Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Ilginc, ne yapmaya calisirken patliyo acaba sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 ya mega dandik pil aliyolar, ya da kurcaliyolar pilleri zarar goruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 pilleri ne zaman yenilemek gerekiyo öyle bişi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 (düzenlendi) Vape patlamıyor pil patlıyor neticede, telefon pillerinin patlama ihtimalide var her zaman, hatta bi kere gözümün önünde oldu. Adamın birinin 4s i cayır cayır yanıyordu, telefon adamın cebindeydi, pantalonu kül oldu adamın. Olay soğuyunca hemen pilin orjinal olup olmadığı sordum, değil dedi. Dandik piller hangi cihazda olursa olsun patlamaya hazır bomba niteliğindeler. Temmuz 26, 2019 Bonjo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 neyse ki telefonu agzimiza sokmuyoruz. cok tehlikeli gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Bagajda uçağa verebiliyor muyuz aletleri ve likitleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 nicsalt olayı çıkmıştı ben en son içerken, sigara ayarında nikotinli likitler pod cihazlar vs. ne oldu en son? sigaraya gene zam gelmiş geri elektroniğe mi dönsem diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 FDA THC Oil olan ürünlerden uzak durulmasını istedi Ek olarak Vitamin E acetate olan ürünlerden de şimdilik şüpheli listede Soruşturma devam ediyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 On 29.07.2019 at 11:59, Aket-Atum dedi ki: Bagajda uçağa verebiliyor muyuz aletleri ve likitleri? Bagaja da kabin bagajına da koydum sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Fin den sipariş verecektim geç kaldım bugün dönüyor. glocalzone diye uygulama buldum. yurt dışından gelenle irtibata geçip ona ürün getritebiliyorsun app ile. birisiyle konuşuyorum şimdi ama tereddütte kaldık. kendisi ordan alıp kendi kullandığı ürün gibi getrirse bagaj kontrolünde el konur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 daha kullanıma yasak gelmemiş sanırım. o zaman bagajda gelen 1 taneyi sokmaları lazım heralde. bavuldan çıkartıp kesin bakarlar ama çünkü tam şarjöre benziyor. kaç kere mızıkayı şarjör sanıp çıkarttırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Vape users are getting incurable "cobalt lung" Giant cell interstitial pneumonia secondary to cobalt exposure from e-cigarette use The spectrum of pulmonary disease caused by e-cigarette use is currently emerging and appears to be multifaceted [1]. We describe a patient who developed pathologically documented giant cell interstitial pneumonia following regular use of an e-cigarette. This disorder has been termed hard metal pneumoconiosis, or cobalt lung, due to its close association with exposure to hard metal (cemented tungsten carbide with cobalt) [2]. Analysis of the device's e-liquid revealed significant levels of cobalt, supporting a diagnosis of giant cell interstitial pneumonia associated with inhaled cobalt from regular e-cigarette use. https://erj.ersjournals.com/content/54/6/1901922 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Vitamin E Acetate in Bronchoalveolar-Lavage Fluid Associated with EVALI Vitamin E acetate was associated with EVALI (electronic-cigarette, or vaping, product use–associated lung injury) in a convenience sample of 51 patients in 16 states across the United States. https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1916433?query=featured_home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 @kizillelma buna yakalanan bir kadının ardından yapılan bir araştırma o. şu videoda kadının kullandığı cihazı falan test etmişler eleman onu anlatıyor. merak eden izleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 (düzenlendi) On 26.07.2019 at 10:13, Bonjo dedi ki: Vape patlamıyor pil patlıyor neticede, telefon pillerinin patlama ihtimalide var her zaman, hatta bi kere gözümün önünde oldu. Adamın birinin 4s i cayır cayır yanıyordu, telefon adamın cebindeydi, pantalonu kül oldu adamın. Olay soğuyunca hemen pilin orjinal olup olmadığı sordum, değil dedi. Dandik piller hangi cihazda olursa olsun patlamaya hazır bomba niteliğindeler. Benim kızın Iphone6S patladı cebinde cayır cayır yandı telefon allahtan son anda yere atabildi. Evet orjinal pil değildi. IQOSa geçtim ben yaklaşık 1 sene oldu çok memnunum ama biraz pahalı. Aralık 25, 2019 Absolut tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Over 20 percent of US high school seniors vaped marijuana in 2019: study Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 'high' school Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 likid olarak mı ot olarak mı vape bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 11 dakika önce, Xenocide dedi ki: 'high' school Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 komple yasak gelmiş galiba? https://www.ntv.com.tr/turkiye/elektronik-sigara-ithalatina-yasak,TKlkrenLEEGKx1vhZeRuQA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 kullanıcı adam uçağa binemeyecekmi aletle yada bagajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 (düzenlendi) ithalatına yasak gelmiş kullanıcı adam ithalat mı yapıyordur sence İthalatı yasaklanan cihazların yolcu ile beraberinde ülkeye sokulması ve transit geçişine ilişkin düzenleme yetkisi Ticaret Bakanlığı'na verildi diyor. elinden alabilirler de asds, burası türkiye Şubat 28, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 (düzenlendi) pardon kullanılması tamamen yasaklanacaktı onla karıştırdım komple yasak gelmiş diyince Şubat 28, 2020 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Nbase ihtiyacını turkbuhar'dan karşılıyorum, genel olarak memnunum ama içeriği hakkında da şüpheye düşmüyor değilim. Güvenilirliğinden emin olduğunuz herhangi bir nbase sağlayıcısı var mıdır? Güncel olarak tavsiye edebileceğiniz bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 karantina dönemlerinde yeni sağlıksız bir hobiye başlayayım diyorum. elektronik sigara'ya mı pipoya mı sarsam ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar