aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 pale lager oluyo bunlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 sostizm said: KillJoy said: acaba o mu puslu yapıyor? İlk soru MAYA NEDİR? Bir sonraki pilsnerini US-04 ile yap bakalım nasıl gelecek gözüne, burnuna ve damağına. abi kitin içinden çıkan standart maya dışına çıkmadım hiç, o kadar çok mu etkili maya olayı ya? yeni kuracağım bira buğday olacak, bi sonrakinde deneyeyim. us04'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Oyy yanlış yazmışım S04 olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 tamam neyse, link verdin zaten.. buğday birasında gaz çıkışı dışında dikkat edilmesi gereken bişi var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 sostizm said: Black-ice said: yaz biraları tadında kitler vardı corona benzeri https://cdn.shopify.com/s/files/1/0732/0991/products/muntons-premium-mexican-cerveza-bira-kiti-1_2048x2048.jpg?v=1468940721 Mexican Cerveza Yarın şişeliyorum bunu bakalım nasıl olacak B)- bi de ilaveten scottish heavy var yine şişelenecek yarın kovalar açılıyor :)-D @KillJoy hayır sadece o coşkulu gaz çıkışına önlem alırsan gerisi diğer kitlerle aynı ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 bu arada uzun süredir bekleyen bi şişe açtım 2aydır şişede ve dolapta; normalde biralarımda olan o bulanıklığın hepsi dibe çökmüştü, hayrete düştüm sanki farklı bira gibi geldi, inanılmaz berraktı. ama nedense hoşuma gitmedi, o kadar alışmışımki o buğulu görüntüye, tatmin olmadım sadfsadfsadf ayrıca, çok açık renkli, yüksek acılık oranına sahip lager tarzı önerilerinize açığım.(kit toz değil de pekmez olursa sevinirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Butik bira durdurmuş satışları kur hareketliliği sebebi ile. 1-2 kit satışta sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 oha 180 tlik baslangıç seti 300 tl olmuş GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 300 değil ya 250 abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 başlangıç seti değil de, asıl kitlerin hepsinde tükendi yazması sorun. fiyat güncellemesi mi çekecekler acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 20 kit stoklamıştım 2 ay önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 ben ilk kitin siselemesini yaptim 2 gun once. memnun kalirsam devam ancak fiyatlar artacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Ulan alcam alcam diye diye bununda fiyatını artırmışız dfnnd. Daha geçen girdim dedim eylül gibi alırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Fiyat artışı yaptı önce, 79 TL olan başlangıç kiti pilsneri 109 oldu, baktı artış devam ediyor hepten kapattı satışı butik bira. 450 şişe bira dolapta hazır, 10 kit de kurulmak üzere bekliyor kenarda. Şimdi onlar düşünsün :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Üzdü bu haber ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 BlackRose said: Fiyat artışı yaptı önce, 79 TL olan başlangıç kiti pilsneri 109 oldu, baktı artış devam ediyor hepten kapattı satışı butik bira. 450 şişe bira dolapta hazır, 10 kit de kurulmak üzere bekliyor kenarda. Şimdi onlar düşünsün :)-D 450 şişe mi. WUT. napıyorsunuz olm mahalleye üretip satıyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 adam içmiyo ya, hobisi bira yapmak sdf yapıp yapıp bırakmış kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 İçiyoruz? Koskoca yaz bu her gün 4-5 tane içsek (iki kişiyiz) 2 ay gider ki. Satmıyoruz, yasağı bi kenara o kadar uğraşmışım ne satacam (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 450 sise! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Mexican Cerveza Abdij Cwtch Bock Smugglers Special Ale Wherry Brewmaker Pilsner Pilsner bunlar var diye hatırlıyorum ama unuttuklarım var büyük ihtimalle, 10 kitten fazla olması lazım kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 BlackRose said: 450 şişe Mexican Cerveza Abdij Cwtch Bock Smugglers Special Ale Wherry Brewmaker Pilsner Pilsner bunlar var diye hatırlıyorum ama unuttuklarım var büyük ihtimalle, 10 kitten fazla olması lazım kurulu sen hafif manyamışın hacutov. onu bi bence kabul edelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Yok bence sen hesap yapmayı bilmiyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 abi oda orkestrasi kivaminda ufak capli bir solene imza atmis..negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Bizim muntons buğday 105 tl olmuş yine iyi ya fena değil. Şunuda koyalım bulunsun: :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 viski içersek kaç limit? 2 shot bir duble eder mi lafını bilmeyen bu rapi yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar