pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 hara hara shankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 uzun zamandır yaşamamıştım böylesini ya acıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 bugün çok gerildim ama şimdi geldim eve kaşarlı salamlı sandviç yiyip beyaz şarabımı yudumluyorum MMH pamuk gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 ha bi de deadpool 2 düşmüş onu izliyorum za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 bi kızla tanıştım, kız iyi hoş, zamanında modellik vs yapmış, içtik ettik güzel zaman geçirdik. O yürüdü, sonra ben yürüdüm. Amk bok gibi insanım ben, kız yürümezse ben hiç yürümüyorum, bok yesin diyorum. Kız yürüyünce, aaa bu yürüdü değişik bu kız diyorum. Yine bi soğuyorum. Birde kız artık evlenmek istiyorum muhabbetine girdi, iyice afalladım. Ne bok yiyecem bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Komodo said: bi kızla tanıştım.... .... ..... Birde kız artık evlenmek istiyorum muhabbetine girdi, iyice afalladım. Ne bok yiyecem bilmiyorum Bir kız tanışmanızda "Evlenmek istiyorum" muhabbetine giriyorsa uzaklaş abi. Gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Ya da ben bi kalite kontrol yapayim evlenmeyenuygun musun diye yardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 yarigi mi makbul bunlarin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Linko at hep beraber analiz yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Hehe link atmam da bakalım rakı yapalım bu hafta içi, haftasonu gidiyorum dedi. Bi ölçüp biçeyim ona göre karar vericem koşarak kaçıcam ya da olur artık bilmiyorum ama tekrar ben evlenmek istiyorum artık yaa muhabbeti yaparsa olmaz. Teşekkürler tavsiyeler için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 işten çok bunaldım günlük.. 2 sene 3 ay falan oldu daha ama günler geçmez oldu, içimde en ufak çalışma hevesi kalmadı. zam istedim, ok yapıcaz dediler 2 aydır ses seda yok.. yıl sonuna kadar basıp gidicem sanırım.. Ç.kale'ye döner organik tarım yapar butik mekanlara satarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 sen çalışmaya başlayalı kaç sene oldu olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 işsizlik maaşı neymiş olm kaç gündür dosyam işlem görmedi para lazım para her gün şuraya şu ödencek diye hesap yapmaktan baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 lol. abi kotu durumlar insani kotu bir insan yapiyor. babanin saglik durumundan sonra annenin de saglik durumu bozuldu dun. iste zaten kim gidiyor, kaliyor... belli degil. manupulasyonun bini bir turk lirasina. dun bayagi 3 adam ile kavga ettim. ben hakliydim ama. hakli kavga guzel kavga bi tanesi geldi simdi. benim kopegim kaybolmustu. cok uzgundum falan dedi. uzuldum de lan. sonra arabayi park edecegim. bir dede yolun ortasinda durmus abi. sinirliyim zaten. isten 21:00da cikmisim. abaniyorum kornaya turk gibi. la olm adamin down sendromlu cocugu varmis. agac arkasinda saklaniyormus. cok utandim sinirlendigime. bugun de hasladim birisini simdi. ses cikartinca da ustune yurudum bariz "sen kime is ogretiyorsun lan" diye. hos olmadi. yakistiramadim ama oldu. yaptim, pismanim. halkiyim ama pismanim da. neyse abi, cok cok kotu seyler olunca bayagi kotu bir insan oluyorsun. oluyorum. kotu olmasam daha iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Grego said: sen çalışmaya başlayalı kaç sene oldu olm 2 sene 3 ay işte :D ilk işim burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 https://youtu.be/uDxfpqHMLo8?t=43 evlenmeyin evlenmeyin, korkunc ya. kucucuk dunyalarinda millete eziyet etmekten zevk aliyorlar, parasini sacma sapan ciceklere suna buna harcayip kendini 1 gun ozel hissedip hayati boyunca calisacak, azcik akilli davranip yatirim yapsa ve evlenmese 40'inda emekli olacak. sonra ver elini guney amerika ver elini uzak dogu, gelsin kulturler mutfaklar birliktelikler bi adam seni motorsikletle 300 km hiza cikartir haftaya bir adam skydiving yaptirir, ama onune gelene eziyet edemezsin tabii piremses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 içki kariyerime 5 yaşımda babamın pub da bana su bardağıyla bira söylemesiyle başladım hep 1 -2 parmak eksik kalıyordum bugün ilk defa 70 lik fiskiyi bir oturuşta devirdim (2 bira cila ) önümüzdeki litreliklere bakıcaz artıkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 amayarın 2 birayla bütün gün toşşak gibi gezerim ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 karaciger lazim mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 nöron da lazım olur gibi sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 ahahahhaahhaa inceee sicak denizlere incem gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 kurdaki ciddi dalgalanmalar başladığından beri dövizde hiç al-sat yap(a)mayarak ne kadar vatan sevgisiyle dolu olduğumu bir kez daha kendime kanıtladım dfgsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 dana22 said: karaciger lazim mi?? kaç dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 lobu 45k filandi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 2 tane alsak birini buzluğa atsak olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar