RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Kulaklar pert+sinüzit oluştu. Doktor 2000 mg antibiyotiği dayadı. Sorun bu değil de, yanında Cirrus verdi. İLaç resmen uyuşturucu gibi, halüsinasyon - kafa uçması gibi etkiler yaptı... Rüyadan rüyaya koşturttu... Tedavi sürecinde almıcam onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Eski kız arkadaşımın parfümünü buldum rafların birinde, kalbimden ufak bi çıtırdı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Ben geldim Seni aramadım ve gittim. Pis rasmon da beni sattı therid1 ile takıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 di said: Hanimin bi arkadasi "ay hadi size Phuket'te surda yoga yaptircam, kisi basi 1500 dolarcik, toplam 14 kisi" diye boyle cok dusunceli(!) bir teklifte bulunmus. Kizin ayarlayacagi oteli bulup kabaca bi hesap yaptim, £17K+ cukkaliyo, £7K kadar harcayip 1 haftada £10K'yi cebe atiyo. Hesabi anlatip yogayi adam seviyollar dedim diye "ne yani hayatlarini kazanmasinlar mi?" tribi yedim. Sonra huzur icimizde. Normal isimin yaninda 2-3 ayda bi £10K atsam kenara, bi de ustune bir hafta tatil yapsam benim de huzur icimde olurdu eminim :) O kadar uzaklara gitmeye de gerek yok. Son 3-4 senedir her yerde yogacı platesçi türedi tarlada biter gibi, çoğu da eğitmen oluyor. Eğitmen neye göre olunuyor, bi sertifikası falan var mı dersen yok galiba. Ama kendi arkadaşlarımdan biliyorum şöyle levent, mecidiyeköy, şu bu gibi yerlerde isim yapmış bir salonda eğitmenlik yapanın kazandığı para fantastik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 15 dk önce bir uyandım ev zifiri karanlık, dışarıda acayip bir uğultu var bir de cıvı cıvı bir ses ananı dedim tanklar geçiyor kesin darbe oldu kafamı çıkarıp camdan minibüs yoluna doğru baktım baya hızlı bir polis arabası geçti altıma Sıçtım buz gibi hava terlemeye başladım korkudan. Hemen koştum geldim telefona bakayım noluyor derken eşim uyandı dedim kalk bişiler oluyor, ya o jeneratör sesidir demesiyle kendime geldim. Gece gece durduk yere perişan ettim kendimi anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 fdsfsdfds ben de hala her PAT ÇAT KÜT sesinde nınıskm noluyo lan! tepkisi veriyorum. Kaldı üstümde resmen, atamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 gece gece sayfa başı rekoru kırdım emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Oha adam bekar olsa gidiciymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 1000 yıldır başlayamadığım chew'e başlayacağım birazdan. bir de kahve yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 işimi vaktinden önce bitirdiğimi belli etmek gibi bir hata yaptım çıkartamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Gece yemek yemeye şartlanmışım. Hem para yok hemde bağımlı gibi titriyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Starship Troopers'u reboot ediyorlarmis gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Gönderdigi her sesli mesaji acip dinleyen tipler garibime gidiyo. Mesaji sen gönderdin zaten neden kendi mesajini dinliyosun ki? Kesin psikolojik sorunlar yatiyo bu davranisin altinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 yine birinin yokluğunu hissettim. editör nerede akke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Norak said: Starship Troopers'u reboot ediyorlarmis gunluk. Ins guzel yaparlar yarebbim, dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 7 sene geçti, unutamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 dün aldığım bir paket şekeri şu an bitirdim meğer içimde dişlerini çürütmeye hevesli dokuz yaşında bir velet varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 herhangi konuda bir yemin ettiğim zaman yapmak zorunda hissediyorum kendimi. özellikle üstüne basa basa söylediysem bunu. her ne kadar yapacağım şey başkasının işine çomak sokmak olsa da, şu durumda yapmak zorundayım gibi hissediyorum. bilmiyorum yani bebeye senin sevgilin böyle kaşar, şöyle sex döndürdük demek de godoşluk gibi geliyor. napim ki acaba. ikisi de zerre umrumda değil ama defalarca yemin ettim geri döenrse söylerim diye. ya da en iyisi böyle ziggo/çocukca şeylerle uğraşmamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ne aci soganmis la hala midem yanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Liebe said: 15 dk önce bir uyandım ev zifiri karanlık, dışarıda acayip bir uğultu var bir de cıvı cıvı bir ses ananı dedim tanklar geçiyor kesin darbe oldu kafamı çıkarıp camdan minibüs yoluna doğru baktım baya hızlı bir polis arabası geçti altıma Sıçtım buz gibi hava terlemeye başladım korkudan. Hemen koştum geldim telefona bakayım noluyor derken eşim uyandı dedim kalk bişiler oluyor, ya o jeneratör sesidir demesiyle kendime geldim. Gece gece durduk yere perişan ettim kendimi anasını satayım benzerini havalimanında yaşadım bu sabah. saat 8 gibi 500'lü kapıların (501-504) olduğu katta elektrik gitti. bildiğin komple gitti. ekranlar, ışıklar falan hiçbir şey yok, sadece tavandaki seçmece 3-5 lamba yanıyordu. hatta boarding kapıları bile açılmıyordu, yanındaki kart okuyucu falan gitti o derece. boarding'e başlasak başlayamicaz yani. arada bi anlık güç kaybı, sonra hop jeneratör ups falan bişeyler devreye girip her şey normal devam ediyordu (restartlanan bilgisayarlar dışında sdf) bu kadar "elektrik yok. HİÇ YOK" görmemiştim hiç. aha dedim yine giriyorlar taraya taraya. tırstığım belli olmasın diye o an başka yerlerdeki arkadaşlarını da arayamadım, belki 20 metre öteden çıkılan üst katta her şey normal, bi bizim orası gidik... 5-10 dakika sonra geldi. öyle korktuğumla kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Sahte ateş suyu verdi herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 benzerini ben de az önce yaşadım bi uyandım her yer karanlık, sonra anladım tabi haa dedim daha güneş doğmamış, vurdum kafayı uyudum tekrar sonra bi daha uyandım lan her yer zifiri karanlık!!! saate baktım anca 10 dakka filan geçmiş daha, e tabi güneş müneş yok hala. kafama takıldı, uluslararası uzay departmanının numarasını bulmak için telefon rehberini açtım bi de ne göreyim bütün sayfa zifiri karanlık! sonra jeton düştü tabii, kendi kendime gülerek ışığı açmak için komodine doğru uzandım. korkacak bişey yoktu, lanet olsun boşuna panik yapmıştım. ancak lambayı yaktığımda uluslarası uzay departmanının numarasının olması gereken yerde yalnızca karanlık bir delik vardı. birileri bu numarayı bulmamı istemiyordu ama neden? sorular kafamda uçuşurken garip bir koku dikkatimi çekti. yavaşça kafamı çevirirken bunun doğru olmaması için dua ediyordum, ancak tanrı tatile çıkmış olmalıydı. birileri kapının altından odamın içine katran dolduruyordu. o fokurdayan, siyah maddenin yavaşça yatağıma yaklaşmasını izlerken adeta donup kalmıştım. yorganımı yere serip katranın karşısında bir bariyer yapmaya çalıştım, bir yandan da "git, git" diyerek katı sıvıyı itekliyor, aslında kesin olan sonumu ertelemeye çalışıyordum. fakat hayır, bu böyle bitmeyecekti. beni zifiri karanlığa mahkum etmek isteyenlere bunun hesabını ödetecektim. eşofmanımın önünü bağladım ve bir sıçrayışla penceremden fırlayarak iki kat aşağıdaki çalılıkların arasına düştüm. her yer zifiri karanlıktı ama bu artık beni şaşırtmıyordu, artık bunun dev bir planın parçası olduğunun bilincindeydim. macera daha yeni başlıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 burnun icinde yara cikmasi cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Adam Tanrıyı milletvekili zannediyor. Uçmuş ki ne uçmuş. Macerayı Seven Saeros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Liebe said: Liebe said: hayırlı oldu galiba haftasonuna kadar resmi teklif gelecekmiş ama resmi olmayan bir hayırlı olsun dilerim dedi danışmanlık firmasındaki danışman. inanamıyorum yani şansım nasıl bu kadar yaver gidebilir ellerim titredi resmen, güzel dilekler için hepnize çok teşekkürler arkadaşlar:)-D inşallah dereyi geçtikten sonra boğulmayız bir kaşık suda sdsf işe alındım arkadaşlar çok mutluyum ve heyecanlıyım. böyle kurumsal bir firmada ilk deneyimim olacak, korkuyorum açıkçası benden çok şey isterler sıçıp batırırım diye. 6 aylık sözleşmeli olarak girdim, söylediklerine göre devamında kalıcı olma ihtimalim varmış, olmazsa bile böyle dünya çapında bir firmanın özgeçmişimde yazması dahi baya bir artı olur benim için herhalde. bir bana sordukları maaş beklentimden çok daha fazlasını verdiler nasıl bir kurumsallık ben anlamadım, herhalde pozisyon için taban maaşın altında istemişim, yazık günah saf galiba bu diyerek fazla vermişler :D 1 2 gün içinde açıklanacak galiba kesinleştiği, 4 ay bile dolmadan kadroya alınmam için globale başvuruda bulunmuşlar. gelecek kaygısı yaşamadan çalışmak istiyorum artık, girerken işe hiç umursamıyordum geçici olmayı ama her geçen gün işe alıştıkça endişelenmeye başladım ya almazlarsa işe sözleşme bitince diye. Artık ufaktan sorsam mı derken muhasebe müdürümüz gelio benimle konuştu kalmak ister misin falan diye 2 hafta önce, bugün de tamam gibi senin iş dedi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar