Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liseli olmayanların nostalji başlığı

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Ya ben o kağıtları orta parmagimla ata ata pro olmuştum. 4 rotringci ile tek kapisiyordum. Alnından mı yoksa gözünden mi diye seçiyordum.

Buruna, ağıza, kulağa... sokmadigim yer kalmadı. En son sınıfın barbisini gözünden vurdum. Ağladı baya ailesi geldi okula. Öyle jübile yapmıştım. Hey gidi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

nostalji mi dediğin oyun çıkalı 17 sene olmuş yahu, pre-akp.

deadwoll "gerçek nostalji volfied" diyerek ne yapmak, nereye varmak istemektedir. bu zehirli ve nahoş mantalitenin bizi evrimcilerin savunduğu big bang safsatasına götüreceğini bile göremeyen bu kendini bilmez, maşası olduğu hainlerin ve şer odaklarının gizli emellerini gözler önüne sermiş, milletimiz nezdinde kendini ancak bir şarlatan olarak konumlandırmayı başarabilmiştir.

Sosyal ağlarda paylaş

İyi de 17 sene önce biz liseliydik işte. Öyle olunca sayılmıyor. Bende orjinal cd'si vardı hatta Morrowind'in, ekran kartıyla hediye verdilerdi, duruyor hala.

O değil babam 92 yılında eve IBM PC aldıydı, kuzenim de ETA'nın kurslarına gidiyordu... Bir gün Hugo disketleri getirdi eve. MK makinesinde 4 disketlik oyunu kuracak yer olmadığından oynayamadık. Bozuk çıkan ya da çalıştıramadığım hiç bir oyun o kadar üzmedi beni daha sonra.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...

Taa çocukluğumda bi gameboy vardi, ama standart gameboy'lardan degildi, içinde 2 oyun olan yesil renkte sari tuşlu bisey. Solda yon tuslari ortada ekran sagda da 4 yuvarlak tus vardi, benim asil aradığım onun icindeki bi oyun.

Oyun ayni tetris, ama tek fark surekli gelen düz l kolonlar. Bu oyunun olayi o gelen l cubuklarin icinde random sekiller oluyodu 3 tane, daire ücgen kare bide bunlar ici bos veya ici dolu olarak geliyodu, tuslarla siralarini degistirebiliyoduk, amac yanyana veya capraz veya ustuste 3 sembolü denk getirip yıkmak.

Belki baska bi adi vardir oyunun bilen hatirlayan cikar, yada birinde halen calisan ayni gameboy vardir, parasi neyse verip alirim ?

Gece ruyamda oynuyodum, sabah sabah acayip nostalji oldum nedense

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...