traptorex Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 yaa işin saçmalığına bak. 2,3 tane aynı ürün aynı anda memurun önüne geliyo şu geçsin bu kalsın falan muhabbete bak. çok saçma abi. Böyle bir sistemi aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Yerli alınabilecek yer yok diyodunuz. Varsa parası neyse fazladan verip gidip ordan almayı tercih ederim. Adam yardımcı olur kullanımını gösterir vs , hani orda bilenden almak daha iyi. 200 lira vereceğime 300 veririm ama gidip alırım sipariş vereceğime . İnternetten siparişin gümrük dışında da bin tane derdi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 200 lira vericeğine 300 lira vermiyorsun ama işte, 200 lira vericeğine 400-600 lira civarı veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 ESF'de AIO ₺110 ama. O kadar asiri degil. FT'den de ₺70'e filan geliyor. ESF'den al iste, ugrasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 1.5 katı civarındaysa fiyat al evet, daha iyisi olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Iste: http://www.esigaram.us/resources/joyetech-aio-all-in-one-110-tl.6784/ Bu adamdan alisverislerim var daha once, alabilirsiniz rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Ohh bee , sağolasın gerge . Şimdi foruma üye olup adama öm attım. O aletten alıcam eğer geri dönüş yaparsa , üstüne bi tek likit almam lazım sanırım , çünkü likit hariç herşeyi zaten var gibi duruyor. 110 tl ne lan :D çok uygunmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Tek likitle olmaz, 3-5 çeşit almaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 NolaxThensbane said: 2. coil refundı daha bugun istedim. ikiside geçemedi gümrükten Kanger ato geçecekmi bakalım. Fasttech'e mesaj atıyorsun. Aleti parçalara ayırıp (Pil, atomizer vs.) ayrı ayrı kargoluyor... Sıfır sıkıntı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Elinde kalmamış o adamın , haftayadan önce gelmez diyo. Alıcıyım ben getirt ben 1 tane garanti alıcam dedim adama şimdi. Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Xaero said: NolaxThensbane said: 2. coil refundı daha bugun istedim. ikiside geçemedi gümrükten Kanger ato geçecekmi bakalım. Fasttech'e mesaj atıyorsun. Aleti parçalara ayırıp (Pil, atomizer vs.) ayrı ayrı kargoluyor... Sıfır sıkıntı... abi plastik pil koruması geçmedi gümrükten =) o kadar saçma ki.. neyse gene isticem bakalım pamuk cımbız tel inşallah geçer bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Mithat said: Elinde kalmamış o adamın , haftayadan önce gelmez diyo. Alıcıyım ben getirt ben 1 tane garanti alıcam dedim adama şimdi. Bakalım. lol ben almışım sonuncuyu sdfljhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Likit satmıyomuş , likitte bi yerlerden bulunur heralde ya , dükkanlarda bile görüyodum , artık bi onu bulması kaldı , 6mg nikotinli ile başlarım heralde. Mentollü sigara içiyorum , mentollü mü alsam likitide acaba , yabancılık çekmemek için. Yoksa absürt karpuzlu kavunlu kafalarında ki şeylerden mi alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Baskasindan al abi, ille de o adam sart degil. Digerleri de guvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Bakalım , hele bir bu adamın eline gelsin , ondan sonra likitte sipariş veririm. Bi de bu likitin sigaranın içinde yeri var dimi , yani ego aio'ya özel likit diye bişi aramıcam , rastgele bir likit alıp benim aletin içine dökülecek yeri falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 http://i.imgur.com/PWyQy4P.png http://i.imgur.com/FtFM03F.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 bunlar ne abi, evet veya hayır diceksin okutma mithat'a bunca şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 pico & toptankten smok alien & tfv8 e geçtim. abaaav, cloud beast dediği kadar var lan valla. toptanki kanthal telle kendim sarıyodum da tfv8'in turbo rba default gelen sarımlarını kullanıyorum şimdilik. bende sarmak için fused clapton 28ga*2 + 32ga tel var. defaultların boku çıkınca bununla sarmaya devam edebilirim heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ijust S aldım dün, ego aio'dan sonra 8 silindirli araba gibi geldi...çöp kullanıyomuşuz resmen...şiddetle tavsiye ederim,hem fazla detayı yok,hem pil iyi,hemde başka atmoizer ve tanklarla uyumlu avacado tank falan takabiliyorsunuz iyi bir sub-ohm cihaz olmuş içinden çıkan seramik coil'de baya başarılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Vulcan_Lionheart said: ijust S aldım dün, ego aio'dan sonra 8 silindirli araba gibi geldi...çöp kullanıyomuşuz resmen...şiddetle tavsiye ederim,hem fazla detayı yok,hem pil iyi,hemde başka atmoizer ve tanklarla uyumlu avacado tank falan takabiliyorsunuz iyi bir sub-ohm cihaz olmuş içinden çıkan seramik coil'de baya başarılıymış. Uwell firmasının Seramik coillerle ilgili yorumları ve araştırmaları Benzer bir hayli döküman daha görmüştüm. Bir halt yiyoruz bari en sağlıklı şekilde yemeye çalışalım. Seramikten uzak durmalı.. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBOPx3YguI-AnhDG-KBruO681JMzcTmwF4Dn8g118X8gL4eQ/viewform?fbzx=3004583599464746000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Saglik istiyorsan aromadan da uzak duracaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 o seramik coil yazısını bende okudum da...bilemedim ne kadar mantıklı en iyisi kullanmamak herhalde, normal 0.5 ohm coili takıp devam etmek lazım işte..bu cihazda iyi performans için pg/vg oranı nasıl olmalı evyap likit yapıcam da bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 GERGE said: Saglik istiyorsan aromadan da uzak duracaksin. ne koyacaz abi aroma yerine?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Laraken said: pico & toptankten smok alien & tfv8 e geçtim. abaaav, cloud beast dediği kadar var lan valla. toptanki kanthal telle kendim sarıyodum da tfv8'in turbo rba default gelen sarımlarını kullanıyorum şimdilik. bende sarmak için fused clapton 28ga*2 + 32ga tel var. defaultların boku çıkınca bununla sarmaya devam edebilirim heralde? Edersin Tfv8 reklamını boşa çıkarmayan sayılı tanklardan.Ben limitlessı takip ediyorum, kızdığımda sevdiğimde tanklarıda var ama adamlar her seferinde geliştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mithat said: Likit satmıyomuş , likitte bi yerlerden bulunur heralde ya , dükkanlarda bile görüyodum , artık bi onu bulması kaldı , 6mg nikotinli ile başlarım heralde. Mentollü sigara içiyorum , mentollü mü alsam likitide acaba , yabancılık çekmemek için. Yoksa absürt karpuzlu kavunlu kafalarında ki şeylerden mi alsam. Ice boostlu çok güzel likitler var, direkt karpuzlu vs alma bence saçma aramolar açıkcası. Likite para vereceksen eğer cosmic fogu öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar