Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 bir tek bana mı lezzetsiz çipetpet geliyor bu ya. 4 dağlara gidelim aşırı tehlikeli ama daha hızlı cus logic. karakterler birbirinden beter. aklı başında erişkin kişi yok lan. milletin kurtuluşu çoluk çocuğa kalmış. insan bi komutan bişi koyar. hime-sama iyi bi tek, ona char development kastıralım diye yok herhalde ana şehire kadar. o da kan içirticem diye kan kaybından gidiyordu az kalsın dsdfg. aksiyon baya hayal kırıklığıydı nesini beğendin anlamadım abi. son elemanı tekte indirmesi özellikle baya anti-climatic. plot'a bi derinlik katmazlarsa baya mediocre kalır bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 konu yok zaten baya sığ. origin e inmedi ne oluyor ne bitiyor belli değil. Birtek dövüş sahneleri güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 abi logic dediğin adam zaten gerizekalı, mesleği zeka geriliği. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 4 bölüm üst üste seyrettim, beğendim. bence tempo ve tipler bakımında titanlardan daha güzel. lezzetsiz çipetpet liği değil belki ama akışı bozan gereksiz sahneler yüzünden biraz dışarı itiyor seni ama mad max kafası yakaladığım için hoşuma gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 tren içindeki gereksiz tipleri atsalar mutlu mesut gitseler yeterli. "Gerizekalı mısınız ulan o kadar taşak varsa siz dövüşün" diyebilecek bir lider lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 samurayda çok gıcık bir tip ya.50 kere kıçlarını kurtardı hala yok siz kabanesiniz.sonunda uyandılar ama yine kıllık yaparlar ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/112/827/472.jpg - What happens if I remove your neckband? - It’d be extremely tiring. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 EP6 Preview https://www.youtube.com/watch?v=KbJIoBlidxk oo önümüzdeki bölüm güzel olacak. bloodborne boss'u geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 surround u ne kadar güzel diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Abi tren'in makinisti olan kız tek waifu tier kız. Gerisi baya shitto. Protagonist baya bayık. Bilmiyorum lan herşey çok averaj. Makinist grill 10/10 would clean engines with. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 neler oldu lan gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 mumeeeeeei jenkinsssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 5 shingeki no zombikyojin ekşın süper, mumei süper. ama işte arada kendini kaybediyor maalesef, o adam dengesini bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 6 son 5 dk efsane olmuş, çevirip çevirip izledim. herkes kendi alanında epicliğini gösterdi. yukina releasing limits ::o(tu) o borudan bir elektriklenme oldu sanki orada ama dur bakalım. (:P) http://danbooru.donmai.us/data/sample/sample-6864f15fc3bd7f58be775e6d53f4a3c3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 kız kas yapmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 şu kendi durduğun zemini itmek iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 take evasive maneuvers diyor birde, tren rayda giderken lel ikoma da ezecekti kızı, kafasının üstündeki taşı çekmeye çalışıyor. ANIME PHYSICS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 kıskançlığından metagaming yaptı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 9 vay arkadaş tek bölümde neler oldu öyle. biba da tam bir aizen çıktı. son sahnede "since when were you under the illusion that they were the truth" dese tam olacakmış. oyakata-sama'ya yazık oldu, helal süt emmiş adamdı. mumei bu günahlarının bedelini rurouni kenshin olsan anca ödersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ilk bölümü izliyim dedim, güzel bir animeye benziyor. ama zombi temasından ölesiye baymış olduğumu farkettim. attack on titan'ın daha kümülatif versiyonu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Sam said: 6 son 5 dk efsane olmuş, çevirip çevirip izledim. herkes kendi alanında epicliğini gösterdi. yukina releasing limits ::o(tu) o borudan bir elektriklenme oldu sanki orada ama dur bakalım. (:P) http://danbooru.donmai.us/data/sample/sample-6864f15fc3bd7f58be775e6d53f4a3c3.jpg şu çok iyiymiş ama, bunu gördükten sonra devam etsem mi bilemedim şimdi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 daha ilk bölümdeysen başlama. baya mediocre rip-off bi seri. snk bunu donunda sallar. senarist baya kontrolünü kaybetti son 2-3 bölümdür. zombie survivaldan naruto'ya döndü. http://i.imgur.com/3qb1g0R.jpg ama değişik bi fanservice var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 izlenir ya gayet, o kadar abartmayın. ben keyifle izliyorum. son bölümde zaten iyice snk'nın mangada geçen, henüz anime yapılmamış kısımlarına benzedi. snk s2 de gelince zaten öyle olacak ilk 3-5 bölümden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 tahmin ettim onu böyle rip-off çıkınca, çaktırmadan snk manga spoiler yiyoruz :( baya kötü, tekdüze, moron karakterler. hele biba kadar lame bi karakter görmedim bayadır. bitmesine 3 bölüm kaldı, daha bu animedeki amaç nedir çözemedim. nasıl olsa boka bağladık, bi evil karakter çıkaralım mc onu durdursun da bitsin bu seri endingi geliyor işte dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 oo kız pembe saçlı yeşil gözlüymüş bi de. yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar