zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Pati'nin tasarımı değişirse kendimi asarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 hoplayankedi diye site açarsın nolcak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 2-3 yıl önce böyle böyle düşüneceksin deseler öbsen inanmazdım ama wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 2-3 yıl önce bu kadar boktan durumda olcan deseler deseler öbsen inanmazdım ama wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 2-3 yil bisi deseler dinlemezdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 2-3 yıldır direk yaşamıyorum. kendimi hala 2014'te falan hissediyorum. 2010-2011'de falan olan şeyler 3-4 yıl önce olmuş gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 yaş olarak forum ortalamasının baya altındayım ama bana bile oluyor o 10 yıl önce denince 2003-2004 falan geliyor aklıma. ben de 2015te kaldım o yüzden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 senko said: 2-3 yıl önce bu kadar boktan durumda olcan deseler deseler öbsen inanmazdım ama wowBöyle düşündüğünü bilsek uğraşır ikna ederdik ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 eve gelince dur 1 saat kestireyim çok yorgun hissediyorum dedim 1.30 da uyandım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 eve 12.30da mi geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 6 da geldim hocam ama uyumaya 7 de başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 amerikan rahatlığını sevdim 1 hafta önce attığım maile office working hours olan cuma günü cevap verecekmiş lordumuz cumartesiden sonra atmamam lazımmış hızlı cevap için ahah tam bi göt telefonda bunu analtana kadar yes mi no mu deseydin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 e haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 balık vermek yerine tutmayı öğretmiş abi işte adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 haksız demedim apayrı bi dünya gibi geldi timezonu denk getirip aradım bide geyik yapıyo :P burda maile tepki süremiz maksimum 10dakika falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 olması gereken diğer taraf maalesef işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 beyin kimyamı silkeyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 olm hayat çok ilginç lan bi seviyom bi sövüyom ama herkes mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 ya bu kalkmasını bilmeyen insanlara uyuz oluyorum ya. işim gücüm var bas git ulan. 1 kahveyi 1 saatte nasıl içiyorsun sen ya. bütün sinirim cıktı yine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 ya bu aralar sürekli uykusuz kalıyorum bak gene saat 3'e geliyo, sabah 8'de kalkıp işe gidicem. zaten dün gece de 3 saat uyku uyudum sadece. nnghnghn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Millet 3-4 saat uykuyla geliyor işe bazen. Artislik mi yapıyor dert mi yanıyor belli değil. " Abi 4 saatlik uykuyla geldim " . " Banane, uyusaydın " diyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ahah o da doğru hani öyle yattım uyuyamıyorum filan da değil, uyumak istemiyorum direk şımarıklık işte. tam bir yavşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Yavşak adam sabaha kadar içmişsin gezmişsin, çekiceksin çilesini mesai bitmez senin için. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Uyursun iste ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar