benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 said: S: Steam sunucu lokasyonu nerede olacak? C: Steam sunucusu Kanada'da bulunmaktadır. http://steamcommunity.com/app/389430/discussions/3/458606877311510291/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Biri de çıkıp niye kanada la diye sormamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 afghjklşfgdfggh steame özel server sadece steam wallet çok iyiymiş. Biz arkadaşlarla başlayıp 7/24 oynayacağız. http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/azVwAoB_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 said: *Sunucu planlandığı şekilde 26 Ocak Salı Türkiye Saati ile 02:00 itibari ile açılacak, oyun dosyası indirme de aynı saatte hizmete girecektir. Oyun ilk açıldığında PUS kapalı olacaktır ve kısa bir süre boyunca kapalı kalacaktır. *Yeni Steam sunucumuzun ismi Cypher olacak ve 2 kanal üzerinden hizmete açılacak. *Eğer sunucumuzun kapasitesi beklenenin üzerinde ilgi görür ve yoğunluk yaşarsa, oyuncularımızın açıkta kalmaması için yeni alt kanallar açacağız. *Tüm sunucular Moradon, El Morad, Karus ve ilgili Eslant haritalarında ek Military Camp barındıracak. *Açılışta, Ronark Land oynanabilir tek PvP haritası olacak. Sunucumuz düzenli olarak yeni özelliklerin açılması ve aktive edilmesi ile güncellenecek, lütfen takipte olun. *Oyun içi Power up Store üzerinden yapılacak her alışveriş için Knight Cash ihtiyacınız olacak. Knight Cash alışverişlerinizi Steam Cüzdanını kullanarak yapabilirsiniz. Bu alışverişlerinizde bazı sınırlamalar ve limit uygulamaları olabilir. *Knight Cash ve USD kuru 1 USD için 100 Knight Cash olarak belirlenmiştir. Dikkatinizi çekmek isteriz ki, bu oran mevcut sunucumuzdaki 1 USD karşılığı 80 NPoint oranından farklıdır. Mevcut USKO sunucumuzdaki NPoint bakiyesi Knight Online Steam sunucusunda kullanılamayacaktır. *Bazı oyun içi alışverişleriniz size Bonus Puan verecek. Bonus puanlar normal Knight Cash gibi harcanabilir, Premium Paketleri gibi bazı bonus Cash kullanılamayabilir. Lütfen Bonus Cash kullanılamayan ürünlerimizin listesini inceleyiniz. steam forumlarında baya yabancı var oyunu bekleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ben söyle bi resim ve videolara baktım da 10 sene önce oynadığımız şeyden baya farklı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 şu oyunu oynarsam zevk almaya değilde item kasıp tl ye çevirmeye oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 -2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 oynanır mı bu oyun yapmayın, merchant açmak için bile para vermek lazım. hadi oynanır derseniz eaya laf etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Uff nasi kerizlicekler bebeleri varya , steam wallet ile alisveris yapma kismi cok can alici olmus, kim bilir kac babanin kredi karti bosalicak sdfgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Valvyn said: şu oyunu oynarsam zevk almaya değilde item kasıp tl ye çevirmeye oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Seperate said: açıp kasalım mı la satılır mı yine account falan, 2 hafta tatilim var işsiz gibi oynayayım, hiç de oynamadım ama gerizekalı gibi oynarız kasma derken? hack veya bot vardı eskiden. Engellediler mi bilmiyorum. Fakat ciddi isen bi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 benjani said: said: *Sunucu planlandığı şekilde 26 Ocak Salı Türkiye Saati ile *Knight Cash ve USD kuru 1 USD için 100 Knight Cash olarak belirlenmiştir. Dikkatinizi çekmek isteriz ki, bu oran mevcut sunucumuzdaki 1 USD karşılığı 80 NPoint oranından farklıdır. Mevcut USKO sunucumuzdaki NPoint bakiyesi Knight Online Steam sunucusunda kullanılamayacaktır. steam forumlarında baya yabancı var oyunu bekleyen ben bunu release'de oynamıştım. oyunda ingilizce konuşuyorduk. daha sonra ara ara oynadım zaten türkler leş olduğu için hep yabancılarla takıldım. hatta benim oynadığım serverda bütün iyi guildler hep yabancıydı. türk olarak çok çabuk gaza gelip bi halt beceremeyip sönen millet olduğumuz için. bi ara israil vs filistin hype'ı olduğunda bütün türkler filistin bayrağı koyuyordu armalarına. bunlar serverın 1st ranking kılanı mıydı ne israil bayrağı koymuştu uyuzluğuna, çıldırmıştı millet hehe. yukarıdakini de kesin steam'in güzel TL kuruna karşı yapmıştır çakal türk publisher. :D download açıldı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ks atmadan oynayın efendi gibi. öf steam forumlarını temizlemeyi bırakırlarsa güzel arşiv olur orada :P. Dramalar felan... Yanlız dh ye bi baktım burada konuyu görünce. Adamlar hype yapmış abi.. Bir kaç dakika kaldı dayanamıyorum bir sigara içeyim vs.. Şu oyunun çıkmadan önceki hali. http://i.imgur.com/6C00EAz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 abi hücum ettiler lan resmen. vay arkadaş wowdan sonra knight nedir ya. b ye basıyorum çanta neden açılmıyo diyorum sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 çöktü zaten login ben giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 yok çökmedi reslediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 15 dk dayanabildim. iq 40'a düştü sabaha düzelirim herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Dün akşam gördüklerimden sonra ne anarchy online, ne uo. Gelmiş geçmiş en iyi oyun Knight online. Böyle hype tüm hayatım boyunca görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 beyler hangi serverdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Daha bitmedi dowlend im, girince efsunlu kilinc lazim beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 adonis diye server açmışlar, girdim lv 6 falan olabildim 1 saatte. her yer dolu, hâlâ gıcık bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Ciddi ciddi para mı veriyorsunuz abi şuna şimdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Ben biceps'te takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 oyunun hası ya. akşam ben de basşlayım. başlayanlar karus açsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 maliş açtım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar