Feamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 RamsesII said: yok başkasına kestirmicem Var mı tavsiye makina şuna bak istersen, Remington HC4250 https://forum.paticik.com/read.php?13,8783137,page=1
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Selam, Tıraş köpüğü öncesi yağı şiddetle tavsiye ederim. Hele ki duş sonrası şart. Geçen gün duş sonrası yağsız deneyeyim dedim -bu arada aynı jiletle 2. tıraşım-, kötü bir tecrübeydi :( Jilet ciltte rahat kaymıyor, mentollü köpük de sağolsun jiletin geçtiği yerleri hissediyorsun. Boyun kısmını tabaklanacak deri gibi gerdirince tahriş daha az oldu. Tabi yanaklardaki yağsız tecrübe sonrası köpüğü yıkayıp hemen yağ sürdüm. Saygılar.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 boyun altını ters mi alıyosun?
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Selam, Normal kesimim aşağıdan yukarı olduğu için 2 perdahda ters olarak yukarıdan aşağıya yapıyorum. Saygılar.
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 soyle bir scuttle yaptirdim kendime,alt kisma sicak su dolduruyorsun,ust kisimda kopuk yapiyorsun.bu sekilde kopuk devamli sicak kaliyor.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Ahaha ben de coffee cup istiyorum ya
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 lan 3 saattir forum, rehber falan okuyorum. rahmetli dedemin bi gilette olacaktı kelebekli, memlekete gidince bulabilirsem göbek atıcam. scuttle yapan eleman da varmış da 180 lire falan istiyor http://yeni.tirasim.com/konu-mass-shaving-seramik-hazneli-tiras-tasi-scuttle.html
Goering Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 abi makine plastik olsun jilet iyi olsun cozer :) tahtakale'de hala bulunanlar arasinda: 1- mercury merkur 2- wilkinson sword 3- DERBY :) 4- Rapira tahtakale kirtasiyelerin ordaki her dukkan satiyor, x10 wilkinson 7,5 (us perakende fiyatinin 1/2'si) merkur x50 sanirim 35tl
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 scuttle i ben 130 a yaptirdim.Adamin en cok zorlandigi konu"imzaya benzeyen garip sekil" olmus. :)
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 şurada traşla ilgili değişik şeyler var galiba. http://www.coolmenclub.com/
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Selam, Paslanmaz kase aldım 6 liraya Metro'dan. Ölçüleri de bu iş için uygun; yükseklik 6cm, çap 12~13cm falan. Fakat iç kısma bazı çıkıntılar gerekiyor gibi çünkü köpürtme işlemi biraz zayıf oluyor. Seramik ve plastiklerde genelde tabana bu tarz çıkıntıları koyuyorlar, etkisi olsa gerek. Bu sabah BIC(sarı) ile tıraş traş oldum, Polsilver'dan çok daha çok daha rahat bir tıraş oldu. Tahriş yok diyebilirim, 4 saat oldu daha yanma hissi yok. Keskinliği de gayet iyiydi. Hatta gaza gelip 4 perdah yaptım; her biri farklı yönde. Saygılar.
fresia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 mach3 köpüksüz sabunsuz bile kesiyor 1 günlük sakalı, haftalık olunca bunlara gerek var
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Selam, Sorun kesip kesmemesi değil benim için, kestikten sonra bıraktığı his. İstediğimden çok daha sinek kaydı tıraş oluyorum ve yüzüm çok daha az tahriş oluyor. Bu konfor ile ilgili bence. Saygılar.
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 ben stressten mütevellit yolma yoluyla hallediyorum traş işini sabahtan beri sağ yanağı halletim, birazdan sol yanağa geçicem.
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Aranizda cesareti bol,eli her ise yatkin usturayla tiras olan varmi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mach3 daha pahalı, tahriş ediyor, tıkanma nedeniyle kullanımı zor, daha çok geçiş istiyor o kadar bıçağa rağmen, daha fazla vakit alıyor. Her açıdan kötü. Herkesin kullandığı kesiyor, buna gerek yok kafasına gerek yok. Her açıdan (ama her açıdan yani, daha kötü olduğu tek bir yan yok) daha iyi olanı kullanmak varken Mach3 kullanmak garip. Biz burada pahalı şeyler konuşuyoruz ama Feather Popular + Derby + Arko epey epey ucuz.
fresia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 mach3 jiletlerini ters yönde deriye sürtünce yenileniyor daha uzun süre kullanabiliyorsunuz tek dezavantajı uzun sakala sürtünce tıkanması günlük kullanım için daha rahat, tahriş etmiyor ayrıca
fresia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 https://youtu.be/kezvHbIb9XU Koluna ya da avuç içine de sürtünce oluyor
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Selam, Ters yönde keskinleştirirsin ama bu sefer de ağız kısmında çok ince bir çapak yaparsın. Kaldı ki sürttüğü yüzey bıçağa tam temas etmediği için bıçağın tüm ağızı bilenmiş olmayacak. Sadece tek yüzeyden bilemeye çalıştığını da unutmayalım ;) Mutfak bıçaklarını bilemek için taş kullanıyorum ve o şekilde yaptığımda ağız kısmında ince çapak oluyor. Evet, kağıt testini geçebiliyor ama en ufak bir sert kesimde dönüyor. Sağlıklı bir kesme ağzı elde edemiyorsun. Bari deri kemer kullansa daha iyiydi! Saygılar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Daha iyi diyorsan takıl abi. Sen bilirsin.
fresia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 sinek kaydı tıraş iyi durmuyor bende o yüzden bana yetiyor mach3 buradan ne kadar şu iyi desek de herkesin cildi, sakalı, yüz hatları farklı, deneyip karar verecek ne kullanacağına
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 1-2 sorum olacak gencler 2. defa ustura ile kendim tras olmaya calistim. Neyse ilkindeki kadar kan akitmadim Oncelikte after shave olarak ne onerirsiniz? ikincisi extrashavingden porsuk kili bi firca aldim ama baya kucuk cikti anlamiyorumda hangisi buyuk, boyle cap ve boyca buyuk ortalama fiyatli bisey onerme sansiniz var mi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Nivea balsam kullaniyorum ben.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 after shave senin ciltteki yag durumuna gore:yagliysa alkollu yagsizsa balsam deneyebilirsin.Porsuklar ufak oluyor tabi knot degeri onemli.26 orta boy ,30 ve ustu baya buyuk oluyor
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ustura tek parca ve single-edge jilet takmali baya fark var. ustura gereksiz eliniz efsane iyi degilse. ben double-edge’le uyku magmuru da kafam kiyak da tiras olabiliyorum, onemli olan o.
Öne çıkan mesajlar