Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Saeros said: otrivine bağımlılığımı yenicem galiba (yenemedi) baya azalttım gerçi. dün sadece üç kere ve sadece sağ burun deliğime sıktım. bugün de daha 2. kez sıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 şakası yok lan onun. doktorun dediğinden fazla kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 lanlı lunlu konuşma a..... k.......m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 alnını karışlarım yani :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Saeros said: Saeros said: otrivine bağımlılığımı yenicem galiba (yenemedi) baya azalttım gerçi. dün sadece üç kere ve sadece sağ burun deliğime sıktım. bugün de daha 2. kez sıktım. çözüm mentollü e sigara. agızdan çek burundan ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Ben yıllardır ihtiyaç duydukça kullanırım Otrivine'i, ilk defa bu sene fazla kullanmam gerekti. Bir hafta kullanınca ilk kez bağladı, artık onsuz nefes alamaz olmuştum, sonunda uzun çabalar sonunda iki gün ardarda hiç kullanmadım, uykusuz kaldım nefes alamadım falan ama 3. gün rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 vicks vapo rub..geleneksel olun biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 sonuncu deprem güzel vurdu, şık bir performans. ancak emekli olup inaktif hale geçmesini istiyorum artık gerçi bir yandan da seviniyorum istanbul depremini öteler böyle azar azar boşalırsa birikmiş güç diye belki de tetikler :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 darkwingduck said: darkwingduck said: darkwingduck said: darkwingduck said: Canim acidi resmen gunnuk. Bu kadar umursadigimi farketmemistim. Tahmin ediyodum aslinda. Ama baskasindan da duyunca tam dank etti sanirim. Acaip bisiymis. Bu geciyo mu? Nasi geciyo bu? Geciyomus ya. Simdiden azaldi baya. Telas yok. Off fazlasiyla geri geldi. Nasi bise abi bu ya dot vuruyor o geçmez boşuna umutlanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/bf/54/da/bf54da8eb2e80a2bb4d1bfcb3d42b399.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Birazdan ingilizce sınavına giricem. Bu saate sınav koyup verim beklemek lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 9 buçuk çok erkenmiş gerçekten, nasıl yapacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 İngilizce dersine hoşgeldiniz. Konu: Deyimler. I draw your ass >> Götünü çizerim. Ders bitti, dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 kliniğe en pofuduğundan bir tane yastık alacağım. böyle kıl hastalardan sonra bi süre bağırıp çağırmak iyi gelecektir eminim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Hakli da olsam haksiz da olsam kaybetmeyi goze alamadigim icin gep tolerans gosteren olmaktan sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Doğuştan betasın üzgünüm karşim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 geçen sene bu aralar hayatımın en kötü dönemlerinden birisini yaşıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 nisanlandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 way anasını ciddi mi la gratzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Hala sansin varken evlenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 patır patır gidiyor la millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 uzak durmak lazım türk kızından. mümkün mertebe yaklaşmayacam bir daha. ulan türk dizilerindeki saçma sapan aşk kurgusuyla taşak geçip gerçek hayatta bir benzerini yaşamaya ne gerek var? ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Nişanlanmak >>>>>>> hedef alınmak? ? : s 404 not found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar