Gallant Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Dasaa +1. Sly a yazik oldu. Seytan diyor cek Creed 2 yi, oldur karakteri filmde, yine oscar vermezlerse, Expendables 5 te Kodak Theater i havaya ucurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Spotlight ve bridge of spies iyi mi izleyek mi? Akademi de leoya resmen önceki sarı kartı vermediği için gaza gelip yanlış penaltı çalan hakem gibi vermiş ödülü. Ama olsun pattisliborek said: https://pbs.twimg.com/media/CcW3UWTUEAANru8.jpg Grego said: SenariouS said: the martian bi bok alamadi demi lan best commercial adapted screenplay Big Short diye bi film almış. Diye bi film diyorum ama hem Hristiyan Balya, hem Scorpion Jacket, hem Micheal Scott, hem de Tyler Durden oynuyor filmde. Yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 big short belgesel niteliğinde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 axedice said: Spotlight ve bridge of spies iyi mi izleyek mi? Spotlight çok iyi film. Bridge of Spies'ı o derece beğenmedim ama Spielberg'ün her filmi gibi kendini izlettiriyor. axedice said: Grego said: SenariouS said: the martian bi bok alamadi demi lan best commercial adapted screenplay Big Short diye bi film almış. Adamın "commercial" yazdığını kaçırdın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 valla Leonardo adına çok sevindim. revenant'ı da ben baya başarılı buldum, ama filmi beğenmeyenlere de 'nası beğenmezsiniz' diyemem. fakat Leonardo'nun performans muhteşemdi. dalga geçtik bunca zaman ama herhalde insanların büyük bölümü adamın sonuna kadar hak ettiğini biliyordu özünde. darısı tom hardy'e diyorum, onun için de süper bir yıldı bence. mad max, revenant, legend performansları son derece iyiydi. mad max bana göre yılın filmiydi, ama Spothlight'ı izlemediğim için yorum yapamıyorum. 6 Oscar da kesti ama mad max için. brie larson için de yorum yapamıyorum, gizli dünya'yı da izleme fırsatım olmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 madmax çok iyiydi ama best movie film alması mümkün değildi ya. aldığı şeyler hak ettiği şeyler işte. gayet yerinde ödüllendirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 hep aksiyon filmiydi diye oluyo bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Revenant'tan nefret ettim tek kelime ile yani oyunculuğu iyidir falan belki ama film olarak kanımca rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Komutan said: axedice said: Spotlight ve bridge of spies iyi mi izleyek mi? Spotlight çok iyi film. Bridge of Spies'ı o derece beğenmedim ama Spielberg'ün her filmi gibi kendini izlettiriyor. axedice said: Grego said: SenariouS said: the martian bi bok alamadi demi lan best commercial adapted screenplay Big Short diye bi film almış. Adamın "commercial" yazdığını kaçırdın sanırım. mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Leo oscar almis ^^ kiyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 spotligh en iyi filmi alacak derecede ozel degildi ama argo ve the hurt lockerdan 10 kat iyidir gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 pattisliborek said: https://pbs.twimg.com/media/CcW3UWTUEAANru8.jpg ahahahahshsja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 razzRaziel said: şöyle bırakayım En İyi Film: Mad Max: Fury Road En İyi Yönetmen: Alejandro Gonzalez Iñárritu The Revenant En İyi Erkek Oyuncu: Leonardo DiCaprio The Revenant En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Jennifer Jason Leigh The Hateful Eight En İyi Sinematografi: The Revenant En İyi Kostüm: Mad Max: Fury Road En İyi Ses Kurgusu: Mad Max : Fury Road şöyle taa ilk sayfadan çekip çıkartayım da, 2 dalda yanlış tahmin etmişim ama spotlight ve danish girl'ü daha izlemedim zaten. close enough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 adaylar kimdi kim aldı diye netten bulamadım, üşendim aramaya da. ilk posttaki listede kazananı boldladım.. En İyi Yabancı Film: Embrace of the Serpant Mustang Son of Saul Theeb A War En İyi Film: The Big Short Bridge of Spies Brooklyn Mad Max: Fury Road The Martian The Revenant Room Spotlight En İyi Erkek Oyuncu: Bryan Cranston - Trumbo Matt Damon - The Martian Leonardo DiCaprio - The Revenant Michael Fassbender - Steve Jobs Eddie Redmayne - The Danish Girl En İyi Kadın Oyuncu: Cate Blanchett - Carol Brie Larson - Room Jennifer Lawrence - Joy Charlotte Rampling - 45 Years Saoirse Ronan - Brooklyn En İyi Yönetmen: Adam Mckay - The Big Short George Miller - Mad Max: Fury Road Alejandro G Inarritu - The Revenant Lenny Abrahamson - Room Tom McCarthy - Spotlight En İyi yardımcı Erkek Oyuncu: Christian Bale - The Big Short Tom Hardy - The Revenant Mark Ruffalo - Spotlight Mark Rylance - Bridge of Spies Sylvester Stallone - Creed En İyi yardımcı Kadın Oyuncu: Jennifer Jason Leigh - The Hateful Eight Rooney Mara - Carol Rachel McAdams - Spotlight Alicia Vikander - The Danish Girl Kate Winslet - Steve Jobs En İyi Sinematografi: Carol Hateful Eight Mad Max: Fury Road The Revenant Sicario En İyi Orjinal Şarkı: Earned It - 50 Shades of Grey Til It Happens To You - The Hunting Ground Writings On The Wall - Spectre Manta Ray - Racing Extinction Simple Song 3 - Youth En İyi Belgesel: Amy Cartel Land The Look of Silence What Happened Miss Simone? En İyi Kostüm: Carol Cinderella The Danish Girl Mad Max: Fury Road The Revenant En İyi Ses Kurgusu: Mad Max : Fury Road The Martian The Revenant Sicario Star Wars: The Force Awakens En İyi Ses Miksajı: Bridge of Spies Mad Max: Fury Road The Martian The Revenant Star Wars: The Force Awakens En İyi Kısa Belgesel: Body Team 12 Chau Beyond the Lines Claude Lanzmann A Girl in the River Last Day of Freedom En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı: Mad Max: Fury Road The 100-year-old Man Who Climbed Out of the Window and Diasappeared, The Revenant En İyi Kısa Film: Ava Maria, Day One, Everything Will Be Okay, Shok, Stutterer En İyi Kısa Animasyon Filmi: Bear Story Prologue Sanjay’s Superteam World of Tomorrow En İyi Animasyon Filmi: Anomalisa Inside Out Shaun the Sheep Boy and the Wild When Marnie Was There En İyi Görsel Efekt: Ex Machina Mad Max: Fury Road The Martian The Revenant Star Wars: The Force Awakens En İyi Film Kurgusu: The Big Short Mad Max: Fury Road The Revenant Star Wars: The Force Awakens Spotlight En İyi Yapım Tasarımı: Bridge of Spies The Danish Girl Mad Max: Fury Road The Martian The Revenant En İyi Uyarlama Senaryo: The Big Short Brooklyn Carol The Martian Room En İyi Orjinal Senaryo: Bridge of Spies Ex Machina Inside Out Spotlight Straight Outta Compton En İyi Film Müziği: Bridge of Spies Carol The Hateful Eight Sicario Star Wars: The Force Awakens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Leo erdi muradina biz cikalim kerevetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 5 dalda aday olup babayı alan star wars... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bak martian ı en iyi film adayları arasında gördüm, yine bi gülme geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 https://streamable.com/9rs9 "Let us not take this planet for granted. I do not take tonight for granted." vaay. free oscar oldu beğenmedi bence durumu zaten o yüzden de lafı evirip çevirip yapıştırdı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 WITNESSED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 aldı mı lan leo gerçekten? gözümle görmedim de almamış gibi geliyor. almayaydı iyiydi ya fener'in türkiye kupasını alamaması gibi geyik yapıyorduk ne güzel. neyse ya gerçekten almamıştır belki. ya da birazcık almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 kız olsam verirdim leo'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Abi spotlight alicani biliyodum ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ben oscar alana kadar spotlight diye bir filmin varlığından bile bihaberdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 o senin memurluğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar