Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koutetsujou no Kabaneri

Xenus

Öne çıkan mesajlar

bir tek bana mı lezzetsiz çipetpet geliyor bu ya.

4

dağlara gidelim aşırı tehlikeli ama daha hızlı cus logic.

karakterler birbirinden beter. aklı başında erişkin kişi yok lan. milletin kurtuluşu çoluk çocuğa kalmış. insan bi komutan bişi koyar. hime-sama iyi bi tek, ona char development kastıralım diye yok herhalde ana şehire kadar. o da kan içirticem diye kan kaybından gidiyordu az kalsın dsdfg.

aksiyon baya hayal kırıklığıydı nesini beğendin anlamadım abi. son elemanı tekte indirmesi özellikle baya anti-climatic.

plot'a bi derinlik katmazlarsa baya mediocre kalır bu gidişle.

Sosyal ağlarda paylaş

6

son 5 dk efsane olmuş, çevirip çevirip izledim. herkes kendi alanında epicliğini gösterdi. yukina releasing limits ::o(tu)

o borudan bir elektriklenme oldu sanki orada ama dur bakalım. (:P)
http://danbooru.donmai.us/data/sample/sample-6864f15fc3bd7f58be775e6d53f4a3c3.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

9

vay arkadaş tek bölümde neler oldu öyle. biba da tam bir aizen çıktı. son sahnede "since when were you under the illusion that they were the truth" dese tam olacakmış.

oyakata-sama'ya yazık oldu, helal süt emmiş adamdı. mumei bu günahlarının bedelini rurouni kenshin olsan anca ödersin.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

6

son 5 dk efsane olmuş, çevirip çevirip izledim. herkes kendi alanında epicliğini gösterdi. yukina releasing limits ::o(tu)

o borudan bir elektriklenme oldu sanki orada ama dur bakalım. (:P)
http://danbooru.donmai.us/data/sample/sample-6864f15fc3bd7f58be775e6d53f4a3c3.jpg

şu çok iyiymiş ama, bunu gördükten sonra devam etsem mi bilemedim şimdi B)-
Sosyal ağlarda paylaş

tahmin ettim onu böyle rip-off çıkınca, çaktırmadan snk manga spoiler yiyoruz :(

baya kötü, tekdüze, moron karakterler. hele biba kadar lame bi karakter görmedim bayadır. bitmesine 3 bölüm kaldı, daha bu animedeki amaç nedir çözemedim. nasıl olsa boka bağladık, bi evil karakter çıkaralım mc onu durdursun da bitsin bu seri endingi geliyor işte dsdfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...