Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Ben dishonored goty ve batman origins'i alacam sanırım. Witcher ve sw bundle pakedini de alacaktım aslında ama grafik kartı alırken sorun çıktı. Kartı değiştiremediğimden keyfim kaçtı. Salladım herhalde onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 toggie said: Problem cozuldugune gore bu baslıga donebiliriz artık. Her gun aynı indirimler oldugu icin biriktiriyorum ben, soyle bi liste yaptım ama hepsini almam sanırım. Ori and the Blind Forest Rocket League Dying Light The Talos Principle Besiege (bundan kimse bahsetmemis, bilen biri yorumlasın) roket lig al ya, ori bende düşünüyom karar veremedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Gabriel Knight, Dishonored ve birkaç tane Tom Clancy çaktım güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 ori'nin definitive edition'i cikacak bir kac aya sanirim, update kac gayme bilmiyorum ama belese degildi yanlis hatirlamiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Flash sale yok diyolardı önce fm 2016 ya sonra Fallout 4 e geldi %17 indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Dying Light Mad Max Deadpool Ori Grim Fandango Dead Space Mass Effect 1-2 Alan Wake - American Nightmare şimdilik bunları aldım. 150tl fln tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 baba ne varsa almışın feci oyunlar varmış ya şu queue muhabbetine bakıyorum da edit: en iyi open world survival hangisi sizce? edit2: tüm survival oyunları unitynin hazır paketleriyle 5 tane elemanın yaptığı oyunlar gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 steam yine gg bende dünkü gibi rusca ispanyolca falan cıkıyo sayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 The Talos Principle 15 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Killer said: baba ne varsa almışın feci oyunlar varmış ya şu queue muhabbetine bakıyorum da edit: en iyi open world survival hangisi sizce? edit2: tüm survival oyunları unitynin hazır paketleriyle 5 tane elemanın yaptığı oyunlar gibi duruyo dayz oynuyorum fena değil ama çok bug var. ark hepsinden iyi gibi ama öğrenmesi uzun sürecek gibi göründü ilk açtığımda. ölece duruyor üşenmeyeceğim bi zamana kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 ben aldım valla fm yi mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Killer said: baba ne varsa almışın en iyi open world survival hangisi sizce? Ark grafik olarak iğrenç değil. Ama online oynamak zorundasın. Online oyunlar da grupla düzenli oynamayınca pek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 df said: Dying Light Mad Max Deadpool Ori Grim Fandango Dead Space Mass Effect 1-2 Alan Wake - American Nightmare şimdilik bunları aldım. 150tl fln tuttu. oriyle kanser olma qeyfiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 FM 2016'nın 75tl olduğu yerde 2015'in 80tl olması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Revangelis said: Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition boyle bi seyin varligindan beni haberder ettigin tesekkur ederim acaip mutluyum su an bastim €4.99 u direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 HellHound said: ori'nin definitive edition'i cikacak bir kac aya sanirim, update kac gayme bilmiyorum ama belese degildi yanlis hatirlamiyorsam oo ben de sonra alırım zaman zaten alıyım dursun diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 saglam cektim ben bu sefer grand ages: medieval hand of fate incredible adventures of helsing III (+final cut bedava geldi) papers please shadow of mordor sniper elite 3 this war of mine toy soldiers complete witcher 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Oski said: Revangelis said: Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition boyle bi seyin varligindan beni haberder ettigin tesekkur ederim acaip mutluyum su an bastim €4.99 u direk Bunu ben de alıcam sanırım, en son Syberia 1 ve 2'yi tekrar bitirmistim gecen yıl. Adventure oynamayı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 http://store.steampowered.com/sub/44162/?l=turkish daedalic adventure bundle 7 lira 75 kuruş :) yoksa kaçırma toggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 öeh bu neymis ya, attım sepete. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 BalisticGel said: grinny said: Kingdoms of Amalur oynayan var mı yahu? Alınır mı 7,75 TL'ye?Şimdiye kadar çıkmış en iyi ARPG'lerden biri. DLC leri almaya gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Bir de Verdun alınır mı 21 TL ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 verdun tam anlamıyla siper savaşı, kafasını göstereni vurup kafanızı göstermeyeceksiniz mümkün oldukça. bunu bilerek alın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 halo çok guzel almayan kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 sipeyskeyk said: BalisticGel said: grinny said: Kingdoms of Amalur oynayan var mı yahu? Alınır mı 7,75 TL'ye?Şimdiye kadar çıkmış en iyi ARPG'lerden biri. DLC leri almaya gerek var mı?Direk Collection versiyonunu al geç. 15 lira bir şey değil şu oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar