sardalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Istanbul Erkek Lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Herkes anadolu lisesi bitirmiş amk benim DÜZ lise :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ad3m said: KAL ne lan o kadar fakirim ki hiç bir fikrim yok :( Anadolu yakasında oturup Hüseyin Avni Sözen Anadolu lisesine gidecek kadar zeki olmayanların gittiği bir okul #hasallayf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 2002 muhabettleri donmeye başlamış :( Formun liseslileri azıtmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Remus said: KAL'ın düşman lisesi hangisi Sen Benua mı? Onları çağıralım yardıma. saint joseph ama dusman degil. KAL 1000 kisi joseph 100 kisi opup geciyorlardi zamaninda hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Remus said: 2002 muhabettleri donmeye başlamış :( Formun liseslileri azıtmış yine. 2002de diplomayı almıştık biz, not-by-choice-imamhatipliler bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Nasıl yani aramızda 2002 ve sonrasında diploma alanlar mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Konuyu saptırıcam da Formun 20 yılı ne zaman dolacak? Doldu mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Kaede said: ad3m said: KAL ne lan o kadar fakirim ki hiç bir fikrim yok :( Anadolu yakasında oturup Hüseyin Avni Sözen Anadolu lisesine gidecek kadar zeki olmayanların gittiği bir okul #hasallayf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ad3m said: Herkes anadolu lisesi bitirmiş amk benim DÜZ lise :( Benim yaptigim gibi aptal aptal thermal paste sikmaman (badana boya) gerektigini ogretmisler abi en azindan bosver :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Huseyin avi neresiydi lan, stad yani burgerci okulu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Remus said: Konuyu saptırıcam da Formun 20 yılı ne zaman dolacak? Doldu mu yoksa? Pati olarak mi yoksa oncesi pepelek flnda sayilacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 2000 basi miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Bilemedim 20 seneyi kutlayalim sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Esh said: Huseyin avi neresiydi lan, stad yani burgerci okulu mu? hazırlığı 2 sene okuyunca navigasyon kullanmayı öğrenemeyen cahiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ben Sabancı Anadolu Lisesinde okuduydum sabancılı tayfasında yer açın geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 oooo , mezuniyet hangi yıl mokoko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 mmh gel hüseyin avni diye topic mi açsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 samaella said: oooo , mezuniyet hangi yıl mokoko? 2004 - 2007 arası okudum. yoksa pati mi varmış lisede bilmediğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 2000 de 10 yaşındaydım lan. İyi ki denk gelmemişim o yaşlarda bu foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 o kal tanimina k ile baslayan butun illerin ve ilcelerin anadolu liseleri giriyor bu arada..kocamustafapasa anadolu lisesi de..kagizman anadolu lisesi de..habitat genis anlayacaginiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 oo patideki hasal'lılar toplanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Esh said: Huseyin avi neresiydi lan, stad yani burgerci okulu mu? Koşuyolunda çıkmaz sokakta Yani kal gibi Kadıköy ghettosunda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 aktiftablet said: mmh gel hüseyin avni diye topic mi açsak.. huseyin anadolu lisesi diye acican abi lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 axedice said: Esh said: Huseyin avi neresiydi lan, stad yani burgerci okulu mu? hazırlığı 2 sene okuyunca navigasyon kullanmayı öğrenemeyen cahiller ufff ne pis vurmus be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar