Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Vape patlamıyor pil patlıyor neticede, telefon pillerinin patlama ihtimalide var her zaman, hatta bi kere gözümün önünde oldu. Adamın birinin 4s i cayır cayır yanıyordu, telefon adamın cebindeydi, pantalonu kül oldu adamın. Olay soğuyunca hemen pilin orjinal olup olmadığı sordum, değil dedi. Dandik piller hangi cihazda olursa olsun patlamaya hazır bomba niteliğindeler.

Bonjo tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

nicsalt olayı çıkmıştı ben en son içerken, sigara ayarında nikotinli likitler pod cihazlar vs. ne oldu en son? sigaraya gene zam gelmiş geri elektroniğe mi dönsem diye düşünüyorum.

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Fin den sipariş verecektim geç kaldım bugün dönüyor. glocalzone diye uygulama buldum. yurt dışından gelenle irtibata geçip ona ürün getritebiliyorsun app ile.

birisiyle konuşuyorum şimdi ama tereddütte kaldık. kendisi ordan alıp kendi kullandığı ürün gibi getrirse bagaj kontrolünde el konur mu?

Mesaj tarihi:

daha kullanıma yasak gelmemiş sanırım. o zaman bagajda gelen 1 taneyi sokmaları lazım heralde. bavuldan çıkartıp kesin bakarlar ama çünkü tam şarjöre benziyor. kaç kere mızıkayı şarjör sanıp çıkarttırdılar.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Vape users are getting incurable "cobalt lung"

Giant cell interstitial pneumonia secondary to cobalt exposure from e-cigarette use

The spectrum of pulmonary disease caused by e-cigarette use is currently emerging and appears to be multifaceted [1]. We describe a patient who developed pathologically documented giant cell interstitial pneumonia following regular use of an e-cigarette. This disorder has been termed hard metal pneumoconiosis, or cobalt lung, due to its close association with exposure to hard metal (cemented tungsten carbide with cobalt) [2]. Analysis of the device's e-liquid revealed significant levels of cobalt, supporting a diagnosis of giant cell interstitial pneumonia associated with inhaled cobalt from regular e-cigarette use.

https://erj.ersjournals.com/content/54/6/1901922

• 3 hafta sonra ...
On 26.07.2019 at 10:13, Bonjo dedi ki:

Vape patlamıyor pil patlıyor neticede, telefon pillerinin patlama ihtimalide var her zaman, hatta bi kere gözümün önünde oldu. Adamın birinin 4s i cayır cayır yanıyordu, telefon adamın cebindeydi, pantalonu kül oldu adamın. Olay soğuyunca hemen pilin orjinal olup olmadığı sordum, değil dedi. Dandik piller hangi cihazda olursa olsun patlamaya hazır bomba niteliğindeler.

Benim kızın Iphone6S patladı cebinde cayır cayır yandı telefon allahtan son anda yere atabildi. Evet orjinal pil değildi.

IQOSa geçtim ben yaklaşık 1 sene oldu çok memnunum ama biraz pahalı.

Absolut tarafından düzenlendi
  • 2 ay sonra ...

ithalatına yasak gelmiş

kullanıcı adam ithalat mı yapıyordur sence

İthalatı yasaklanan cihazların yolcu ile beraberinde ülkeye sokulması ve transit geçişine ilişkin düzenleme yetkisi Ticaret Bakanlığı'na verildi

diyor. elinden alabilirler de asds, burası türkiye

Fistan tarafından düzenlendi

pardon kullanılması tamamen yasaklanacaktı onla karıştırdım komple yasak gelmiş diyince

Mal tarafından düzenlendi
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Nbase ihtiyacını turkbuhar'dan karşılıyorum, genel olarak memnunum ama içeriği hakkında da şüpheye düşmüyor değilim. Güvenilirliğinden emin olduğunuz herhangi bir nbase sağlayıcısı var mıdır? Güncel olarak tavsiye edebileceğiniz bir yer?

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...