Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İddaya girildi TEKKEN 5

yildirimokur

Öne çıkan mesajlar

-Deno- said:

Aiko said:

-Deno- said:

madem konusu açıldı, ben de yazayım bir tane.

üniversite'deyim, en yakın arkadaşım geldi. dedi ki aç tekken atıyoruz. iyi dedim, açtık başlicaz. dedik ki değişik bir şey yapalım. hep team battle yapıyoruz, klasik iki taraf da 8 tane adam seçiyor, kimin adamları önce biterse diğeri kazanıyor işte.

dedik ki her maçı kaybeden shot yapsın. maçtan kastım da atıyorum battle başladı, ilk round'u ben kaybettim, ikinci adamım gelmeden önce shot yapıcam. yani bir maçın aşağı yukarı 1 - 1.5 dakika sürdüğünü düşünürsek, belli bir streak yakalayan kişi karşı tarafı dumur edecek.

başladık. başa baş gidiyordu, bir o bir ben içiyorduk. sonra ben 2 kere üst üste yenildim. hızlı da yenildim biraz. bir kaydım. abooov. içtiğimiz de zehir gibi bir vodka, ve sek içiyoruz.

tabi ben dağıldım, 11-5 mi ne bitti. evde de bizimkiler var. arkadaş beni aldı yakınlardaki başka bir arkadaşın evine götürdü. bunlar orda da tekken açtı. ben bir kusmaya başladım o sırada, zift falan kusuyorum ama.

sonra sızmışım. rüyamda christie'yi gördüm.

olm bi oyunda da başarılı ol be

cs'de iki gram daha iyisin diye bana laf mı sokuyorsun sincap

speedrunnersda da vermiştim eline. oyuncu değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

-Deno- said:

Aiko said:

-Deno- said:

üniversite'deyim, en yakın arkadaşım geldi. dedi ki aç tekken atıyoruz. iyi dedim, açtık başlicaz. dedik ki değişik bir şey yapalım. hep team battle yapıyoruz, klasik iki taraf da 8 tane adam seçiyor, kimin adamları önce biterse diğeri kazanıyor işte.

dedik ki her maçı kaybeden shot yapsın. maçtan kastım da atıyorum battle başladı, ilk round'u ben kaybettim, ikinci adamım gelmeden önce shot yapıcam. yani bir maçın aşağı yukarı 1 - 1.5 dakika sürdüğünü düşünürsek, belli bir streak yakalayan kişi karşı tarafı dumur edecek.

başladık. başa baş gidiyordu, bir o bir ben içiyorduk. sonra ben 2 kere üst üste yenildim. hızlı da yenildim biraz. bir kaydım. abooov. içtiğimiz de zehir gibi bir vodka, ve sek içiyoruz.

tabi ben dağıldım, 11-5 mi ne bitti. evde de bizimkiler var. arkadaş beni aldı yakınlardaki başka bir arkadaşın evine götürdü. bunlar orda da tekken açtı. ben bir kusmaya başladım o sırada, zift falan kusuyorum ama.

bu denuyu aslinda starwarsda tokatlamak lazim jk2 duel falan sonra gidip yumos ewokuna sarilip aglasin
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

-Deno- said:

Aiko said:

-Deno- said:

gülümsedim

Silphatos said:

bu denuyu aslinda starwarsda tokatlamak lazim jk2 duel falan sonra gidip yumos ewokuna sarilip aglasin

jk 2 eskisi, Academy'de itinayla ellere verilir (lightsaber)
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

xunn said:

Tekken 3'den sonra oynamadım, ama 3'de Yoshimitsu'yla üzerim.

Hworang oynayanlar ibnedir, ama onları başka üzerim.

delikanlı yok mu ağzına vurup videosunu paylaşacak olan

Ahmet bizim evi biliyor, tekken oynamışlığı da var.

gel iki kapışalım ay yüzlüm.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Aiko said:

deno en iyi oynadıgın oyunu söyle 2 gün oynayıp senden iyi hale gelirim her türlü.

şu lafının arkasında duracak kadar ADAMSAN söylüyorum, burdakiler de şahit olacak

-Deno- said:

Aiko said:

dota ve age of hariç hodri meydan

istersen ikimizin de oynamadığı iki oyun olsun

Beyler ciddi idda var yalnız. Hangi oyunda kapıştıralım bunları?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...