten oldu muydu bu ya diyosun) hatırlanan ve feci yorgun bitirdiğin bi olay olarak tamamlanıyormuş. Bir de istisnasız hepsi kendi düğünlerinde aç kalmış bizimkilerin, önden bi yarım kokoreç falan yuvarla derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Bol sarımsaklı işkembe gömüp masalara gidicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Düğünde eğlenen var, ben gördüm. Konu tamamen maddiyat, eğer ki düğünle ilgili bütün işleri ve olayları halledicek bir organizasyon şirketiyle anlaşırsan, sadece kıyafey giymeye ve oynamaya geliosun. Eşimin fotoğrafını çektiği bi duabili düğüünü vardı çeşmede, o öyleydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar