Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saeros said:

otrivine bağımlılığımı yenicem galiba

(yenemedi)

baya azalttım gerçi. dün sadece üç kere ve sadece sağ burun deliğime sıktım. bugün de daha 2. kez sıktım.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

Saeros said:

otrivine bağımlılığımı yenicem galiba

(yenemedi)

baya azalttım gerçi. dün sadece üç kere ve sadece sağ burun deliğime sıktım. bugün de daha 2. kez sıktım.

çözüm mentollü e sigara.

agızdan çek burundan ver
Mesaj tarihi:
Ben yıllardır ihtiyaç duydukça kullanırım Otrivine'i, ilk defa bu sene fazla kullanmam gerekti. Bir hafta kullanınca ilk kez bağladı, artık onsuz nefes alamaz olmuştum, sonunda uzun çabalar sonunda iki gün ardarda hiç kullanmadım, uykusuz kaldım nefes alamadım falan ama 3. gün rahatladım.
Mesaj tarihi:
sonuncu deprem güzel vurdu, şık bir performans. ancak emekli olup inaktif hale geçmesini istiyorum artık

gerçi bir yandan da seviniyorum istanbul depremini öteler böyle azar azar boşalırsa birikmiş güç diye

belki de tetikler :D:D
Mesaj tarihi:

darkwingduck said:

darkwingduck said:

darkwingduck said:

darkwingduck said:

Canim acidi resmen gunnuk. Bu kadar umursadigimi farketmemistim. Tahmin ediyodum aslinda. Ama baskasindan da duyunca tam dank etti sanirim. Acaip bisiymis.

Bu geciyo mu? Nasi geciyo bu?

Geciyomus ya. Simdiden azaldi baya. Telas yok.

Off fazlasiyla geri geldi. Nasi bise abi bu ya

dot vuruyor o geçmez boşuna umutlanma.
Mesaj tarihi:
uzak durmak lazım türk kızından. mümkün mertebe yaklaşmayacam bir daha. ulan türk dizilerindeki saçma sapan aşk kurgusuyla taşak geçip gerçek hayatta bir benzerini yaşamaya ne gerek var? ha?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...