Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mcdonalds ve burger king

Joker

Öne çıkan mesajlar

DoGMeaT said:

ekmek peynirinizi seviye atlatacak tip veriyorum

yediğiniz herşeye karabiber tuz döküyorsunuz fln pişirirken

ama kimse sandviçine yahut tostuna dökmüyor

bir dahaki tostunuza,ekmek aranıza birazcuk tuz,karabiber ekleyin

kaç gömlek üstün bir sandviç elde ettğinizi görünce teşekkürlerinizi bana özelden fln yazın

ciddiyim

ben bunu hep yapıyom demek ki doğuştan gurmeyım

YENDİM
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

DoGMeaT said:

tamam siz 2016 yılında henüz hala katıgınızı ekmeğin içine koyup yiyin a'la anadoluçomarı

benim gibi YETİŞKİN insanların fastfood kaçamağı şöle bişi mesela,göründe vizyonunuz artsın lan köylüler

abi sen aşçıydın değil mi, öyle hatırlıyorum. bir ara tarifler paylaşıyordun sürekli devam eder misin onlara? ya da canın sıkıldıkça bana tarif yolla mesaj ile sdfsd gelecekte açlıktan öleceğim günler gelebilir

Tarifle filan ugrastırma sımdı bizi direk yemegi yap, gönder. Misal resimdeki pizzaları bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

ekmek peynirinizi seviye atlatacak tip veriyorum

yediğiniz herşeye karabiber tuz döküyorsunuz fln pişirirken

ama kimse sandviçine yahut tostuna dökmüyor

bir dahaki tostunuza,ekmek aranıza birazcuk tuz,karabiber ekleyin

kaç gömlek üstün bir sandviç elde ettğinizi görünce teşekkürlerinizi bana özelden fln yazın

ciddiyim

Eee.... Benim peder kendimi bildim bileli tosta karabiber, pul biber, tuz, çok çok az olmak şartıyla kekik atar. Bunu yaptı diye babama teşekkür edeni görmedim.

Ayrıca koyduğun fotoğraf da çok başarısız. Pizza ve ot... Merakımdan soruyorum. Egeli misin?

Bir de İzmir'de açık ara en çok özlediğim şey Biff Steak. Tamam çok pahalılar öyle canım çekti diyip gidemiyosun ama bir daha gidene kadar hep aklımda kalıyor. Burgerlerini denemedim ama zaten biff steak'e gidip de burger yemek isteyeni de anlayamam heralde. Abzürt derecede güzel biftekleri var. Alsancak'ta Kıbrıs Şehitleri'nin sonuna doğru. Yerken benim için de yiyin emi? 7 ay oldu nasıl özledim anlatamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmeğiine tuz gibi kimyasalları katan insanlar mcdonaldsa mı laf etmiş burada?

Bi de çomar falan denmiş lol

Tuz çok reröre emekliliğinize görürüm tansiyonlarınızı

3 beyazdan uzak dur mottosu ile yiyin anacım. Yediğinizin tadını alıosunuz, tuz şeker tadı değil
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

tamam siz 2016 yılında henüz hala katıgınızı ekmeğin içine koyup yiyin a'la anadoluçomarı

benim gibi YETİŞKİN insanların fastfood kaçamağı şöle bişi mesela,göründe vizyonunuz artsın lan köylüler

O ekmeği pizzaya mı banıyorsunuz ! :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sene olmuş 2016 burger yiyen mi var. Gerçi kış günü soğuktan ve yaz günü sıcaktan avmlere girmek zorunda gibi birşeyiz.Çocukta olunca sağolsun hayvan gibi trafikte sığınılacak güvenli liman gibiler ve burada yemek yiyelim desek bu iki marka zorunlu dayatma gibi bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

aha entel pizzası lan bu. Malzemesi az hamuru ince. ÜStünede rokayı döşedin mi dominosun 4 katına sat satar.

veri otantik italyın kuzin
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

Tuz çok reröre emekliliğinize görürüm tansiyonlarınızı

Herkes dombili mi lan senin gibi? Şişman ya lel

Lidıl sezarın acılı tavuklu bi pizzası var, fastfood pizzalardan bu ara favorim o. 2 tane söyleyince tanesi 15e geliyor, ucuz fastfood klasmanında idare eder. Mekdanılzın 2 menüye 10 lira alması da güzel, fastfood dediğin adı üstünde hızlı olacak ucuz olacak drive-thrudan alıp yiye yiye eve gidebileceksin. Lahmacuna tantuniye tercih edilmeyen fastfoodu ne yapayım ben. Bi mekdanılzın dabıl kuartır pavndırı var ara ara canım çekiyor yiyorum, onu da lezzetli yapmış şerefsizler sosu mosu bi ayrı standart bigmekten.

KFC son dönemde güzel atak yaptı soslarıyla ama alternatiflerine göre pahalı, yine de sıcak gravye acuka sosa batırıp acılı tavuk yemenin keyfi ayrı. Ben baya baya seviyorum kfcnin mutated tavuklarını, böyle post-apoc bi tat bırakıyor insanın ağzında mmmmm nefis.

Börgırkink bu aralar geri kaldı festfud yarışında, eve serviste 2li 3lü kampanyaları güzeldi ama bi yenilemeleri lazım. Popeyes falan dandik zaten, carlsla arbys de ne yazık ki mersinde yok. Anadoludan eyyorlamam şimdilik bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...