yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 On gun once bisey yoktu, 3-5 gundur uzaklar hep puslu :( Gozcuye gidiyorum simdi. Tahminimce 0.75 falan miyop/astigmat. Boyle birden bire bozulmasi canimi sikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ya bende normal goruyorum herhangi bir sıkıntım yok cidden, ama geçen gün arkadaşın gözlüğü taktım bildigin full hd oldu görüntü benimde ona canım sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 orta yas a hos geldiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 şeker hastalığıda ilk çıktığında gözlerde puslanma oluyo gene bi sağlık ocağına kan tahlili ver sen kilo durumu nasıl son zamanlarda kilo verdin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 işk ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 son zamanlarda uzun süre gözlerini normalden uzak bişeye odaklamaya çalıştın mı? oturma pozisyonu yüzünden bilgisayarı uzakta tuttuğum zaman aynı puslu görme durumu oluyor. yakınlaştırınca geçiyor bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 0.50 miyop, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 0.50 miyopun nesi gg yaw.. Gözlük takmana bile gerek yok çok dinlendiriyle geçiştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 yav said: 0.50 miyop, gg bisi degil. ama istersen seni ikindiye gömelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 nyks said: 0.50 miyopun nesi gg yaw.. Gözlük takmana bile gerek yok çok dinlendiriyle geçiştirirsin. oyle değil. Uzaklar net olmuyor. Otobüs yanına gelene kadar göremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Ortaokuldan beri 3.5 miyon 0.50 astigmat var. Derdine tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ben Şubat'ta olucam ameliyat ya. 11 sene önce takmıştım ilk gözlük, 0.50 falandı o zamanlar. şimdi 2.50. ama inadına günlük hayatımda gözlük takmıyorum, sırf cool'luğum bozulmasın ayağına. sadece ekrana bakacağım zamanlarda, ya da işte gözlük olmazsa olmaz anlarda. sokakta falan takmıyorum, kaç kere 'olm gördük selam verdik bastın gittin' diyen oldu eheh edit: tabi lens niye takmıyosun diyenler olabilir, niyeyse hiçbir zaman lens'i takıp çıkarması (birkaç seferden sonra kolay olduğunu biliyorum), yok işte gece uyumadan çıkarma gereği, ona harcadığın para vs diye düşünmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 -5.5 ve -5.75 benim ertesi gün sarhoş kafayla gözlüğü nereye koyduğumu hatırlamıyosam oda da bildiğin kör gibi gözlük arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ha bir de belli bir göz numarasının üstünde lens takınca çok kubbe gibi duruyor gözde, ona da bi takığım lens kullanmayanlarda lazer ameliyatı daha rahat oluyormuş diye duydum bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 benim de 15 senedir falan bozuk gözlerim 6 ay falan taktım gözlük sonra takmadım bi daha 2 miyop 1.5 astiğmat falandı 5 sene önce gece araba kullanmak zor oluyor biraz bi de insanları yakına gelmeden tanıyamadığın için gelene gidene bakmıyosun hiç zamanla daha bi çok eksisi var tabi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Goz doktorlari lazer ameliyati yapmalarina ragmen kendileri gozluk takiyor geyigi var bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Fistan said: benim de 15 senedir falan bozuk gözlerim 6 ay falan taktım gözlük sonra takmadım bi daha 2 miyop 1.5 astiğmat falandı 5 sene önce gece araba kullanmak zor oluyor biraz bi de insanları yakına gelmeden tanıyamadığın için gelene gidene bakmıyosun hiç zamanla daha bi çok eksisi var tabi :d senin 2 olamaz. 5 sene içinde min 6 olmuştur git baktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bes paralik eczane gozlugu takmiyorsaniz, tam tersine gozluk muthis cool bi aksesuar nasi olsa telefonum var diyip saat de takmiyorsunuzdur siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 AAA doğru bildi lan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ben ps oynarken uzaktan yazıları okuyamıyorum ;( gözlükte takmıyorum, doktorda takma zaten slkşy diyor. öyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 aynısı olmuştu bana da hayat zor seninleyiz op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ne alemi vardı yani seviyodum sağlam gözlerimi çok sfdds gittim kemik ray ban çaktım bi tane, akademiye verebilirim kendimi artık tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 25½ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 E said: Goz doktorlari lazer ameliyati yapmalarina ragmen kendileri gozluk takiyor geyigi var bir de yakın görüşünü bozuyor bir miktar ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar