Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Her zaman giden ben oldum. Ama ilk defa bir kadını severek gidiyorum.

Önümde bir şişe viski ve yanında sarma sigaralar öylece bana bakıyor. Hadi kendini zehirle, kafanı benimle dağıt diyor. Ama canım istemiyor. Uyumam gerekiyor, yemek yemem gerekiyor, ama canım istemiyor. Canımın istediği peki nerdesin diyorum, o gitti hadi sende git diyor.

Param parça olan hayal kırıklıklarını bakıyorum öylece, sessizce. Giden zaman, emek ve duygulara, hiç yaşanmamışçasına...
Sosyal ağlarda paylaş

Psst. Mart ta norvec ve izlanda yapicam gunnuk. Dogumgunumde aurora kovaliycam. Galcier tirmanicam bi de trolltunga snowshoe hiking. Sonra yazin bi daha gidicem bu sefer sadece norvec e gunnuk. Cok heyecanliyim gunnuk. Geriye guney amerika kaliyo gunnuk. Bucket list im nerdeyse tamam. Bi everest base camp/camp1 bi de elbrus yaptim mi tamamim.
Sosyal ağlarda paylaş

Gunnuk bu insanlar cahil. Cahil insanlari hic sevmiyorum gunnuk.

senko said:

Para olunca tabi, hayat guzel

Yok ben baya duz beyaz yaka fakirim. Ama sadece gezmeye para harciyorum israrla. Toplasan 6 ulke gordum. Baska masrafim yok low maintenance ahshd. Gidince de cok spesifik seylere para harciyorum hedef odakli. Kalmaya falan kolay kolay para vermem. Her sene bir yeri takiyorum kafaya oluyor valla. Yapin yapin.
En pahali everest ve elbrus kaliyor onlara da bakicaz bikac sene icinde ashsh muhtemelen biyerimi daha kirar gidemem zati.
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 gün süren hıçkırıklarda ne yapmalı bilmiyorum.

insan hakkında en nefret ettiğim şey sanırım.

burun ağız kulak tıkıyorum geçmiyor, suyu içilebilecek her şekilde içiyorum geçmiyor. yaratıcının yokluğunun kanıtı resmen, erkek memesi dahil insanın buglarından biri.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...