Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koutetsujou no Kabaneri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir tek bana mı lezzetsiz çipetpet geliyor bu ya.

4

dağlara gidelim aşırı tehlikeli ama daha hızlı cus logic.

karakterler birbirinden beter. aklı başında erişkin kişi yok lan. milletin kurtuluşu çoluk çocuğa kalmış. insan bi komutan bişi koyar. hime-sama iyi bi tek, ona char development kastıralım diye yok herhalde ana şehire kadar. o da kan içirticem diye kan kaybından gidiyordu az kalsın dsdfg.

aksiyon baya hayal kırıklığıydı nesini beğendin anlamadım abi. son elemanı tekte indirmesi özellikle baya anti-climatic.

plot'a bi derinlik katmazlarsa baya mediocre kalır bu gidişle.

Mesaj tarihi:
4 bölüm üst üste seyrettim, beğendim. bence tempo ve tipler bakımında titanlardan daha güzel.

lezzetsiz çipetpet liği değil belki ama akışı bozan gereksiz sahneler yüzünden biraz dışarı itiyor seni ama mad max kafası yakaladığım için hoşuma gitti...
Mesaj tarihi:
Abi tren'in makinisti olan kız tek waifu tier kız.

Gerisi baya shitto. Protagonist baya bayık. Bilmiyorum lan herşey çok averaj.

Makinist grill 10/10 would clean engines with.
Mesaj tarihi:

6

son 5 dk efsane olmuş, çevirip çevirip izledim. herkes kendi alanında epicliğini gösterdi. yukina releasing limits ::o(tu)

o borudan bir elektriklenme oldu sanki orada ama dur bakalım. (:P)
http://danbooru.donmai.us/data/sample/sample-6864f15fc3bd7f58be775e6d53f4a3c3.jpg

Mesaj tarihi:
take evasive maneuvers diyor birde, tren rayda giderken lel

ikoma da ezecekti kızı, kafasının üstündeki taşı çekmeye çalışıyor.

ANIME PHYSICS
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

9

vay arkadaş tek bölümde neler oldu öyle. biba da tam bir aizen çıktı. son sahnede "since when were you under the illusion that they were the truth" dese tam olacakmış.

oyakata-sama'ya yazık oldu, helal süt emmiş adamdı. mumei bu günahlarının bedelini rurouni kenshin olsan anca ödersin.

Mesaj tarihi:
ilk bölümü izliyim dedim, güzel bir animeye benziyor. ama zombi temasından ölesiye baymış olduğumu farkettim. attack on titan'ın daha kümülatif versiyonu sanırım.
Mesaj tarihi:
Sam said:

6

son 5 dk efsane olmuş, çevirip çevirip izledim. herkes kendi alanında epicliğini gösterdi. yukina releasing limits ::o(tu)

o borudan bir elektriklenme oldu sanki orada ama dur bakalım. (:P)
http://danbooru.donmai.us/data/sample/sample-6864f15fc3bd7f58be775e6d53f4a3c3.jpg

şu çok iyiymiş ama, bunu gördükten sonra devam etsem mi bilemedim şimdi B)-
Mesaj tarihi:
daha ilk bölümdeysen başlama. baya mediocre rip-off bi seri. snk bunu donunda sallar. senarist baya kontrolünü kaybetti son 2-3 bölümdür. zombie survivaldan naruto'ya döndü.

http://i.imgur.com/3qb1g0R.jpg
ama değişik bi fanservice var :P
Mesaj tarihi:
izlenir ya gayet, o kadar abartmayın. ben keyifle izliyorum. son bölümde zaten iyice snk'nın mangada geçen, henüz anime yapılmamış kısımlarına benzedi. snk s2 de gelince zaten öyle olacak ilk 3-5 bölümden sonra.
Mesaj tarihi:
tahmin ettim onu böyle rip-off çıkınca, çaktırmadan snk manga spoiler yiyoruz :(

baya kötü, tekdüze, moron karakterler. hele biba kadar lame bi karakter görmedim bayadır. bitmesine 3 bölüm kaldı, daha bu animedeki amaç nedir çözemedim. nasıl olsa boka bağladık, bi evil karakter çıkaralım mc onu durdursun da bitsin bu seri endingi geliyor işte dsdfg
  • Yeni Oluştur...