Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 tam benim konunmuş kedilerden daha çok korkuyorum köpeklere göre üstüme atlayıp tırmalayacaklar gibi geziniyorlar sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 aptallığından korkulaiblir kedinin orası normal. cok aptallar cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 kopekler daha aptal degil miydi kedilere gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 İnsanlarla ilişki bazında köpekler daha üstün etkileşim ve zeka olarak ama kediler vahşi yaşam ve survival için daha başarılı canlılar. kaynak https://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/e/e2/Catdog1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Killer said: öyle hıyy huylanırım sevmem diye bişey yok da fiziksel olarak sevemiyorum alerjim var ölmekten beter ediyo 40-50 kere hapşuruyorum falan yatağa düşüyorum 2 tane kedide alerjim tutmadı ilginç bi şekilde. estonyada oldu bu da. eston kedilerinde mi var bi acayiplik bilemedim kuzenin goldenına da var nedense patişlerini sevmek isterdim FEKAT MOTHER NATURE beni böyle yaratmış Benim kız arkadaşım küçükken kedi tüyüne karşı acayip alerjikmiş. Böyle evlerine gelen biri kedi besliyorsa yıkanmak zorunda kalıyormuş, o derece yani. Sonra ne yapmışlar bilmiyorum ama azalmış herhalde. Geçende eve kedi alalım diye geziyordu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 masa said: Nigger_of_the_sand said: masa said: Birde bu fobi olayı çok basit birşey. 8-12 seanste çözülür. Günlük yaşamı engellemediği sürece de gerek yok ama tedaviye. Hm o kadar kolay mi? Insanlarin hayvan fobisini falan boyle kolayca tedavi edebiliyolar mi? Evet ama yeni mezuna gitme. fobilerle çalışmış birine gitmek lazım. 8-12 görüşmeden fazla sürmez kesinlikle. Bu arada erken boşalma da maksimum 8-12 görüşme sürer. Parası çok olanlar doğan şahine gitsin. 2 dakikadan, 3 saate çıkmak garanti.tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Fobi dedigimiz olay irrasyonel korku degil mi. Yani konusarak nasil korkmamaya ikna ediyor ki insani. Erken bosalma olayini hic sormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 git öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Yok kediler en aptal. KEdiden daha aptal bitek patlıcan var. oda mukassa yaparsan. taze patlıcan daha zeki yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 di said: Sunu alintiladiktan sonra huylanma olayi psikolojik diyeyim. Bilmeden atip tutuyonuz yani. Tiksinme de oyle olabilir, tamamen soytarilik da olabilir. Kisi gerzek gerzek konusmuyosa, bunun bir sorun oldugunun farkindaysa ileri geri konusmaniz, kisinin insanligini yargilama iz kadar sacma bisey yok. di yi seviyorum lan. Hemen hemen şunları yazmayı düşünüyordum, şurda türk insanını cahil olmakla en çok eleştirenler KEDİYİ SEVMİYOR ÖLSÜN BİTSİN İNSAN MI O modunda nasıl yazabiliyorlar aklım ermiyor valla. Benim küçükken alerjim vardı kedilere, sokakta gördüğüm gibi kollarımdan bişiler çıkıyordu, nefret ediyordum kedilerden, tabii köpeklere de yaklaşmıyordum belki onların tüyüne de vardır diye. Baya bi hastane ve hatta ülke gezmişiz şu alerjim için, sonuç olarak bi bok yapamadılar. Çocukluğum hayvanlardan uzak geçti. 12 sene önce dayım bi kedi aldı, ondan da nefret ediyodum minicikken çok tatlı geldiği halde, ölsün falan istiyodum fdsf gel zaman git zaman alerjimin azaldığını fark ettim, hapşırtıyodu sadece artık, o da zamanla azaldı, kediyle oynamaya falan başladım, iyice alıştım. şu anda da 2 tane kedim var, bahçede 3-5 kediye bakıyorum, dün kız arkadaşıma da 2 kedi sahiplendirdik yani nefret eden ölsün demeyin convert etmeye çalışın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Nigger_of_the_sand said: Fobi dedigimiz olay irrasyonel korku degil mi. Yani konusarak nasil korkmamaya ikna ediyor ki insani. Erken bosalma olayini hic sormuyorum. ufaktan expose ediyodur. gittikce arttiriyodur siddeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 gitmem ki o zaman korkudan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 kedi ne ya, aptal salak bisey, seven de aptaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 sen benim anneme aptal demişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 gel senle bi konusalim birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Cuce said: mukassa beyindeki okuma merkezim eridi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Aynen kedi resmine bakmaktan başlar kedi okşamaya kadar gider. Ama sadece bundan ibaret değil. Korkunun başlama zamanı ve nedenini bilmeninde kişiye farkındalık kazandırdığı düşünülüyor. Erken boşalma için birkaç yöntem duymuştum cinsel terapi eğitiminde, belki bir gün lazım olur diye notlar almıştım. isteyen öm atsın ama yöntemi denemek için partnerinizin olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 partnerin cinsiyeti önemli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 niye önemli olsun amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 niye olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ben sevmiyorum kedi hatta evde kedi varsa yemek yememeye çalışıyorum kendimde kesinlikle eve almam mesela çoğu kedi sahibi farketmiyor ama evlerinde ağır bir koku var yem yüzünden tercih meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 yem değil mama. cahil adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 aquila said: kedi ne ya, aptal salak bisey, seven de aptaldir. pussylover bir adamdan böyle bir şey duymak şaşırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.568101cf948435.45261949 yem isim 1. isim Hayvan yiyeceği "Balıklara yem attık, suyun içi birbirine karıştı." - F. Otyam learn to tdk bitch hatta http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.56810200c7f694.35847956 mama (I) isim 1. isim Bebek için hazırlanan yiyeceklerin genel adı "Babam Ayşe'ye mama yaptı, ana." - A. Gündüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar