KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Namessar said: oha, o nasil kenar-mahalle-tier aile lan? okudum kulaklarima inanamadim. kiza uzulecegine o kizla gecen 3 senene uzul yahu. ben uzuldum burada valla. bosver. sinav minav diyorsun, yas genc demek ki. daha neler gorulur, kimlerle tanisilir. kulak dışında haklısın(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 anne kaç yaşında ? merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 cougar dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 kızın,kendi kararlarini kendisi veremeyecek kadar yetersiz bir insan oldugunu anlamadigin icin sen de hafiften suclusun qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 olmuş olanları bilmek istemezsin -birtost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 2 sayfa okudum sonrası çorba reklamı. şimdi anne birini beğeniyor kendisi hoşlanıyor bu arada evli ve kızı ile tanıştıyor siz ayrılınca da kızla çocuk halleniyorlar? buraya kadar tamam annenin niyeti çocuk kızla takılırken çocuğu ayıklamakmı (çokmu zengin?) yoksa analı kızlı takılırız muhabbetimi? Bence koy götüne gitsin. yok say. vurkaç yapmadığına yeterince mızraklamadığına hatta anasına.... neyse ban sebebi bunlar. ama benimkisi 32cm diye tişört bastırıp yolla. bildiğin kel adamın filminin başlangıcı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Llama said: aşırı helal emmiş de iyi değil abi annem geçen evleneyim diye bulmuş sonra bana diyo kızı sen bozarsın kız üç kere ümreye gitmiş bla bla anlatıyor bana hay dedim bula bula bunu mu buldun olm serkan annen seni hiç tanımıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 üzme kendini, siktir et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kyloren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 nereye gelmişim böyle, nasıl bir forum burası. kadinlarkulubu gibi maaşallah. selam herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Boşver takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 kyloren said: nereye gelmişim böyle, nasıl bir forum burası. kadinlarkulubu gibi maaşallah. selam herkese aramızda kadınsı erkeklerde var erkeksi kadınlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 aktiftablet said: anne kaç yaşında ? merak ettim? anne 45 filan. baya kilolu oyle cougar filan alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 kilolu olunca olmuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 kocası beğenmiyodur belki anneyi, anne de istiyodur.. :) mmmmh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 sayfa 2ye kadar okudum da, sen buyuk ihtimal olayi en basindan yanlis anlamissin. anasi cocuktan hoslanmiyor, anasi cocugu kizi icin begenmis. senin kiz da annem benim icin begenmis diyecek hali yok ya, BEN NE BILEYIM ANNEM HOSLANIYO HERALDE demistir sana. sen mal gibi inanmissin. arada annesi vasitasiyla ayni ortama girip duruyor zaten. cocukla is pisince de sana yol vermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Marty said: sayfa 2ye kadar okudum da, sen buyuk ihtimal olayi en basindan yanlis anlamissin. anasi cocuktan hoslanmiyor, anasi cocugu kizi icin begenmis. senin kiz da annem benim icin begenmis diyecek hali yok ya, BEN NE BILEYIM ANNEM HOSLANIYO HERALDE demistir sana. sen mal gibi inanmissin. arada annesi vasitasiyla ayni ortama girip duruyor zaten. cocukla is pisince de sana yol vermisler. yok abi annesinin ara ara yaptığı şeyler bunlar. anlamadığım kısım niye halen bu salak saçma şeye üzüldüğüm. kazıklanma hissiyati midir, ego mudur, sinir midir bilemedim. başkası bu başlığı açsa, ben de okusam arkana bakmadan kaç yazardım da yaşayınca değişik oluyormuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 o zaman buyuk kasarlardan kurtulmussun. guzel tecrube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Emre333 said: anlamadığım kısım niye halen bu salak saçma şeye üzüldüğüm. salak yerine konmak sana dokunan. zira sen bir şeyler döndüğünü fark ettin ama hem konduramadın hem de şüpheni belli ettiğinde "bana güvenmio musun" tribini fln yedin. o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 hırstır hırs. düzgün bir hatun ile tanışınca geçiyor merak etme. Hemen yeni hatunlara yazmaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 çivi çiviyi söker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 bingildak said: leş insanlarla birlikte olmayın leş olmayan kadın mı var yav? (lyv ve emaleth hariç diyim dayak yemeyeyim sdf edit: patideki kızlar) sevgili durumlarında hep bunu görebiliyoruz. "seni seviyorum tabii ki çok seviyorum" diyen kızın 1 ay sonra başka kişiyle sevgili olması ve bu tip örneklere bir değil binlerce kez tanıklık yapman... : ) anaç kız varsa bile görmedim daha çevremde... edit 2: elbette erkeklerden de otisabi ayarında tipler vardır, yok değil. ama ortalam bi ilişkide ayrılıktan daha çok hasar alan daha çok etkilenen hep erkek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Bone dünya üzerindeki bütün kadınlar hakkında bilgi verdiğin için teşekkürler aydınlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 İlişkimi hemen bugün sonlandırıp gay olacağım bu bilgiler doğrultusunda. Tekrar teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Sen benim gözümde bir kifayettin. İlk değil alçağı yüksek görüşüm. Sanma ki sen bana ihanet ettin; O, senin aslına rücu edişin. kahrını çektiysem vardır bir neden sendin bu duyguyu bende üreten kim kimi kullanmış şöyle bir düşün o senin aslına rücu edişin ilk defa başımı vurmadım taşa yanıla yıkıla geldim bu yaşa sanma ki sen beni aldattın haşa! çoktandır başladı bende bitişin o senin aslına rücu edişin Cemal Safi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar