arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 tuf-tuf birinci mahalle savasinin en iyi tufegi. ikinci mahalle savasinda yerini ust katlardan sapan + su balonu kombosuna birakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 tüftüf çok iyiydi de kağıt içinde şişince çok uyuz ediyordu. ama serum lastiği ile su savaşlarının yerini hiçbir şey tutamaz ya. su tabancaları halt etmiş yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 serum lastiği ile biz hiç yapmadık ya küçük poşetlerden alıyorduk nalburdan, pata küte atıyorduk birbirimize. kızların göğüs bölgesine çalışıyorduk özellikle asdasfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Rotringlerin içini çıkarıp, kağıtları çiğneyip tüf tüf yapmak acaba hala devam ediyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Ya ben o kağıtları orta parmagimla ata ata pro olmuştum. 4 rotringci ile tek kapisiyordum. Alnından mı yoksa gözünden mi diye seçiyordum. Buruna, ağıza, kulağa... sokmadigim yer kalmadı. En son sınıfın barbisini gözünden vurdum. Ağladı baya ailesi geldi okula. Öyle jübile yapmıştım. Hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 username checks out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 http://www.ickisepeti.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 ickisepeti . com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 ratemypoo rotten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 o ickisepeti ne güzel birşeydi ya. yeminle kendimi isviçrede gibi hissediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Ülkeyi nerden nereye getirdiler resmen ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 içkisepeti'nin pub diye bi bölümü vardı. 5 tane mi ne şarkı çalıyordu, ne de güzel koop'lar gothan project'ler falan vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 shownomercy mi ne öyle bir site vardı ratemypoo çağından kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Morrowind nostalji mi olm? Gerçek nostalji: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 nostalji mi dediğin oyun çıkalı 17 sene olmuş yahu, pre-akp. deadwoll "gerçek nostalji volfied" diyerek ne yapmak, nereye varmak istemektedir. bu zehirli ve nahoş mantalitenin bizi evrimcilerin savunduğu big bang safsatasına götüreceğini bile göremeyen bu kendini bilmez, maşası olduğu hainlerin ve şer odaklarının gizli emellerini gözler önüne sermiş, milletimiz nezdinde kendini ancak bir şarlatan olarak konumlandırmayı başarabilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Daggerfall deseydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 oynamadım ki :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 İyi de 17 sene önce biz liseliydik işte. Öyle olunca sayılmıyor. Bende orjinal cd'si vardı hatta Morrowind'in, ekran kartıyla hediye verdilerdi, duruyor hala. O değil babam 92 yılında eve IBM PC aldıydı, kuzenim de ETA'nın kurslarına gidiyordu... Bir gün Hugo disketleri getirdi eve. MK makinesinde 4 disketlik oyunu kuracak yer olmadığından oynayamadık. Bozuk çıkan ya da çalıştıramadığım hiç bir oyun o kadar üzmedi beni daha sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 https://www.youtube.com/user/retroblasting/videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Taa çocukluğumda bi gameboy vardi, ama standart gameboy'lardan degildi, içinde 2 oyun olan yesil renkte sari tuşlu bisey. Solda yon tuslari ortada ekran sagda da 4 yuvarlak tus vardi, benim asil aradığım onun icindeki bi oyun. Oyun ayni tetris, ama tek fark surekli gelen düz l kolonlar. Bu oyunun olayi o gelen l cubuklarin icinde random sekiller oluyodu 3 tane, daire ücgen kare bide bunlar ici bos veya ici dolu olarak geliyodu, tuslarla siralarini degistirebiliyoduk, amac yanyana veya capraz veya ustuste 3 sembolü denk getirip yıkmak. Belki baska bi adi vardir oyunun bilen hatirlayan cikar, yada birinde halen calisan ayni gameboy vardir, parasi neyse verip alirim Gece ruyamda oynuyodum, sabah sabah acayip nostalji oldum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 (düzenlendi) Columns yada colummus muydu neydi o oyunmu acaba? Hatta dur. This? Temmuz 11, 2021 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Jewel tetris olabilir, rahmetli babam sayko gibi oynardı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Oyun oynanis aynen boyleydi, ama grafikler bunun atasiydi. https://images.app.goo.gl/ww9u3UMfmChEka4D6 Su fotodaki gibi bi gameboy du, ordaki ekran boyutu bile ayniydi muhtemelen ama tuslar falan ekranin sagina soluna koyulmustu, gunumuzdeki nintendo switch gibiydi. Ben evi guzelce bi ariyim belki cikar biyerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar