Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Episode VIII / The Last Jedi [2017]

DA2019

Öne çıkan mesajlar

ne topice girdim ne fragman izledim, sessiz sedasız usulca gittim filme.
Ama beklentim mi çok yüksekti yoksa ne oldu bilemedim ama aklıma sadece çok fazla cheesy shane olduğu takıldı.
Birkaç evet burası olmuş dediğim sahne vardı ama genel olarak çok daha iyi olabilrdi bence. riske girmemişler. bir iki yerde bişeyleri feda etseler kalıpları kırsalar efsane olabilirdi.
Görsellik güzel ama alır ödülleri.
Haydi izleyinde tartışalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Attack of the clonesu olmus bu uclemenin cok net ahahaha

Harcanan potansiyelin sozluk karsiligi, biz cekelim vasat bisi millet nede olsa kurekle para dokuyor kafasi

Neyseki bilet disinda bir yatirim yapmiyorsun, duygusal yatirim yapanlarin durumu daha feci ne yazikki :(

Ps: kalite olarak attack of clones diyorum, simdi birileri “clonemu var bundada yoksa, buda oradanmi karbon kopya olamaz SPOILER” diye atlamadan duzeltiyim :p

Unutmayin cocuklar isabetli tahminde bir nevi spoiler sayilir :3
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

niye 7>8

7 den sonra yine şu kim bu kim çıkacak diye azıcık merak ediyorduk. 1 yıl boşuna beklemişiz yani. Rey patates, snoke ondan patates. Merak ve beklenti kalmadı. Rose ve Finn in alakasız macerası yerine Luke-Rey eğitimi görseydik, biraz lore kassalardı.

8 ile ilgilide spoylır

1 yıl değil 2 yıl bekledik. karakterlerin içi boş. bir yapı hazırlanmamış. palpatin ne güzel hem darth vaderi hem sidious ile Darth Plagueis in temelini kuruyordu. bu snoke kim amk? erol egemen gibi bişi. darth vadere takıntısı ne, eşek gibi güçlü belli gezegenden gezegene canlı yayın yapıyor, başka ortamdaki adamı yere yapıştırıyor. sonra fıs diye geberiyor. hiç olmasa da olurmuş.
oysa ki luke ile ilgili o kadar güzel hikayeler vardı expanded universe de.
garibim luke da kyle katarn kafasına girmeye çalışıyor. zaman zaman kotor2 den esintileri var gibi geldi ama oturtamamışlar.
yaptım oldu şeklinde çok fazla sahne vardı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...