Auril Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 al85 yerine alyen alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Red said: sigaradan gelen pata pata sesin sebebi ne oluyor ? yeni coil taktım. hazır coil alıyorum her 2 coilden 1 tanesinde sıkıntı çekiyorum anasını satayım. ilk kez coili ıslatırken fazla likit koyarsan ya da gece bırakıp sabah içmeye başladığında bir süre yapabilir. ben sabah ilk fırtı almadan önce 2-3 kere boşa basıyorum bu sebeple. ama sürekli aynı şey oluyor dersen voltaj amper ayarlarını sıfırla. genelde fazla likitten dolayı olur o çatapata sesleri ya da coile uygun olmayan ayarlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 2. bir mod düşünüyorum hem değişiklik olsun diye hemde ne bileyim 2 farklı build yaparım durur alienın boyaları soyulmayada başladı. var mı aliendan daha iyi görünüş ve performans olarak önereceğiniz bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Allah aşkına şu smok dan vazgeçin. Dünyanın en dandik e-sigarası. Dışı aşınır, bozulur, chipi yanar. LEş gibi bi marka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Wismec predator kullaniyorum ben su anda. Iyi gibi ama tc denemedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 abi picoyu upgrade etmem lazımdı aldım hani almasam kargo beklesem sigara içecektim, şimdide değiştireyim diyorum işte sakin ol :D bende sevmiyorum çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Esh said: Wismec predator kullaniyorum ben su anda. Iyi gibi ama tc denemedim pek tc kullanmıyorum abi zaten, yani denemedim hiç öyle diyeyim, sarıyorum pamukluyorum sonra gogo ^^ bakayım bi fiyatlarına vs eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Ijoy captain fena degilmis ama piyasaya cikti mi bilmiyorum, Daha yeni gx2/4 tanitti amok baya iyi gozukuyo o da. Vaporessi da bi 220w lik yapmis, onu incelemedim hic ama mike vapeste videosu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Lectre said: abi picoyu upgrade etmem lazımdı aldım hani almasam kargo beklesem sigara içecektim, şimdide değiştireyim diyorum işte sakin ol :D bende sevmiyorum çok Abi al bi wismec mod, üstüne içme şeklinini bilmiyorum ama bir merlin mini çak. Efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Minisini bilemicem de merlin in icimi guzel. Tek tel guzel, aroma iyi Ama hala bir obs engine degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 wismeclere bakıyorum şimdi, zaten merlin mini kullanıyorum alien modla şuan :D troll denedim bana pek gelmedi birde dual coil için decki beğenmedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 ABİ parayankıyarım diyorsan rdta olarak Aromamizer supreme, rba olarak ammit dual önerrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 abi merlinden baya memnunum, hani o olmasa trollde baya iyi sadece pamukları içine sok sok heba oldum, ama bundan dolayıda çok iyi ıslanıyor pamuklar chain smokelayabiliyorsun adamlar tankı güzel yapmış, yani 2si elimde varken başka ato istemiyorum. predatore bakıyorum şimdi, birde 3 pilli bi wismec vardı onuda bulup bakayım, alien canımı sıkıyor çünkü sürekli manuel resetliyorum coil değişimlerinde falan alıcam çarpıcam duvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Ben memnundum aliendan ekran gidene kadar :P G-priv de iyiydi yedek olsun diye predatoru aldim birakamadim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 esh adın koray değil di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Koray olsa 17 yasimda kafama sikardim coktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Lectre said: abi merlinden baya memnunum, hani o olmasa trollde baya iyi sadece pamukları içine sok sok heba oldum, ama bundan dolayıda çok iyi ıslanıyor pamuklar chain smokelayabiliyorsun adamlar tankı güzel yapmış, yani 2si elimde varken başka ato istemiyorum. predatore bakıyorum şimdi, birde 3 pilli bi wismec vardı onuda bulup bakayım, alien canımı sıkıyor çünkü sürekli manuel resetliyorum coil değişimlerinde falan alıcam çarpıcam duvara Wİsmec alacaksan dna200 , ya da 3/2 . Aromamizerı denemeden aroma konuşmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 20 ye yakın tankım var yaklaşık. aromamizer supreme kullanıyorum ben en fazla (7ml hazne + tembellik). aromayı en iyi veren atomizer sınıfından çoooook uzakta bir ürün. performans, kullanılabilirlik ve sorunsuzluk açısından 10/10. tek kötü yanı hayvan gibi likit tüketmesi. aroma 6/10 falandır maksimum. 25mm deck ve hayvani boyutlardaki orta haznesi buharın yeterince dar alana hapsolmaması aromayı azaltıyor. huni tarzı iç haznesi bulunan daha düşük deck milimetresine sahip çoğu kaliteli atomizer bunu aroma klasmanında döver. geri kalan özelliklerinde dövebileceğini sanmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Aromamizer supreme in guzelligi 1 deck fiyatina 2 deck alman :D Sarimi kolay ama kazan ufak, aroma obs kadar iyi degil ama 7ml tank cok iyi. Duzgun sararsan akitma yok , adam gibi topfill falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Undisclosed said: 20 ye yakın tankım var yaklaşık. aromamizer supreme kullanıyorum ben en fazla (7ml hazne + tembellik). aromayı en iyi veren atomizer sınıfından çoooook uzakta bir ürün. performans, kullanılabilirlik ve sorunsuzluk açısından 10/10. tek kötü yanı hayvan gibi likit tüketmesi. aroma 6/10 falandır maksimum. 25mm deck ve hayvani boyutlardaki orta haznesi buharın yeterince dar alana hapsolmaması aromayı azaltıyor. huni tarzı iç haznesi bulunan daha düşük deck milimetresine sahip çoğu kaliteli atomizer bunu aroma klasmanında döver. geri kalan özelliklerinde dövebileceğini sanmıyorum ama. Abi bana aroma vereb bir tank söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Esh said: Aromamizer supreme in guzelligi 1 deck fiyatina 2 deck alman :D Sarimi kolay ama kazan ufak, aroma obs kadar iyi degil ama 7ml tank cok iyi. Duzgun sararsan akitma yok , adam gibi topfill falan filan Abi hiçbir zaman akıtma yok. Obs in hangi tankından bahsediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Obs engine standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Bende de hic akitmadi da, millet cok aglamis akitiyo falan diye o yuzden dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Joyetech Primo alan var mı? Evic Mini vardı bende. Hiç bir sıkıntısı olmadı bugüne kadar. Yalnız artık 1 yılını tamamladı, yedeklemem lazım. Olmadı gene Evic Mini alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Esh said: Obs engine standart Yankı küçük tüple vururum sana. Engine aroma mı veriyor ahshsj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar