Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 baya enteresanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Darksun said: http://www.hurriyet.com.tr/kopya-oyunlar-tarihe-mi-karisiyor-40038639 Ortalama ₺275 ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Teknolojik bilgim kısıtlı anca internet sitesi cloud desteği için cloud biliyorum ama ps4 için nasıl uygulayabilirler gram fikrim yok , max olsa olsa pc için olabilir belki o da atıyorum mario'yu indirmeden oynamak zaten varda WoW oynayacağın zaman 40 gb diyor bunu orada barındırman mümkün olabilir mi sadece gerektiği kadarı gibi bir durum şuan imkansız ama oyun firmaları onu mümkün kılabilir hale getirebilirse anca olur gibi geliyor bana. He ps4 kısmını hiç bilmiyorum mümkün mü değil mi. Harbiden korsan demişken şu ps4'ü kırsınlar ya oyunlar çok pahalı emenike. 6 adet oyun birikti almak istediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ps4 u kirdilardi bi ara ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Valla son dönemde kırılması en uzun süren (~1 sene) oyunlar Dragon Age: Inquisition, Lords of the Fallen ve Fifa 15'di sanırım. Hepsinin de DRM türü aynıydı. Mad Max var galiba bir de adam akıllı kırılmayan yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 yok just cause 3 kirilamiyor dedilerdi..fm 2016 hala dogru duzgun calismiyor ..diablo 3 bile sanirim kirilmadi sadece takla attiriyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 diablo 3 nasıl kıracaksın offline oynayamıyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Öyle bir tane assassins creed oyunuda vardı ilk online olman gerekiyor oynamak için falan dendiğinde baya uzun sürmüştü kırmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 dana22 said: yok just cause 3 kirilamiyor dedilerdi..fm 2016 hala dogru duzgun calismiyor ..diablo 3 bile sanirim kirilmadi sadece takla attiriyorlar.. d3 ü daha betada hallettiler ama online oyun oldugu için emulator açıp kendine server kurman lazım falan fistan oynama daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 server kurma olayına giren hiçbir kırma yöntemi uygulanabilir değil ki, kim neden host etsin ancak kendi uğraşır yaparsın, o da 1% dir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 iste hala aklimdadir ya diablo 3 de ciktiydi da oynayamamistik hadisesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Online oyunlar d3 ac2 falan kırılıyor da emulator server çalıştırmak falan gerek. Özellikle ilk çıktıklarında gereksiz uzun iş. Tabi drm olarak online zorunluluğu koyulan oyunlar da orjinal kullanıcıları eşit derecede rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Denuvo gg https://archive.is/arXj5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Nereye gg https://www.reddit.com/r/CrackStatus/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 adamlar public release soon, JC3 next yazmışlar sen nereye GG diyip reddit linki vermişsin. keşke benim koyduğum şeyde yazanı bir okusaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Ciktigindan beri soon durumda o olay da neyse.. Biraz da sen bekle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ben yaşadıgım sürece bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Square Enix, WB games, EA, Ubisoft ve Konami'nin yanına Bethesda ve SEGA'da eklendi. bütün oyunlarında denuvo'yu kullanıcaklar artık. baya endüstri standartı olacak gibi bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 bliksem said: adamlar public release soon, JC3 next yazmışlar sen nereye GG diyip reddit linki vermişsin. keşke benim koyduğum şeyde yazanı bir okusaydın. Ee ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ONline DRM filan derken baya gerçekleşti bu olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 sordum yarın çıkaracaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 steam ile beraber benim için bitmişti zaten yıllar önce. korsan oyun biraz işin aç gözlüğülüydü. eskiden mesela gider 20 tane cd alırdık bir sürü oyun. çoğunu oynamazdık belki. meraktan alırdık. sonra gider uo oynardık hl oynardık sdfs. hala 2016 yılında korsan gta indirip oynayan falan varsa gaydir ya da godoştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 aral oyunlarını korsan indirmek http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/077/so_good.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Aral bari oyunların içeriğini Türkçe yapıp satsa, bir işe yarasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar