Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok moralim bozuk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

anlamadım annenın planı hoslandığı cocuğa kızını yamayıp ordan 3lümü ayarlamak?

yok abi kadin gencligimi yasayayim gezeyim tozayim alkol alayim. eger genc adam müsait olursa gelip ara sira banada kaysin. olay bu.
Mesaj tarihi:
Seele said:

Cuce said:

anlamadım annenın planı hoslandığı cocuğa kızını yamayıp ordan 3lümü ayarlamak?

yok abi kadin gencligimi yasayayim gezeyim tozayim alkol alayim. eger genc adam müsait olursa gelip ara sira banada kaysin. olay bu.

yok abi annesinin ruhu orospu, cocugu gordum hoslandim 2 kakarakirikiri hihi o kadar
daha once baska adama gozumun onunde yapti da ordan biliyorum.
Mesaj tarihi:
Selam,

Allahsızlara troll serbestmiş dediler doğru mu geldik?

OP anlattıklarına güvenmedim. Nickinin buna etkisi büyük, kurtulmuş kızcağız.

İyi forumlar.
Mesaj tarihi:
oha, o nasil kenar-mahalle-tier aile lan? okudum kulaklarima inanamadim. kiza uzulecegine o kizla gecen 3 senene uzul yahu. ben uzuldum burada valla. bosver. sinav minav diyorsun, yas genc demek ki. daha neler gorulur, kimlerle tanisilir.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

oha, o nasil kenar-mahalle-tier aile lan? okudum kulaklarima inanamadim. kiza uzulecegine o kizla gecen 3 senene uzul yahu. ben uzuldum burada valla. bosver. sinav minav diyorsun, yas genc demek ki. daha neler gorulur, kimlerle tanisilir.

kulak degilde göz olmasin abi o?
Mesaj tarihi:
annesi tam yağlı kaşarmış derim kızmazsan, kızarsan da bu yaptığı çok onur kırıcı der geçerim.

kızmazsan anaya benzin döküp yakmalı çocuğu da dövmeli, kızarsan çocuğu yine dövmeli anneye de bu yaptığının hiç hoş olmadığını söylemeli.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

abi yenilen kazık ve o süreci düşününce insan sinir oluyor. yoksa ayrılmışım bitmiş ya.
Mesaj tarihi:
Emre333 said:

annem olaylari bilmiyor. bugun yine dualarim kabul oldu da ayrildiniz diyor. kadin hissetmis onceden.

sen nasıl bir kız buldun da, annenin dualarına konu ettin kendini.
boşuna demiyorlar helal süt emmiş kız bulun diye analar :D
Mesaj tarihi:
aşırı helal emmiş de iyi değil abi
annem geçen evleneyim diye bulmuş sonra bana diyo kızı sen bozarsın kız üç kere ümreye gitmiş bla bla anlatıyor bana hay dedim bula bula bunu mu buldun
  • Yeni Oluştur...