Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Aldım gitti, teşekkürler tavsiyeler için.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 modası geçti bunun heralde. bi ara hypelandıktan sonra satın arkadaşlarımın çoğu bırakmış. yıhyıh
Bright Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Modası geçti derken, bizim burada beraber başladığımız herkes sigarayı bırakıp sadece vape'le devam ediyor veya onu da tamamen bıraktılar ki 1,5 sene falan oldu Değişen birşey de yok hani, daha yaygınlaştı sadece, ilerleyen dönemlerde daha da yaygınlaşacak.
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 valla çok yaygınlaşmış cidden. herkesin elinde var. ben alien al85'ten memnunum. daha sonra en azından çift pilli bir modele geçerim. şarjı çabuk bitiyor. birbirinden gören,deneyen gidip alıyor. benden al85 görüp alan bir sürü arkadaşım oldu sdfs. bu arada şarj ederken apple ya da samsung adaptörü kullanmak sıkıntı değil dimi ?
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 bir pil şarj cihazı alıp onunla direkt pili şarj etmek daha iyi abi.
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 artık herkesin elinde pico melo 3 mini kit görüyorum.
Bright Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Pico da kötü ya SMOK AL85 falan alın. Hem o kitin tankı da daha iyidir.
Auril Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 al85 tek pilli diil mi ya? , pili biter hemen onun alyen alın 2 pil, ben aşk yaşıyorum alyenle bu aralar
Bright Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Neye bitecek ben 53W'da tek pille 2 gün gidiyorum (gerçi daha az takılıyom şu ara)
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 huun said: coiller neyse de likit yetmiyor baby'e. v12 motorun benzini emdiği gibi emiyor namıssız. ikinci linktekini al. tek pille işkence olur böyle bir mod. 30watt'ta 150 puff'ta tanki bitirdim bir gunde, dragon gibi duman cikartiyor ama likiti de emiyor sahiden :)
Auril Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Bright said: Neye bitecek ben 53W'da tek pille 2 gün gidiyorum (gerçi daha az takılıyom şu ara) bazen alyen de pili bitirip şarjör değiştiriyorum :D kullanıma bağlı tabi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Ben hala toptank/pico/TC gidiyorum. Alien denedim ama degistirmek icin bir neden goremedim. Aromayi daha iyi veriyor zaten benim icin anlamsiz. Az likit yakip, yogun veren Toptank ile mutluyum.
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 alien'ın şarjı cidden çok iyi gidiyor. pilleri en son şarj edeli kaç hafta oldu hatırlamıyorum.
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 al85 şarjı bizim bi gün gidiyor. ama 2 kişi kullanıyoruz nerdeyse ve pof pof gömüyoruz 30-35 watt arası. alyen alaydık keşke tabi 2 pil daha iyi olurdu.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Ben şimdi size küçük güncel bir reçete yazıyorum. Şimdi yeni başlayan herkes MTL başlasın bir kere. DL (Cloud chaser'lar) bol buhar daha az aroma verir aletin çok pilini yer, çok likit harcar. Mtl ile hem az içmiş olursun ,az buhar ama bol aroma alırsın. mtl nedir: Açılımı mount to lung'dir. Sigara içim olarak geçer ve sigara içer gibi önce agıza sonra cigere cekersin DL nedir: Açılımı direct lung'dir. Nargile içer gibi direk cigere çekersin buharı. Nooblar için: MTL kullan at en iyi atomizer Naitilus v2'dir. DL yani cloud chaser'larda en iyisi smok baby beast veya big baby (ikisi aynı sadece tankı buyuk birinin) Pro'lar için: Pamugu teli kendin değiştirdiğin aletler bunlar MTL kullandıgım en iyi SXK Clone Hurricane v2'dir. Orjinali dışında daha iyisi yok cok iddialıyım. DL artık hiç içmediğim için pek birşey iddaa edemiycem ama Engine RTA'den aldıgım huzuru hiç birinde bulamadım. Aroma 4/5 verir onun haricinde herşeyiyle muhteşemdir. Yenilerden geekvape Ammit var mesela dizayn olarak muazzam duruyor bir falsosunu göremiyorum Şimdi MTL içecekseniz en uygun mod al85 hiç gerek yok çift pilliye DL içecekseniz cok pil harcar o yüzden en iyisi çift pilli mod almak smok alien öneririm. (en iyi mod demiyorum bu arada fiyat,performance en iyi diyorum) en iyi regulated mod ise çift pilli YiHi SX Mini Q Class derler cip'inden dolayı biraz tuzlu parası ama denemedim bilmiyorum. Esasında ecig'da çip demek herşey demektir.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Auril said: pico ii de melo akıtıyo ya neredeyse bir aydır kullanıyorum, akıtma gibi bir derdim hiç olmadı. Tabi burada akıtmanın tankın dışına modun üstüne falan olduğunu farzediyorum, farklı bir durumsa aydınlatınız :D Bayağı memnunum pico ve melo3 miniden. Başka birşey denemedim gerçi. Sadece likit tedariki biraz sıkıntı oluyor şimdilik, hep ucu ucuna geliyor likitler.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 konuyu renklendirelim biraz, üşenmedim gece gece sardım. Smok H-Priv + Custom Vapes Goon 528 RDA + Cotton Backon Wick'n'Vape + 0.2Ω quad + Dinner Lady Lemon Tart best of best
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 1 ay sonra tr ye gelecegim. elimde smok g-priv var metalik. okutayim bunu diyorum. alien bozulunca almistim ama 3 hafta kullanip predator gelince ona gectim. form olarak daha iyi oturuyo elime o. fakat g-priv kadar ince ayari yok. var midir almak isteyen?
huun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 madem başlığı şenleyeceğiz ben de biraz güzel haber vereyim size. hafta içinde göğüs hastalıkları uzmanı cerrah bir elemanla tanıştım rakı masasında. zamazingoyu elimde görünce konu açıldı, epeyce konuştuk e-sigara üstüne. geçen sene 2 ay kanada'da koah üstüne çalışan epeyce namlı bir adamın yanında eğitim vari takılmış. kanadalı eleman çok ağır ve acil bir sıkıntısı olmayan her hastasına e-cig tavsiye ediyormuş. sigaraya oranla zararını 1/300 kabul etmiş adam. türkiye'de yasak olmasa ben de ikna oldum sigara içen hastalarıma tavsiye ederim diyor. sigarayı bırakma amaçlı e-cig'e başlayanlar en az 6 ay devam etmeli diyor. 6 aydan önce bırakanların tekrar sigaraya başlama oranı çok yüksemiş. 6 aydan sonra bu oran ciddi olarak düşüyormuş. bunun konumuzla alakası yok ama yakınları arasında koah'tan müzdarip olanlar için de iyi bir haber var. son 1-2 senedir koah tedavisi konusunda epey ilerleme olmuş. seviye 4 koah hastalarının yeni ilaçlar ve fizik terapi yöntemleriyle seviye 1'e gelmesi sağlanabiliyormuş artık.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 1/300 niye abi? neye gore 1/300. hangi likide gore hangi icerige gore
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 sigarada 1500 tane kimyasal var. likitte bitkisel gliserin ve propil glikol disinda bisi yok ki ikisi de inhaling safe. aromada belli bir miktarin uzerinde acetoin ve diacetyl olmasi tek sikinti yaratabilecek icerik heralde
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Esh said: 1 ay sonra tr ye gelecegim. elimde smok g-priv var metalik. okutayim bunu diyorum. alien bozulunca almistim ama 3 hafta kullanip predator gelince ona gectim. form olarak daha iyi oturuyo elime o. fakat g-priv kadar ince ayari yok. var midir almak isteyen? tipi pek hoşuma gitmiyor ama uygun verirsen alırım g-priv
Öne çıkan mesajlar