Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kediden tiksinen, huylanan insanlar

yildirimokur

Öne çıkan mesajlar

Killer said:

öyle hıyy huylanırım sevmem diye bişey yok da fiziksel olarak sevemiyorum alerjim var ölmekten beter ediyo 40-50 kere hapşuruyorum falan yatağa düşüyorum

2 tane kedide alerjim tutmadı ilginç bi şekilde. estonyada oldu bu da. eston kedilerinde mi var bi acayiplik bilemedim

kuzenin goldenına da var nedense

patişlerini sevmek isterdim FEKAT MOTHER NATURE beni böyle yaratmış

Benim kız arkadaşım küçükken kedi tüyüne karşı acayip alerjikmiş. Böyle evlerine gelen biri kedi besliyorsa yıkanmak zorunda kalıyormuş, o derece yani. Sonra ne yapmışlar bilmiyorum ama azalmış herhalde. Geçende eve kedi alalım diye geziyordu =)
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Nigger_of_the_sand said:

masa said:

Birde bu fobi olayı çok basit birşey. 8-12 seanste çözülür. Günlük yaşamı engellemediği sürece de gerek yok ama tedaviye.

Hm o kadar kolay mi? Insanlarin hayvan fobisini falan boyle kolayca tedavi edebiliyolar mi?

Evet ama yeni mezuna gitme. fobilerle çalışmış birine gitmek lazım. 8-12 görüşmeden fazla sürmez kesinlikle.
Bu arada erken boşalma da maksimum 8-12 görüşme sürer. Parası çok olanlar doğan şahine gitsin. 2 dakikadan, 3 saate çıkmak garanti.
tşk
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Sunu alintiladiktan sonra huylanma olayi psikolojik diyeyim. Bilmeden atip tutuyonuz yani. Tiksinme de oyle olabilir, tamamen soytarilik da olabilir. Kisi gerzek gerzek konusmuyosa, bunun bir sorun oldugunun farkindaysa ileri geri konusmaniz, kisinin insanligini yargilama iz kadar sacma bisey yok.

di yi seviyorum lan.

Hemen hemen şunları yazmayı düşünüyordum, şurda türk insanını cahil olmakla en çok eleştirenler KEDİYİ SEVMİYOR ÖLSÜN BİTSİN İNSAN MI O modunda nasıl yazabiliyorlar aklım ermiyor valla.

Benim küçükken alerjim vardı kedilere, sokakta gördüğüm gibi kollarımdan bişiler çıkıyordu, nefret ediyordum kedilerden, tabii köpeklere de yaklaşmıyordum belki onların tüyüne de vardır diye. Baya bi hastane ve hatta ülke gezmişiz şu alerjim için, sonuç olarak bi bok yapamadılar. Çocukluğum hayvanlardan uzak geçti. 12 sene önce dayım bi kedi aldı, ondan da nefret ediyodum minicikken çok tatlı geldiği halde, ölsün falan istiyodum fdsf gel zaman git zaman alerjimin azaldığını fark ettim, hapşırtıyodu sadece artık, o da zamanla azaldı, kediyle oynamaya falan başladım, iyice alıştım. şu anda da 2 tane kedim var, bahçede 3-5 kediye bakıyorum, dün kız arkadaşıma da 2 kedi sahiplendirdik yani nefret eden ölsün demeyin convert etmeye çalışın =)
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen kedi resmine bakmaktan başlar kedi okşamaya kadar gider. Ama sadece bundan ibaret değil. Korkunun başlama zamanı ve nedenini bilmeninde kişiye farkındalık kazandırdığı düşünülüyor.
Erken boşalma için birkaç yöntem duymuştum cinsel terapi eğitiminde, belki bir gün lazım olur diye notlar almıştım. isteyen öm atsın ama yöntemi denemek için partnerinizin olması gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.568101cf948435.45261949

yem
isim
1. isim Hayvan yiyeceği
"Balıklara yem attık, suyun içi birbirine karıştı." - F. Otyam

learn to tdk bitch

hatta
http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.56810200c7f694.35847956

mama (I)
isim
1. isim Bebek için hazırlanan yiyeceklerin genel adı
"Babam Ayşe'ye mama yaptı, ana." - A. Gündüz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...