Lectre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 mahseer898 said: Lectre said: gençler çok pahalı olmayan iyi bir mod lazım bana? predatore baktım kronik sorunları var diyorlar, bende alien var satıcam yüksek ihtimal. tarot nanoya baktım çok küçük fasd elden görme şansım çok yok işte trdeyiz, sıkıntısız 2 yıl kullanılacak mod yok mu böyle taş gibi, tc falan bulaşmıyorum zaten Tarot pro veya tesla nano 120w bak derim. tesla çok şık ve ateşlemesi iyi. Fiyatları 200 250 bandında bu 2 mod. tesla nano almaya karar verdim aybaşını bekliyorum eyv tavsiye için, beğendim baya. alien hoşuma gitmiyor, güzel durmuyor fsad http://imgur.com/a/jJXkv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Fistan said: pahalıymış ya piller ben 30-40 lira sanıyodum şarj cihazını aliexpressten al, burda 250-300tl çektikleri cihaza 25$ verdim ben kargo dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 intellicharge'i Ulus'ta 30tl'ye aldim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 bende bu var, fiyatı baya düşmüş gerçi şimdi http://www.planetvape.ca/images/thumbnails/465/465/detailed/0/xtar-vc4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 tesla nano eski alet ve cok agır alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 çok basic bişey olsa yeter o ne öyle gereksiz bişey oldugu her halinden belli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Masticore said: tesla nano eski alet ve cok agır alma. e ne alıcaz? tipi çok güzeldi teslanın :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 4 er 4 er takınca pilleri baya işe yarıyor ya :P bi de her türlü pili takabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Smok olmasın istiyosun ve cift pilli istiyosun. Smoant Charon alınabilir, voopoo drag olabilir. Bunlar yeni cıktı. Çipleri cok saglam ve fiyatları hesaplı. Tipini beğenmeye bilirsin özellikle drag takoz gibi duruyor :) şekilli olsun diyorsan tarot alabilirsin ki ben tipini de markayı da sevmiyorum seramik coil faciasından beri. Harcıyacak paran varsa q class mini alabilirsin... Predator alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 güzel durmuyormuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Lykyt aldim simdi, iyi diyorlardi. Bi 0mg, bi 9 mg aldim. O anki keyfime gore karistirarak icecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 kartusla calisan sigara seklinde bir vaporizer onerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Baba bana esigara al diye tutturdu. Ne alayım bu alien iyi midir takılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 V2 cigs var, hazir kartuslari da baya iyiydi parliament icerken yerini tutmustu v2'nin congress isimli kartuslari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Esh'ten g priv aldık. Fistan'a rezerveli ürünü hacıladım ona ayarlıycaz artık sonra. Pati discorda nasıl giriyoruz biri link falan atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Invite 24 saat calisir https://discord.gg/AM5apy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Juul EU ulkelerinde satilmiyormus. Licensing Regulations and EU laws diye yazmislar bi yerde. ama detayi yok. asli astari nedir? satilmamasinin sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 eu yasalarina gore maks pod/tank volumu 2ml olabilir. ek olarak icerdigi nikotin 20 mg/ml'yi gecemez. juul ise %5 yani, 50mg/ml. direk oradan sinifta kaliyor. ek olarak juul'da sadece amerikan pazarina satiyor disariya satalim diye kanittirmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 (tu) cok tesekkurler bilgi icin. gercekten aydinlatici oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 revenger kullanan var mı arkadaşlar var mı yorumlarınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ben de merak ediyorum revengeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Ben merak etmiyorum ama anlatan olursa okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 kimse anlatmazsa 15 güne alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 2 haftadır kullanmıyordum pil sıvı salgılamış. temizledim oksitlenmemiş ama daha. değiştirmek lazım mı hemen patlama riski var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Akitan pili kullanma abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar