Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trafik kazası


GokTuRK

Öne çıkan mesajlar

ya abi böyle bişey var mı siz bana bir söyleyin sinirimden gebericem

pazar günü izmir de balçova istikametine giderken orta şeritten, önümdeki araba durdu nedensiz. ben de sol şeride geçeyim dedim baktım aynadan soldaki adam 350 - 400 m civarında geride duruyor sinyal verdim bir daha baktım duruyor hala sola kırdım şeride geçtim ben şeride geçerken arkadan geldi çarptı. ne ara geldi bastı mı naptı fikrim yok. aga napıyon sen dedim? polismiş indi sakin ol atar yapma cana geleceğine mala gelsin dedi. lan dedim arkaya baktım bende hiçbir şey yok tamponda hafif çizik var. bunun ön sağ tampon yamulmuş içeri göçmüş falan. ben tutanak tutmayacağım dedim. hayır tutucaz 155 i aradım dedi.

lan dedim bekledim geldi çiziktirdi tutanağın üstüne. ben tutanak tutmayacağım dedim hayır tutalım abi kaskom yok bilmemne kavga dövüş tutanak tuttuk. ben rahatım arkadan vurdu nasılsa diye

3 gün geçti tramer sonucu geldi %100 kusurlu benim. böyle şey mi olur abi. tespit ettirim kusurlu olmadığıma dair dava açmak istesem pazar günü oldu tespit yapılamaz. tespit olmadan kusursuzluğumu ispatlayamam veri yok. itiraz ediyim diyorum tahkime sistem izin vermiyor aynı sigortadan olmanız lazım diyor. sigorta ödeyecek ok da lan kusurum yok adam fren takip mesafesine uymamış bariz hızlı gelmiş aynısını tutanağa da yazdım oan rağmen bütün kusur bana verildi var mı böyle bir dünya olm bişey diyin bana ya deliricem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

baktım aynadan soldaki adam 350 - 400 m civarında geride duruyor sinyal verdim bir daha baktım duruyor hala sola kırdım şeride geçtim ben şeride geçerken arkadan geldi çarptı.


Geçmiş olsun, zaten sinirlisindir biliyorum ama büyük ihtimal şu kısımla ilgili beynin sana oyunlar oynamış.

Ha bu demek değildir ki %100 kusurlusundur. Adam polis demişsin, pek fazla başka söze gerek yok herhalde?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:...( çıldırcam ya evet polis ondan zaten ben de çok kıllandım vaziyetten elden bişey de gelmiyor. mobese yok ya baktım


ya o mesafeden nasıl geldi ben de anlaamdım zaten camdan vurmadan önce bi gördüm adamı şoklardan şoka koştum heralde o önü boş diye bastı başka açıklaması yok çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sigortalılar kusur oranlarını, http://www.sbm.org.tr adresindeki "Online İşlemler Menüsü" altındaki "Kaza Tespit Tutanağı Sorgulama" adımından öğrenebilirler. Sonuçlanan kusur oranlarına itiraz etmek isteyen sigortalılar, yeni ek belgeler ile birlikte 5 gün içerisinde sigorta şirketine başvurabilecektir. 5 günlük süre içinde itiraz hakkının kullanılmadığı veya itiraz hakkı kullanılmış olup talebin karşılanmadığının değerlendirildiği durumlarda, sigortalıların kusur oranına ilişkin itirazlarının Sigorta Tahkim Komisyonu veya özel hukuk yollarına başvurulmak suretiyle çözülmesi gerekmektedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...