Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 19. Hafta: Trabzonspor - BEŞİKTAŞ | 24 Ocak Pazar - 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her gomez eleştirisi oldugunda bazen ben de öyle dusunuyorum sonra su videoyu izliyorum utanıyorum. Bu adamın kacırdıklarından sonra gomezin köpegi oluruz. ( 19 gol oldu lannnn) iki mactan fazla golsuz donemi olmadı heralde.

adam bir sezonda ne kadar cok pozisyon harcamıs
https://www.youtube.com/watch?v=fHEbJW9L0aM
Mesaj tarihi:
geçen birisi söyledi unuttum kim oldugunu düşününce mantıklı geldi.

gomez aslında sene başına göre daha formda. sezon başında 2 top alıyordu 1 gol yapıyordu 3 top alıyordu 2 gol yapıyordu. cok verimli görünüyordu ama fizik olarak dusuktu ve pozisyon kaybediyordu.
şimdi ise daha güclü ve daha formda, o yüzden mac başına 6-7 pozisyona giriyor, insan olduğu için de kaçırıyor göze cok kacırıyor gibi geliyor demişti.

mantıklı sdsafs
Mesaj tarihi:
ilk 11 cıktıgı 23 macta 19 gol tamam istatistik futbolda cok önemli degil faln diyecemde. Daha ne olacaktı yani ufak pire gibi adam sadece gol atıyor desen o da degil. Aman nazar degmesin.

necip takımda hep olması gereken bir adam ilk 11 olmaz ama ne zaman yama gerekse adam boslugu dolduruyor.Cok adam geldi gecti yedek kalanca silinip gitmiş. Bu da bunun özelligi heralde adam hep hazır.Tecrube oynadıgı mevkilerde cok önemli bir özellik yıllar içinde daha iyi de olur bence.
Mesaj tarihi:
ya Gomez iyi mi kötü mü diye mi tartışıyorsunuz siz? stadda izleyin adamı nasıl iyi nasıl kötü anlayın abi.. o bizim q7 , sosa , oğuzhan , olcay filan elini kolunu sallaya sallaya ceza sahasının etrafında bu adam sayesinde geziyor. Sizin için en iyi golcü jardel galiba..
Mesaj tarihi:
Haftaya stopet alexis necip oynayabilir ya. Tertemiz oynadı. Çabukluğu stoper için yeterli, haba toplarını aldı, bam güm ileri top vurmadı sakin kullandı kazandığı topları. Daha ne yapsın.
Kerim oyundan düştü son 25dk falan ama şahane asist yaptı olcaya.
Olcay sonunda bi gol attı ve rahatladı.
Tolgay girer girmez oyunun seyrini değiştirdi, oyunu kontrol altına aldık, ilk 11 oynamaya hazır.

Pozisyon zenginliği olarak kısır göründük ama bence maç bizim açımızdan çok olumluydu.

Bir de hakemi yendik, o penaltı o geri pas falan nası çalınmaz??..
Mesaj tarihi:
Şenol Güneş: "Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum. Bugün aldığımız galibiyet herkesi kurtardı. Beni anlayan anladı. Benim kulübede gördüğümü oradaki arkadaş da görüyor. Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Zaten kamuoyu da gergin. Daha dikkatli olmak zorundayız hepimiz."
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

ya Gomez iyi mi kötü mü diye mi tartışıyorsunuz siz? stadda izleyin adamı nasıl iyi nasıl kötü anlayın abi.. o bizim q7 , sosa , oğuzhan , olcay filan elini kolunu sallaya sallaya ceza sahasının etrafında bu adam sayesinde geziyor. Sizin için en iyi golcü jardel galiba..

En iyi "golcü" Jardel zaten.

En iyi forvetle en iyi golcü farklı tanımlar.
Mesaj tarihi:
adamlar rahat koymuşuz diyor, ts neredeyse ilk yarı gol atmak için kendi kalesine seferber oldu be :D. Erkan da her aldığı topu ezip orta yapmayarak baya beşiktaşlı gibiydi sahada. Yazık yav, bir de şenol konuşmuş herkese yaradı bu skor diye :) yaramaz mı, 11 kişi çıkıp 17 kişi tamamladınız maçı.
  • Yeni Oluştur...