feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 tatil bitti ya, ankara'ya donuyorum gece. burukluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Ankarada goruselim haftaya ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ya hayatta kaldigina sevinmiyorda ocomdo bor boroklok vor diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 alt tarafı kompresörle kasanın içini temizledim; işlemci sıcaklığında nasıl 20 derece fark olabiliyor ya. çok saçma. gerçi çıkan tozun haddi hesabı yok ama insan yine de şaşırıyor günnük kardiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Seele said: ya hayatta kaldigina sevinmiyorda ocomdo bor boroklok vor diyo. ne sevincem ya. torunlarıma yetecek kadar salaklıklarla dolu bir maceram var artık. güssel güssel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 dana22 said: ofiste pokemon avlamaya calis..varmiymis bakalim.. Baya samimi bir ortam var ama 2 aylık deneme süreci adı altında işten çıkarabiliyorlar, ilk günden şansımı zorlamasam daha iyi sanki sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Hazır okulun ordayken ucuza tıraş oliyim dedim nasılsa kazıtıcam, berberdeki muhabbet o kadar iğrençti ki sıra bana geldiğinde çıktım gittim adam ama saçı yıkayıp seni alcaktım diye arkamdan seslendi. O güneşlenen kadınlar ciğerinize sıçsın sizin ya iğrenç herifler. Ülkede yaşamanın şartı ya izole olcaksın ya zengin. Ne kadar çirkin insan dolu ya her taraf:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Orada muhabbetinize edeyim demen lazım işte Drall. Hatta 'sizin anneniz bacınız sevgiliniz hakkında böyle konuşsunlar mi yani???' felan diye empati yapmalarını sağl..... Pfff ne empatisi çomaristanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Drall said: Ne kadar çirkin insan dolu ya her taraf:( oo o muhabbetten sonra yumusak yumusak sagli sollu berber iletisimi kurdugunu dusun bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Valthon said: Orada muhabbetinize edeyim demen lazım işte Drall. Hatta 'sizin anneniz bacınız sevgiliniz hakkında böyle konuşsunlar mi yani???' felan diye empati yapmalarını sağl..... Pfff ne empatisi çomaristanda. Yok abi orda aksaraydaki irlandalı olsam anca kurtarırdı. Empati falan filan değil, düz dayak lazım. Mümkünse yaşamasınlar @dana işte onu yaşamamak için çıktım gittim zaten tiksinti dolup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Ağzını yüzünü bir ederler, götünü tıraşlarlar öyle bişi dese orda. Çıkmakla iyi yapmışsın gebersin adi herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 denize girdim ciktim kulagim tikandi halen gecmedi fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 yarin yeniden yari acik cezaevime geri donecegim ya. valiz toplamaktan nefret ediyorum gercekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 beter ol kemik torbası ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Peregrin said: denize girdim ciktim kulagim tikandi halen gecmedi fak. Derime dalip da acamadiysan kulagini zarar vermis olabilirsin. Benim uzun sure tikali kalinca noluyoruz buz su neden cikmadi dedim de doktorda ogrenmistim. Kendiliginden gecti de zaman aldi. Antibiyotik filan bir de. 3-5 gune gecmezse doktora git kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Bürokrasi + sıcaklar :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Peregrin said: denize girdim ciktim kulagim tikandi halen gecmedi fak. topuğunda zıpla aksın müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ofise geldim bir pide kokusu geliyor sabah sabah, pide yiyen de yok. sordum benden başka kimse de almıyormuş. uykusuzluk burnuma vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 burnunu yika, burnunun yagli derisi kokuyordur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 canim sikilinca salakca ve gicik olmasina ragmen nedense halen kullanilan bir kelimeyi pati'de aratip bu kelimeyi cok kullanan kullanicilara guluyorum. i.e.: moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bagirsagini desip kaninda dans etmek icin nerede siraya girmeliyim? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Sınav sorularının %20si iptal edilmiş... Nasıl bir kurumsunuz siz anlamadım ki? Hayır ben mi hazırlasaydım soruları ne yapsaydım? Daha az iptal soru olurdu bence -.- Hepsi dasaaanın suçu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 hangi sinav sorulari ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 cennete secme sinavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 dana22 said: hangi sinav sorulari ?? SPL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar