Auril Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 grey markettir bi de, çalıntı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mümkün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 aldatirken alenen yakalanirsak ne demeli gunluk? yakalandim yakalanicam ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 degersizlestirmeyin kendinizi boyle seyler yaparak. git acik acik konus yakalanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 ne dandik kabloymuşsun jak taktırmaktan bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Emre333 said: aldatirken alenen yakalanirsak ne demeli gunluk? yakalandim yakalanicam ondan soruyorum. Aldatma zaten. Aldatabiliyosan diger tarafla isin bitmis aran sogumus ortada sevgi deger kalmamistir. Git konus ayril sonra kimle yatip kalkicaksan kalk. Hani dunyanin en igrenc hareketi su resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Emre333 said: aldatirken alenen yakalanirsak ne demeli gunluk? yakalandim yakalanicam ondan soruyorum. "ben ipnenin tekiyim" diyebilirsin, no offence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Her zaman giden ben oldum. Ama ilk defa bir kadını severek gidiyorum. Önümde bir şişe viski ve yanında sarma sigaralar öylece bana bakıyor. Hadi kendini zehirle, kafanı benimle dağıt diyor. Ama canım istemiyor. Uyumam gerekiyor, yemek yemem gerekiyor, ama canım istemiyor. Canımın istediği peki nerdesin diyorum, o gitti hadi sende git diyor. Param parça olan hayal kırıklıklarını bakıyorum öylece, sessizce. Giden zaman, emek ve duygulara, hiç yaşanmamışçasına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 olm sen hesabı ödemeyince gittiydi ya biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Ahahaha tam acımı yaşayacakkensdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Psst. Mart ta norvec ve izlanda yapicam gunnuk. Dogumgunumde aurora kovaliycam. Galcier tirmanicam bi de trolltunga snowshoe hiking. Sonra yazin bi daha gidicem bu sefer sadece norvec e gunnuk. Cok heyecanliyim gunnuk. Geriye guney amerika kaliyo gunnuk. Bucket list im nerdeyse tamam. Bi everest base camp/camp1 bi de elbrus yaptim mi tamamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Para olunca tabi, hayat guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 pff selçuk sıkılmadın mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Adamlar yaşıyor hımınıms gunnuk.......................! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Bu hafta sonu neden yarım gündü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 hasta oldum günlük O DAĞ GİBİ ADAMMMMMMMM yıkıldı şimdi yataklara koltuklara. terliyorum fış fış -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Ofiste rammtein dinlerden aniden kulaklığın kablosu çıktı. Sessizliğin ortasında bütün gücüyle "YOU GOT A PUSSY!!!" sözleri duvardan duvara çarptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 terlikle wursaydın hemen tawana duwara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Gunnuk bu insanlar cahil. Cahil insanlari hic sevmiyorum gunnuk. senko said: Para olunca tabi, hayat guzel Yok ben baya duz beyaz yaka fakirim. Ama sadece gezmeye para harciyorum israrla. Toplasan 6 ulke gordum. Baska masrafim yok low maintenance ahshd. Gidince de cok spesifik seylere para harciyorum hedef odakli. Kalmaya falan kolay kolay para vermem. Her sene bir yeri takiyorum kafaya oluyor valla. Yapin yapin. En pahali everest ve elbrus kaliyor onlara da bakicaz bikac sene icinde ashsh muhtemelen biyerimi daha kirar gidemem zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 1-2 gün süren hıçkırıklarda ne yapmalı bilmiyorum. insan hakkında en nefret ettiğim şey sanırım. burun ağız kulak tıkıyorum geçmiyor, suyu içilebilecek her şekilde içiyorum geçmiyor. yaratıcının yokluğunun kanıtı resmen, erkek memesi dahil insanın buglarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 kader ortağım diyecektim de senin durum daha vahimmiş ahah limon emmeyi filan denedin mi? biraz öksürük bişey oldu mu hemen hıçkırık tutuyor beni de, limon varsa çok net kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 hst erkek memesine laf yok..olay tamamen butun modellerin ayni montaj bandindan cikmasi gibi dusunun..defaulta a hormonu verirsen disi b hormonu verirsen erkek oluyor..arada tikirdadigi zaman sistem hermafroditler cikiyor hayvanlarda filan da gorulebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 zuh zuh zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 She said yessssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 nuwa said: 1-2 gün süren hıçkırıklarda ne yapmalı bilmiyorum. doktor abi gogogo. bizim şirketten birine olmuştu, bişeyoskopi falan çekmişlerdi. ciddi bir şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar