ad3m Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Muz yiyorum, müdür gelmiş ithal muz yeme içine aidsli kan enjekte ediyorlar dedi. hmm K dedim geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 sen nerenle yiyosun, popona sokarsan gecer o.. oh wait.. deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 babanem ciddi bi operasyon gecirecek hersey duzgun gider insallah ilk torunu olduguma daha bi seviyor kadıncagiz beni sanki hastanede gorunce gozleri dolar gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 gecmis olsun abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 dasaaa said: sen nerenle yiyosun, popona sokarsan gecer o.. oh wait.. deseydin Dünyadaki her atom parçasının bir melek olduğunu iddia eden birisi 'K' en güzel cevap sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Geçmiş olsun numanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 _Rave said: cicibeybe said: _Rave said: bugün kız arkadaşımla ilk büyük kavgamızı ettik.o güleryüzlü,sessiz sakin,minyon kız gözümün önünde gollumun yüzüğü almaya çalışırkenki haline dönüştü anasını satıyım.arıcam özür dilicem,götüm yemiyor resmen. Abi suclu oldugunu dusunmuyorsan (hatta dusunuyorsan bile) surada ozur dilemek asiri aptalca bir karar. Birak, konusma, ona muhtac olmadiginin farkina varsin. Kendisi kuzu kuzu gelir. Oteki turlu kosullayacaksin kizi, her sikinti oldugunda bardak atacak ustune. Believe me I am pro. öyle abide işte aman uzamasın bitsin gitsin diye özür diliyorum hersefer.benim için özür dilemek karşımdakini üzdüysem zor bi davranış değil.kızarkadaşıma karşı haklı veya haksız olmakta umrumda değil.ama kadınlardaki bu ''haklı''olma inadı beni bütün ilişkiden bezdiriyor. tamam ben haksız olıyımda o üzülmesin diye zorladıkça ve karşıdan aynı saygıyı görmeyince içten içe çok sinirleniyor insan.varoşu kültürlüsüde yok bunun.hepsi böyle anasını satıyım. Her şeyi kapatırsan bu sefer tepkisizlikle suçlar. Hatta bir süre sonra ilişkide kendimi erkek ben mişim gibi hissettiriyorsun yapar sepetler seni. Az bencil az da öküz ol iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 geçmiş olsun numan, allah şifa versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Surekli olay kapansin diye ozur dilersen terkedilmesen bile bir alpha male ile aldatilirsin, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Dediğin kızın karakterine bakıyor bence. Aldatılma davranışla alakalı değil de kızın ya da erkeğin karaktersizliğiyle alakalı diye düşünüyorum ben. Alfa ile değil de fuck boyun biriyle yapar yapabilirse işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Erkeğin bu tip davranışı karaktersizliğe tekabül ediyor zaten, haklı haksız sürekli eğilip bükülme gibi bir karakter yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 haklı haksız herşey için özür dileme değil abi olay.bu olayda mesela benimde hatam var.benim bakış açımdan küçük karşının bakış açısından büyük.yoksa yok yere özür dileyecek değilim.benim hatam sevdiğim kıza fazla iltimas gösteriyorum.uzlaşmaya çalışıyorum yani tamamen karşı tarafı suçlamak yerine.sevmiyorum çünkü karşımdakini üzgün görmeyi. ha haklısınız ama fazla değer vermediğim kıza öküz gibi davranınca daha kıymetli oluyorum herseferinde.öküzlüğün prim yapması üzücü ama böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Şimdi kimse sevmiyor öküz olmayı, öküz olmadan seni seviyorum lakin dünyada bir tek sen yoksun hani başlatma şarap çanağına mesajını verebilmeyi ben beceremedim hiç. Siz becerebildiyseniz bana da öğretin tşkkrlr. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 toplari ne zaman kaybettiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Raidin karınca yemini alıp halının üstüne koymuştum. Karıncalar yemin etrafında ölmüş. Günlerdir de üşenip temizlemedim. Sanıyorum fosil olana kadar da kalacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 milli irade diosun sonra da onu hice sayan OHAL i uzatmak ıcın turlu taklalar abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 abv sabah bi rüya gördüm, ateşim olduğu için 4-5 saattir uyuyamamanın verdiği yorgunlukla sızmıştım tam. rüyamda da uyuduğum yerdeyim, balkonun pencerelerine doğru dönük yüzüm. sonra bir ses duydum ki allahım o ne. nuke atmışlar gibi bir ses, beynim parçalandı sandım. zaten kıçımdan uydurduğum hayvani patlama efektini de görünce wow'daki karakterlerin roarlaması gibi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diye bağırarak yataktan bi zıplamışım ki ne yastık kalmış ne yorgan. sonra gerçekte böyle diken üstünde yaşayan insanlar aklıma geldi, hayata genel olarak sövdüm. sonra da uyuyamadım. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 işte bunlar hep milli irade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 sağ ol ad3m reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Her şey üstüste. İlk önce Paypal kapandı. Bir sürü dert. Bağışlar düştü, sponsor paraları aksadı. Sonra Gaben reis kumarı yasakladı, fabrikası batmış fabrikatörden beter hale düştüm. Kedilerle video çekerken, binbir zorlukla büyüttüğüm, yaşasın diye en uğraştığım, tonla hastalığa yakalanan ama kurtulan, aramızda en çok yaşanmışlık olan kedimin ölüsünü buldum. 2 gün önce, abartı değil tam rakam 2, birlikte gelinlik baktığımız sevgilim bir anda beni terketti. Köpeklerimden birisi sahibinin sorumsuzca tasmasız gezdirdiği 2 damızlık Rottweiler tarafından saldırıya uğradı. 3 dikiş atıldı ki köpekleri düşününce çok çok ucuz atlattı. Üstünden çok geçmeden yine sorumsuz bir şerefsizin tasmasız gezdirdiği tabi ki Kangal köpeği bu sefer de diğer köpeğime saldırdı, ona da diş geçirmişler ama dikişlik bir şeyi yoktu. Adamla(45-50 yaşında) konuşmaya gittiğimde de, durumu anlatırken birden bıçak çekti. Bu ka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 zipzip sen bi yıkan ama kendin yıkanma, biri yıkasın seni. gelinlik bakarken bırakan sevgili de olmaz ayrıca, sadece kendi açından anlatmışsın. vardır orda bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 o tarz köpekleri tasmasız gezdiren adam o.ç dir. başka bir tarifi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 geçmiş olsun zip, boktan durumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Allah yardımcın olsun kardeşim. Zaman her şeyin ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar