Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 kiz annesini pek sevmiyor, hatta baya az seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 anlamadım annenın planı hoslandığı cocuğa kızını yamayıp ordan 3lümü ayarlamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Cuce said: anlamadım annenın planı hoslandığı cocuğa kızını yamayıp ordan 3lümü ayarlamak? yok abi kadin gencligimi yasayayim gezeyim tozayim alkol alayim. eger genc adam müsait olursa gelip ara sira banada kaysin. olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Seele said: Cuce said: anlamadım annenın planı hoslandığı cocuğa kızını yamayıp ordan 3lümü ayarlamak? yok abi kadin gencligimi yasayayim gezeyim tozayim alkol alayim. eger genc adam müsait olursa gelip ara sira banada kaysin. olay bu. yok abi annesinin ruhu orospu, cocugu gordum hoslandim 2 kakarakirikiri hihi o kadar daha once baska adama gozumun onunde yapti da ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Selam, Allahsızlara troll serbestmiş dediler doğru mu geldik? OP anlattıklarına güvenmedim. Nickinin buna etkisi büyük, kurtulmuş kızcağız. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Batının ahlaksızlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Bu nasıl bi iğrençlik, bu toplum nereye gidiyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 kızın annesiyle eskort ajansı kurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 h3p bu tip ask hikayelerini gorunce sasirirdim lan insan burnunun dibindekinin fsrkina varamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=B7FD6iXphA0 aklıma şu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 oha, o nasil kenar-mahalle-tier aile lan? okudum kulaklarima inanamadim. kiza uzulecegine o kizla gecen 3 senene uzul yahu. ben uzuldum burada valla. bosver. sinav minav diyorsun, yas genc demek ki. daha neler gorulur, kimlerle tanisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Pardon, anne Brazzers'ta mı çalışıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Namessar said: oha, o nasil kenar-mahalle-tier aile lan? okudum kulaklarima inanamadim. kiza uzulecegine o kizla gecen 3 senene uzul yahu. ben uzuldum burada valla. bosver. sinav minav diyorsun, yas genc demek ki. daha neler gorulur, kimlerle tanisilir. kulak degilde göz olmasin abi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 abi sen de bir anakızlı çorbası pişir götür ver mesajı alırlar en aızndan içinde kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 annesi tam yağlı kaşarmış derim kızmazsan, kızarsan da bu yaptığı çok onur kırıcı der geçerim. kızmazsan anaya benzin döküp yakmalı çocuğu da dövmeli, kızarsan çocuğu yine dövmeli anneye de bu yaptığının hiç hoş olmadığını söylemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Beyti bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Namessar said: oha, o nasil kenar-mahalle-tier aile lan? okudum kulaklarima inanamadim. kiza uzulecegine o kizla gecen 3 senene uzul yahu. ben uzuldum burada valla. bosver. sinav minav diyorsun, yas genc demek ki. daha neler gorulur, kimlerle tanisilir. abi yenilen kazık ve o süreci düşününce insan sinir oluyor. yoksa ayrılmışım bitmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 annem olaylari bilmiyor. bugun yine dualarim kabul oldu da ayrildiniz diyor. kadin hissetmis onceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 annen sevindiyse görmüstür kizin bir falsosunu sana birini bulsun evlen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 abi niye uzuluyorsun ki sen ben senin yerinde olsam zil takip oynardim bu tiplerden kurtuldugum icin o kadinin bi de kayinvaliden oldugunu dusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Vay maaşallah. Annanneler neler doğuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Abi ben anlamadim annesi fln. hoslaniyor cocuktan diyor ama kız cıkıyor , 3 yıl olmuş,3'lu kafede takılıyorlar. Orgy mi dönüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Dogus_kufur.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Emre333 said: annem olaylari bilmiyor. bugun yine dualarim kabul oldu da ayrildiniz diyor. kadin hissetmis onceden. sen nasıl bir kız buldun da, annenin dualarına konu ettin kendini. boşuna demiyorlar helal süt emmiş kız bulun diye analar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 aşırı helal emmiş de iyi değil abi annem geçen evleneyim diye bulmuş sonra bana diyo kızı sen bozarsın kız üç kere ümreye gitmiş bla bla anlatıyor bana hay dedim bula bula bunu mu buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar