pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 cant wait. https://www.youtube.com/watch?v=yD-T_EBzo68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 izledim puanım 4 3 buçuk dakka fragman ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 yalnız taharet musluğuna güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 taharet süpermiş ya asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Bazı yerlere güldüm. İcat kısımları skeç gibi, komik. Yani yer yer eski programı havası aldım. Bazı sahnelerde zorlama küfür ve espriler hissediliyor yine tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 11/10 MUST WATCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Filmi izlemeye gerek kalmadı işte fakirken kızı vermiyor babası zengin olunca Götünden ayrılmıyorlar, Songülle evlenir onu fakirken de seviyo ayağına gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 ahaha guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 adam inatla osuruk esprisi yapıyor sene 2015 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 tv show u konugu olarak cıktıgı kufur sahnesi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 bu adam yüzünden ülkeden daha da nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 GERGE said: 11/10 MUST WATCH! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 kahsgdkahsdla programdaki kufurler iyimis ama bi masal saati olamicak hicbi filmi bu barzikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 2/10 şu esprilere gülüyorsak artık hala yazık lan fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 ahmedinejad said: adam inatla osuruk esprisi yapıyor sene 2015 2016 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Yine klasik bir sahan filmi, seneye otobus koltugu arkasindan izlerim belki haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 gişe rekoru kırar net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 bilet alıp gideyim de sinemamız gelişsin, daha iyisini yapsınlasdfsdgsdfdsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 recep ivedik 5 olmus lan bu. tras etmis gelmis iste karakteri. osuruk, kufur, 3 milyon kez tekrarlanan basi sonu belli senaryo. adam senaryosuna o kadar guvenmiyor ki 3.5 dakikalik fragman hazirlamis herhangi bir soruyu cevapsiz birakmiyor, en gerizekali bile anlar heralde filmin basindan sonuna ne dondugunu sdfsd ama seyircisine de bi o kadar guveniyor yine giseler dolar buna ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 komedi filmlerinden nefret ettirdiler 4-5 senedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 fragman çok iyi. bu film kaç-maz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 recep ivedik'ten ne farkı var ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 recep yerine adı osman işte, daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Jeeztro said: 2/10 şu esprilere gülüyorsak artık hala yazık lan fasd 1.5 dakika izledim yüreğim daraldı. muhtemelen KALAN 2 DAKİKASI da bu şekildedir fragmanın. adam kısa film çekmiş fragman diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar