Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elveda kartal gozlerim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
On gun once bisey yoktu, 3-5 gundur uzaklar hep puslu :(

Gozcuye gidiyorum simdi. Tahminimce 0.75 falan miyop/astigmat.

Boyle birden bire bozulmasi canimi sikti
Mesaj tarihi:
şeker hastalığıda ilk çıktığında gözlerde puslanma oluyo gene bi sağlık ocağına kan tahlili ver sen kilo durumu nasıl son zamanlarda kilo verdin mi hiç?
Mesaj tarihi:
son zamanlarda uzun süre gözlerini normalden uzak bişeye odaklamaya çalıştın mı? oturma pozisyonu yüzünden bilgisayarı uzakta tuttuğum zaman aynı puslu görme durumu oluyor. yakınlaştırınca geçiyor bi süre sonra.
Mesaj tarihi:
nyks said:

0.50 miyopun nesi gg yaw.. Gözlük takmana bile gerek yok çok dinlendiriyle geçiştirirsin.

oyle değil. Uzaklar net olmuyor. Otobüs yanına gelene kadar göremiyorsun.
Mesaj tarihi:
ben Şubat'ta olucam ameliyat ya.

11 sene önce takmıştım ilk gözlük, 0.50 falandı o zamanlar. şimdi 2.50. ama inadına günlük hayatımda gözlük takmıyorum, sırf cool'luğum bozulmasın ayağına. sadece ekrana bakacağım zamanlarda, ya da işte gözlük olmazsa olmaz anlarda.

sokakta falan takmıyorum, kaç kere 'olm gördük selam verdik bastın gittin' diyen oldu eheh

edit: tabi lens niye takmıyosun diyenler olabilir, niyeyse hiçbir zaman lens'i takıp çıkarması (birkaç seferden sonra kolay olduğunu biliyorum), yok işte gece uyumadan çıkarma gereği, ona harcadığın para vs diye düşünmedi.
Mesaj tarihi:
ha bir de belli bir göz numarasının üstünde lens takınca çok kubbe gibi duruyor gözde, ona da bi takığım

lens kullanmayanlarda lazer ameliyatı daha rahat oluyormuş diye duydum bir de
Mesaj tarihi:
benim de 15 senedir falan bozuk gözlerim 6 ay falan taktım gözlük sonra takmadım bi daha
2 miyop 1.5 astiğmat falandı 5 sene önce
gece araba kullanmak zor oluyor biraz
bi de insanları yakına gelmeden tanıyamadığın için gelene gidene bakmıyosun hiç zamanla
daha bi çok eksisi var tabi :d
Mesaj tarihi:
Fistan said:

benim de 15 senedir falan bozuk gözlerim 6 ay falan taktım gözlük sonra takmadım bi daha
2 miyop 1.5 astiğmat falandı 5 sene önce
gece araba kullanmak zor oluyor biraz
bi de insanları yakına gelmeden tanıyamadığın için gelene gidene bakmıyosun hiç zamanla
daha bi çok eksisi var tabi :d

senin 2 olamaz. 5 sene içinde min 6 olmuştur git baktır.
Mesaj tarihi:
ne alemi vardı yani seviyodum sağlam gözlerimi çok sfdds

gittim kemik ray ban çaktım bi tane, akademiye verebilirim kendimi artık tamamen
  • Yeni Oluştur...